maanantai 25. kesäkuuta 2012

Iran alkoholin terveyshaitat

Iran ja muut muslimimaat näyttävät mallia, miten ehkäistään alkoholin terveyshaittoja:
25.6. 2012, IL: Iran aikoo teloittaa kaksi ihmistä alkoholin juonnista

Muslimivaltioiden ei tarvitse tuhlata verorahoja alkoholin terveyshaittoihin. Kansanvalistus raittiuteen on erittäin tehokasta; valtio ei odota, että henkilö kuolee alkoholin haittoihin, vaan tappaa sellaiset ihan itse. Iranilaisten maksa kestää todellakin koko elämän. Toivottavasti noiden teloitettujen maksasta saadaan elinsiirtomarkkinoilla sen verran hyvä hinta, että se riittää tuomareiden palkkoihin ja teloituskustannuksiin.

"Raittiusmuslimi raittiustuolissaan sinusta on muka huolissaan,
se nimittää sinua hulttioks ja väittää että maksasi sanoo poks. Däng däng,"

Juice Leskinen: Ei elämästä selviä hengissä

UPDATE 26.6. 2012:
Joku kommentoija kertoi, miten Iranissa ei näy kadulla alkoholihaittoja, eikä siellä alkoholistit tapa ihmisiä. Mutta siellä uskonto tappaa täysin tervejärkisiä ihmisiä. Islamin opin mukaan islamista luopuva tulee tappaa. Ja monta muuta syytä koraanista ja sen selitysteoksista luetaan, joiden nojalla ihminen tulee tappaa tai muuten vaan invalidisoida.

Suomessa ei ainakaan vielä tapeta ihmistä siitä syystä, että hän luopuu suomalaisuudesta. Tosin, tänne tulee joka päivä ihmisiä, jotka uskovat, että ihminen tulee tappaa, jos hän luopuu isiensä ainoasta oikeasta uskosta.

Kumpi on siis parempi; että juopot tappavat toisiaan tai että valtio tappaa täysin terveitä ja kansansa järkevimpiä ihmisiä?

En suuremmin murehdi juoppojen kuolemaa, koska sellainen vain parantaa ihmislajin perimää, mutta se on ihmislajin huonontamista tappaa ihmisiä siksi, että he ajattelevat omilla aivoillaan.

Tuolla Uuden Suomen blogipalstalla jotkut asiaa ymmärtämättömät julistavat, miten muslimien allah on sama kuin kristittyjen jumala. Suotakoon heille anteeksi heidän tyhmyytensä, eikä heiltä siksi tule katkaista kaulaa, mutta katkaistakoon kaula kaikilta heiltä, jotka vaativat uskonnosta  luopujia tapettaviksi.

Let me google that for you: Whoever leaves his religion, kill him
Iranissa uskonto saa uskovaiset tappamaan enemmän ihmisiä, mitä viina Suomessa

10.7. 2012, MTV3: Tutkimuksen yllätystulos: Luut kuntoon alkoholilla?
30.6. 2012, MTV3: Hyvä syy ottaa naukku? Alkoholin juonti kasvattaa luovuutta
27.4. 2012, MTV3: Älä juo alkoholia vain viikonloppuisin – tässä syy
18.2. 2012, Tohtori: Nämä epäterveelliset asiat voivat ollakin hyväksi

5 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Ja aina kun kuvittelee nähneensä jo kaiken, niin eikö vain homma mene kahta hullummaksi.

Tuo Iranin meininki on vielä kahelimpi kuin Singaporen huumelainsäädäntö.

Anonyymi kirjoitti...

Irania tuntevana huomauttaisin, että sieltä tulee vain negatiivisia uutisia. Kun liikkuu Iranissa, ei todellakaan huomaa alkoholin aiheuttamia haittoja samalla tavalla kuin Suomessa. Alkoholi on tappava myrkky, miksi sen käyttöä pitäisi puolustella? Kumpi on parempi: se, että juopot tapetaan vai että juopot saavat vapaasti tappaa muita? Suomessa on alkoholin uhreja paljon enemmän kuin Iranissa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Joo. Anonyymin kanssa samaa mieltä. Myös uskovaiset pitää tappaa, sillä he ovat älyllisesti kuolleita, pystyvät ainoastaan näennäiseen elämään aivoihinsa pakkosyötetyn uskomusohjeiden mukaisesti;

Kun liikkuu Suomessa, ei todellakaan huomaa uskonnon aiheuttamia haittoja samalla tavalla kuin Iranissa.

Kumpi parempi:
Että ihminen elää älyllistä elämää vaiko se, että uskomuksia hokemalla hän tappaa itsensä älyllisesti ja sitä kautta saa aikaan suunnatonta tuhoa yhteiskuntaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta uskonnosta olen samaa mieltä, koska olen ateisti enkä ulkomaalaisena kätke sitä edes Iranissa. Iranissa muuten on paljon ateisteja, mutta kukaan ei uskalla tunnustaa sitä, koska siitäkin voi seurata kuolemanrangaistus niin kuin monesta muusta teosta, joita meillä ei pidetä rikoksina. Tosin ateismista ei ole samanlaista haittaa kuin alkoholismista. Päinvastoin sen sallimisesta voisi olla hyötyä muslimimaissakin, mutta vapauteen on vielä pitkä matka.

Mutta alkoholi on myrkkyä. Ainoa keino sen käytön estämiseksi pitäisi tulla ihmisen omasta päästä. Siinä suhteessa emme ole paljon kehittyneempiä kuin iranilaiset. Mutta ehkä heidänkin pitää käydä läpi vapauden vaihe, sitten kun se joskus tulee, ymmärtääkseen, että vapaus edellyttää vastuuta. Suomessakaan sitä ei ole täysin ymmärretty. Uskonto on yksi syy, joka estää ymmärtämisen. Mutta en ole jyrkästi uskontoja vastaan, niissä on mielenkiintoisia traditioita. Fanaattisuus on pahasta.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Useiden tutkimuksien mukaan pieni määrä alkoholia on todellakin terveydeksi. Ihminen on saatanasta, jos hän kieltää toiselta ihmiseltä terveyttä edistävän asian:

Älä juo alkoholia vain viikonloppuisin – tässä syy

Nämä epäterveelliset asiat voivat ollakin hyväksi

Myös veitsi on ihmiselle vaarallinen, jos ihminen ei sitä osaa käyttää.