keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Ajatusta ei voida vangita elävänä

Jos haluat sisälle johonkin ideologiaan tai uskontoon, sinun pitää lopettaa uskomasta itseesi ja uskoa sokeasti muihin. Uskovaisuuden synonyymi on tunteellisuus, jonka kliimaksina on hihhulointi. Tunteillaan leikkivä ja leikittelevä ihminen ei pysty rajoittamaan tunteitaan turvalliselle alueelle, vaan hän toteuttaa tunteitaan fatalistisuuden ja hihhuloinnin välillä, koska tunteella ei voida rajoittaa tunnetta, eikä älyllä voida tuhota älykästä.
Tunteet kehittyvät tunteilemalla ja äly kehittyy älyämällä, josta triviaalisti huomataan, että älyn kehittyminen on vaatinut ja vaatii älykästä suunnittelua, josta todistaa tekoälynkin kehittäjätkin, mutta tekoälytutkijana menestyy tunteellisetkin sellaisessa maailmassa, missä puolueellisuudesta ja tunteellisuudesta on tehty hyve, joka ylläpitää monikulttuurisuuteen vaadittavia -suomalaisuudesta vapaita- kivikautisia uskomuksia.
Esimerkiksi suvaitsevaisuuden ehdoton edellytys on uskoa sokeasti suvaitsevaisuuden "ylipappeja", ja riehua joukon mukana vastamielenosoituksissa. Vaativathan suvakit kaikkia tunnustamaan suvakkien uskontunnustuksen ennen kuin ihminen tunnustettaisiin suvakiksi, koska kaikki ismit ovat ekspansiivisia.

Jos haluat ajattelijaksi, niin sinun pitää tehdä se ihan itse, kuten parhaaksi näet.
Sitä kutsutaan ymmärtäväisyydeksi. Ymmärtäväisyys on sitä, ettei usko muita, eikä myöskään tee pahaa muille, koska Kultaisena Sääntönä tunnettu lause on ymmärtäväisen ihmisen artikulaatiota.

Tunteellisuus on kaiken pahan alku ja juuri.
Ei ole olemassa ismiä, ideologiaa tai uskontoa, johon voisit päästä omilla ajatuksillasi:
Kaikki se on tunteellisuutta, missä sinua syytetään harhaoppisuudesta, vääräuskoisuudesta, rasistisuudesta. Myös ateismi johtuu tunteellisuudesta kuten kaikki muutkin ismit, koska ateistitkin syyttävät vapaasti ajattelijoita vapaa-ajattelun harhaoppisiksi. Tai mene anarkistien luokse omine ajatuksinesi, niin saat kuulla kunniasi.

Ihminen pääsee sisälle opillisuuteen tunteillaan,
mutta vapaaksi voi  päästä vain järkeä käyttämällä.

Anna Omena jokaiselle, joka haluaa vapaaksi.
Kuten Jumala ei voinut luoda uskonnollista ihmistä, niin samoin ihmisen on mahdotonta luoda puolueellinen tekoäly.
Edellä mainittua Luomisasiaa havainnollistakoon se, että jos ympärileikkaus olisi Jumalan mielen mukainen, niin silloin ihmiset syntyisivät ympärileikattuina, joka on yhtä pitävää sen kanssa, että
jos Jumala olisi halunnut luoda uskonnollisen ihmisen, niin silloin ihmisten ei tarvitsisi koskaan miettiä, mitä on oikea uskonto.
Heti huomataan, että jos tekoälystä halutaan joku himoriippuvainen otus tai puolueen jäsen, niin se pitää luoda tekotyhmäksi, ja jättää äly-käsite siitä pois.

Ajatusta ei voida vangita, eikä ajatus voi koskaan antautua elävänä;
Pyhät Kirjoitukset ovat kuolleita ajatuksia, ja kauhea on sen kansakunnan kohtalo, joka tuomitsee kuolleiden ajatuksien kriitikoita uskonrauhan rikkomisesta.
Blogi, 25.10. 2017: Juopon yhteiskuntamalli saa kannatusta
Blogi, 25.10. 2017: Opit ja uskonnot pelkureiden pakopaikkoja todellisuudesta
Blogi, 26.10. 2017: Uskonnot ovat sensuurilaitoksia

ps. Mun kirjoitukset eivät ole pyhiä. Näitä lauseita ja juttuja saa ihan vapaasti painaa vaikka vessapaperiin ilman, että painaja pitäisi tuomita mistään häpäisystä.

Ei kommentteja: