keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Miksi Ruotsi on Pohjolan tasa-arvottomin maa?

Suomeen muuttaa koko ajan ihmisiä, joiden tasa-arvo
on joko alempaa tai erittäin alhaisempaa kuin suomalaisten:
HS, 2.11. 2011: Tutkimus: Suomi kolmanneksi tasa-arvoisin maa
Ekaksi sijoittui Islanti, toinen on Norja ja neljäs Ruotsi.

Suomeen ei ole muuttoliikettä tasa-arvoisista maista, joten kaikki tänne suuntautuva muuttoliiike alentaa suomalaisten tasa-arvoa. Sillä loogista on olettaa, että tutkijat eivät erotelleet maahanmuuttajia kantasuomalaisista, ja vaikka olisivatkin, niin lopputulos olisi maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten kokeman tasa-arvon keskiarvo.

Monikulttuurisuuden kannattajat perustelevat maahanmuuton sillä, että maahanmuuttajat toisivat Suomeen lisää tasa-arvoa. Erityisesti maahanmuuttajamiesten tasa-arvo on mokuttajille suuresti mieluista, koska se on tyystin erilaista tasa-arvoa, mitä mokuttajat saavat suomalaismiehiltä. Jos maahanmuuttajalle annetaan ilmaiseksi kaikki, niin toki he mielistelevät mieluummin niitä, jotka jakavat maahanmuuttajille suomalaisten veronmaksajien rahat, mutta se ei tee maahanmuuttajista tippaakaan tasa-arvoisempia mitä he olivat ennen Suomeen tuloaan. Mokuttajat kokevat mielistelevät maahanmuuttajat paremmiksi ihmisiksi... The Local: Religious Muslim boys more violent, study says

Kouvolan Sanomat 24.2. 2010: Monikulttuurinen yhteisö on onneton:
"Monikulttuurinen Kouvola ei nimittäin ole mitenkään tavoittelemisen arvoinen asia. Miksikö? Eikös se ole moderni, hieno ja kaikin puolin kannatettava ajatus! Se kuulostaa hyvältä, dynaamiselta! Mutta miten asia oikeasti on? Harvardin yliopiston professori Robert Putnam tutki monikulttuurisia yhteisöjä ja totesi, että niissä luotetaan vähänlaisesti hallintoon, julkiseen sanaan ja omiin vaikutusmahdollisuuksiin. Monikulttuurisissa yhteisöissä ei äänestetä, osallistuta talkoisiin eikä tehdä vapaaehtoistyötä. Monikulttuurisissa yhteisöissä ollaan paljon kotona, koska ihmisillä on vähän ystäviä ja he kokevat elämänsä onnettomaksi."
Islannin ykköstila tasa-arvossa johtuu siitä tosiasiasta, että siellä ei ole maahanmuuttajia juuri nimeksikään. Pohjoismaalaisuus on myös tasa-arvon edelläkävijä. Suomi olisi tasa-arvovertailujen kärkimaa, jos tänne ei olisi tuotettu niin suuresti halpatyövoimaa, jota jotkut kutsuvat rikkaudeksi. Toisaalta, onhan sekin tietysti kulttuurista rikkautta, että maahanmuuttajat eivät ole tasa-arvoisia; olisi se melko tasapäisyyttä, jos suomalaiset ja Suomessa asuvat olisivat kaikki tasa-arvoisia, joten pakkohan sellainen tasapäisyys pitää rikkoa, koska muutoin maahanmuuttajilta vaadittaisiin sellaista, johon he eivät lähtömaissaan ole tottuneet; sivistykseen ja yhteispohjoismaisiin vanhoihin arvoihin.

Monikulttuurisuuden puolustajat tuottavat Suomeen maahanmuuttajia, jotta suomalaiset eivät enää olisi niin tasapäisiä tasa-arvossa ja muissakaan asioissa, kuten pohjoismaisessa arvomaailmassa, jota ei enää kohta ole kuin historian kirjoista luettavissa, mutta ei ymmärrettävissä, mitä se aikoinaan oli ihmisten mielissä.

Monikulttuurisuutta potevien ajatusmaailma harhautui jo siinäkin, kun he vaativat Suomeen maahanmuuttajia, jotta itsemurhien määrä saataisiin etelä-eurooppalaiselle tasolle; tutkimuksien mukaan itsemurhat johtuvat onnellisuudesta; mitä onnellisempi kansakunta sitä enemmän itsemurhia. Blogi: Label: Onnellisuus

Suomalaisilla ei ole geneettistä taipumusta synkkyyteenkään; itsemurhat eivät johdu synkästä kansanluonteesta, vaan se on pelkkää mokuttajien levittämää urbaanilegendaa, jotta mokuttajat voisivat lisätä mokuttajien saamia suoria tulonsiirtoja veronmaksajilta omiin taskuihinsa.

HS, 2.11. 2011: Tutkimus: Suomi kolmanneksi tasa-arvoisin maa
Aamulehti 1.2.2011: Tässä Suomi on ylivoimainen!
Tietoviikko 28.9. 2011: Suomi on maailman toiseksi paras maa it-yrityksille
Suomen kuvalehti 22.9.2011: Suomi on maailman viidenneksi paras maa naisille
The Daily Beast: from News Week; Best countries in the world
Iltalehti 30.6.2010: Suomalaiset ovat Pohjoismaiden puheliain kansa
Kaleva 21.6. 2010: Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa
Uusi Suomi 19.8.2010: Suomelle uusi ykköstila - ruoassa
Uusi Suomi 9.7.2010: Kreikan veneessä yllättävän moni - Suomi loistava poikkeus

Kaikesta tuosta huolimatta mokuttajat vihaavat Suomea ja suomalaisuutta niin paljon, että he haluavat muuttaa Suomen takaisin Impivaaran takaiseen keskiaikaan.

Suomen saamiin hyviin arvosanoihin perustuen olen tehnyt tieteellisen tutkimuksen:
Uusisuomi.blogi: Suomenkielen oppiminen lisää yksilön hyvinvointia ja tasa-arvoa ja tekee hänet onnellisemmaksi, lukutaitoisemmaksi, puheliaammaksi, vähemmän taikauskoioseksi ja ylipäätään paremmaksi

Blogi Uusi.suomi: Miksi Ruotsi on Pohjolan tasa-arvottomin?

1 kommentti:

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

AYE'TEI'H!
En löytänyt sua FB:sta!
Pistä jotain yhteyksiä tulemaan,
on hieno havaita täyspäisyyttä
Lannanmaassakin.

http://harmaasusi.blogspot.com/