lauantai 19. marraskuuta 2011

Suomen kieli uskontojen tuho

YLE, 30.10. 2016: Kolumni: Suomen puhujat todennäköisesti hahmottavat maailman eri tavoin kuin muut, koska meillä vedetään kalsarikännejä.

Viime yönä kuuntelin jälleen kerran YLE-puhetta. Tosin sekin käytäntö taitaa loppua, jos YLE tunkee sen kanavan urheiluhuutoa täyteen. Mutta vielä eilen sieltä tuli sellaisia paineenvaihteluja korviini, joissa se dekoodattiin mielenkiintoisiksi merkityksiksi.

Tiesin toki jo oman ajatteluni perusteella, että suomen kieli on maailman paras kieli, joka on saanut aikaan suomalaisten erinomaisuuden. Mutta eilen sain tietooni faktana, että ei-suomalaisugrilaisia kieliä puhuvat pitävät suomalaisia miehiä vajakkeina siksi, että suomen kieli ei millään tavoin korota miehiä naisia ylemmäksi.

B, 13.9. 2017: Sukupuolineutraali kieli on viisaita varten.
Muun kieliset oppivat kielen oppimisen myötä, että miehet ovat parempia ja sivistyneempiä kuin naiset, ja se on muun kielisillä tiedostamattomana möykkynä läsnä kaikissa vuorovaikutuksissa.

Esimerkiksi vielä 1960-luvulla Ruotsissa puhuttiin julkisesti, miten Suomen miehet ovat surkeita ja sivistymättömiä, koska kielessä heitä ei eroteta erikseen miehiksi, kuten ruotsin kielessä ja muissa sivistyskielissä. Jos ruotsin kieli olisi myös vailla honnittelua, niin silloin tuollainen ajatus ei olisi voinut mitenkään esiintyä Ruotsissa. Muilla kielillä se on helppoa ajatella, että suomen kieli on barbaarinen ja kehittymätön, koska suomen kieleen ei ole kehittynyt sukupuolisuutta. Kieli itsessään siis pakottaa muunkieliset ajattelemaan tietyllä tavalla suomalaisista:
Vajaa sata vuotta sitten Euroopassa yleisesti mittailtiin kalloja. Suomalaisten kallojen mitat saivat muun Euroopan julistamaan suomalaiset alkeelliseksi roduksi, jolla oli vielä niin alkeellinen kielikin, missä miehet ja naiset olivat saman arvoisia (tosin sittemmin tiede on todistanut, että suomalaisilla on keskimäärin ihmiskunnan suurimmat kallot).

Tasa-arvohömpötys on tuontitavaraa, jolle ei olisi ollut kysyntää Suomessa, jos tänne ei olisi alettu rahdata maahanmuuttajia, joiden kieli estää heitä olemasta tasa-arvoisia.

Ennen muinoin nimittäin suomalaisilla oli oma tapansa ratkoa yhteiselon ongelmia käräjäkivillä istumalla, missä istuivat sekä miehet että naiset -- joka on selvää jo kielen perusteella, koska jos muinaissuomalaiset miehet olisivat estäneet naisilta yhteisten asioiden hoidon, niin silloin heillä olisi ollut kielessään eri sana naisia varten.

Muinais-Suomessa oli siis jo ennen antiikkia korkeammalle kehittynyt hallintotapa, missä kaikilla ihmisillä oli äänioikeus. Suomalaisten tasa-arvoinen tapa hallinnoida itseään tuhottiin vasta sitten, kun Suomeen alkoi virrata   suomalaiseen kieliperheeseen kuulumattomia, joiden kieli pakotti miehet pitämään naisia heikommassa asemassa. Suomalaisten miesten ja naisten tasa-arvo tuhottiin lopullisesti, kun tänne saatiin paavalilainen uskonto mukademokratioineen, missä naisia suoraan kiellettiin puhumasta kokouksissa.

Se yksi ainoa syy, miksi Suomi sai nykyaikaan tultua ensimmäisenä aikaan naisten äänioikeuden, johtui suomen kielestä, koska suomen kielellä on vaikea yllä pitää ajatusta miesten ja naisten epätasa-arvosta, koska sitä ei kielessä ole. Suomessa miehet vastustivat naisten äänioikeutta vain siksi, että heiltä oli kristinuskonnon monisatavuotisen pakkovaikutuksen myötä unohtunut, että ennen muinoin Suomessa naisilla oli täysi äänioikeus käräjillä. Naisten äänioikeus oli vain paluu Suomen menneisyyteen, Impivaaraan, joka sittemmin vaikutti muun Euroopan toimimaan myös vastoin Paavalin opetusta.

Mutta. Muilla kansoilla on yhä suuria vaikeuksia ihmisten tasa-arvon kansa juuri siksi, että he eivät ole tehneet mitään puhdistaakseen kielensä kaikesta epätasa-arvosta. Suuri kielen puhdistus on vielä tekemättä: Maailma tulee suomalaistaa, sillä epätasa-arvo ei voi poistua maailmasta niin kauan, kun miehet joutuvat tahattomasti ajattelemaan jo kielellään, että he ovat parempia.
Kriittinen päivitys 29.3. 2012:
Ruotsalaiset kääntävät nettisivuja sukupuolineutraaleiksi – ”Naurettavuuden huippu”, Ruotsalaiset ovat ryhtyneet päivittämään kieltään lähemmäksi suomen kielen tasoa;
The Local: Swedes launch 'sexless' web search tool.

Yllä oleva oli johdantona sille, että mitä me teemme muslimeille Suomessa. Muslimit uskovat Koraanin oppiin, että naiset ovat korkeintaan vain puolet miehen arvosta. Sen opin on saanut aikaan arabian kieli, missä poikalapset tahattomasti joutuvat ajattelemaan olevansa naisia, jopa äitiään parempia. Ja sitten islamiin syntyneet pakotetaan vielä sokeasti uskomaan kirjoituksiin, missä naiset ovat täysin alistettuja. Ajatellaan asiaa Suomen tulleen muslimin kannalta.

Se on varmaan kauheaa muslimille ajatella kielellä, missä naiset ja miehet eivät mitenkään erotu toisistaan. Olen melko varma siitä, että suomen kielen oppimista rajoittaa suuresti maahanmuuttajan omaksuma uskonto; jos maahanmuuttaja on pakotttu uskomaan, että nainen on alempiarvoinen, niin miten hän siinä tapauksessa joutuu suomen kielessä puhumaan naisesta, kun hän ei voi nimitellä häntä kielen perusteella?

Minulla on oletuksena, että suomen kieltä puhuvat muslimit joutuvat luomaan suomen kieleen käsitteitä, joilla he korvaavat suomen kielen sukupuolettomuuden. Koska se olisi verinen loukkaus Allahia kohtaan jos muslimi puhuisi naisesta samalla sanalla kuin miehestä.
Ajatelkaa sitä, miten muslimi joutuisi suomen kielisenä puhumaan jopa Allahista hän-sanalla, joka voi viitata myös siihen alempaan sukupuoleen. Muissa kielissä Jumalaa ei tarvitse erikseen sukupuolistaa, koska sivistymättömissä kielissä He is he.

Välttääkseen loukkaamasta islamin oppeja muslimien on tavallaan pakko sukupuolistaa suomen kieli. Suomea puhuvat muslimimiehet luovat suomen kieleen jonkun naisia alentavan termin, josta tulee heille naista merkitsevä sana.
Toinen vaihtoehto se, että muslimit eivät halua oppia suomea, vaan alkavat pakottaa suomalaisia omaksumaan kieleensä sukupuolisuuden; että pian joku suomalainen hyysäri esittää, miten suomen kieleen on saatava eri sanat naisia ja miehiä varten, jotta muslimit saataisiin paremmin kotoutumaan Suomeen.

Yllä oleva oli johdantona sille, että suomalaisugrilaiset kielet ovat tämän maailman ainoita sivistyskieliä. Kaikki muut kielet ovat barbaarisia kieliä, joilla ei voi koskaan ajatella aidosti tasa-arvoisesti, koska kieli itsessään jo pidättää ajattelijalta oikeuden tasa-arvoisuuteen. Uskontojen miesvaltaisuus on seurausta kielen sivistymättömyydestä. Kielellä, missä miehelle ja naiselle on oma lokero, ei voi tuottaa uskontoa, jonka mukaan miehet ja naiset olisivat tasa-arvoisia.

Tasa-arvo tuli kristinuskonnon piiriin vain siksi, että sen vaikuttajahenkilö, Kristus Jeesus, loi Raamattuun oppeja, joiden hokijoiden oli mahdonta välttyä uusien totuuksien ajattelulta, kuten:

Etsikää niin löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan,
Uusi viini on laskettava uusiin leileihin,
Olkaa lasten kaltaisia;
Lastenmielisten suusta saatte kuulla totuuden.
US-Blogi 16.11. 2011: Pullopostia uppoavasta Lännestä.

Muun kieliset joutuvat jatkuvasti taistelemaan tasa-arvon kanssa juuri siksi, että sukupuolistettu kieli tuottaa jo tahattomastikin jatkuvasti lisää ja lisää epätasa-arvoa, joista uskonnot ovat ääriesimerkkejä. Miten vaikkapa ruotsalaiset voivat kasvattaa lapsista sukupuolineutraaleja, jos he eivät ensiksi tee kielestään sukupuolineutraalia. Jos vain maailman kielistä poistettaisiin sukupuoli, niin silloin tasa-arvo tulisi ikään kuin sivutuotteena, koska silloin ihmiset eivät voisi ajatella sukupuolittuneesti.

AL, 01.02. 2011: Tässä Suomi on ylivoimainen!
MTV3, 11.12. 2003: Suomalaislapset oppivat lukemaan helposti.
us-Blogi, 20.11. 2011: Naisten alistettu asema uskonnoissa johtuu kielestä.
Blogi, 08.5. 2013: Ministerien Huntupakko ja Huntukielto.
Blogi 11.7. 2011: Sukupuolineutraali yhteiskunta.
Magneetti media: Miksi Afrikka ei menesty?
Blogi 30.1. 2011: Sukupuolineutraali maailma.
Blogi 2.11. 2011: Miksi Ruotsi on Pohjolan tasa-.arvottomin maa.
Blogi 1.02. 2011: Looginen suomen kieli.
Talouselämä, 19.11. 2011:
Kiinan insinööri ei pärjää suomalaiselle, kun pitää kehittää tuote.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä kirjoituksesta. Suomalaisille pitäisi kertoa enemmän historiastaan. Freudenthalit sun muut rasistit ovat halveksineet suomalaisia, mutta p**kele, täällähän on ollut tasa-arvo jo kauan aikaa sitten. Nainenkin on ollut -hui kauhea- ihminen. Ärsyttää miten suomalaisille tuputetaan pakkoruotsia ja maata pidetään väkisin "kaksikielisenä" vastoin enemmistön tahtoa ja demokratiaa, mutta jos ruotsinsuomalaiset unohtavat oman kielensä, maailman ehkä tasa-arvoisimman kielen, eivätkä osaa jutella enää suomenkielisen mummonsa kanssa, niin sehän vain on merkki integroitumisesta! Ainakin Kalevan ja Hesarin toimittajat haluavat uskotella meille näin, ihan pääkirjoitussivuilla.

Ja maahanmuuttajille vain yksi vaihtoehto: joko elätte suomalaisten tapojen ja lakien mukaan tai sitten muutatte muualle, missä voi vapaasti harjoittaa epätasa-arvoa.

Tämä blogi on rohkea.

Toivon, että suomalaisille kerrotaan jatkossa enemmän näistä menneistä ajoista ja Suomesta tulee virallisesti yksikielinen maa. Se on ainoa oikea vaihtoehto. Muuten, tuon "kaksikielisyyden" ansiosta joitakin maahanmuuttajia kotiutetaan esim.Oulussa ruotsin kielellä. Siis opetetaan ruotsi heille, ei suomea. Tuo on yksi syy, miksi en äänestä enää ikinä muuta puoluetta kuin perussuomalaisia.

Suomi on ainut todellinen maa suomalaisille. Meitä ei saa polkea omassa maassamme ja päättäjien on kuunneltava meitä tai heidät vaihdetaan.

Muuten, vielä Ruotsista... Yksi "perustelu" pakkoruotsille on ollut se, että "sivistys" on tullut tänne Ruotsista. Taitaisi mennä noilla kallonmittaajilla suu hiljaiseksi, jos lukisivat tämän tekstisi, varsinkin sen kohdan, missä kerrotaan Ruotsista 60-luvulla. Onko se todellakin sivistystä, että elävä ihminen ja olento, nainen, alennetaan alemmaksi kuin mies, ja niitä miehiä, jotka arvostavat naista, halveksitaan? Kovin on valikoiva tuo pakkoruotsittajien, Freudenthalien sielunkumppaneiden, historiantaju- ja muisti.