maanantai 4. kesäkuuta 2012

Suomi-Inhimillinen vaihtoehto rikkaille

Bilderbergin paavi: Vannotko sinä, Jutta, ettet kerro kenellekään ulkopuoliselle, mitä kokouksessamme puhutaan?
Jutta: Minä vannon kautta kiven kannon, etten kerro kenellekään ulkopuoliselle, koska globalisaatio ja EU:n syventäminen on meidän yhteinen asia, eikä se kuulu junteille.
1.June, Guardian.uk: Bilderberg 2012: bigger and badder and better than ever:  Kenneth Clarke MP:
"Transparency is the most effective public inoculation against corruption that any country can have. There is a strong public interest case for almost all government information to be open to scrutiny."

Poliitikkojen järki ei oikein luista: Junger ei käsitä sitä, että Suomi voisi olla omana itsenään elävä esimerkki finanssikapitalisteille toisenlaisesta yhteiskunnasta. Suomalainen päättäjä osallistuu bildergeihin ainoastaan rikkaiden puolestapuhujana, Euroopan komission nimissä, suomalaisuuden vihaajana, monikulttuurirakastajana ja loisvaltioiden velkojen maksajana.

4.6. 2012, Aamulehti:  Urpilaisen Bilderberg-keikasta sanasota: Soini ja Jungner nokittelevat
"Jungner pitää erittäin hyvänä asiana, että Urpilainen osallistui kokouksiin:
— On ihmiskunnan etu, että Lipponen, Ahtisaari, Katainen, Urpilainen ja moni muu suomalainen päättäjä käy avaamassa kapitalismin haukoille inhimillisempää vaihtoehtoa järjestää yhteiskunta, Jungner kirjoitti blogissaan."
Urpilainen meni kuunteluoppilaaksi Bilderbergiin, miten maailma voidaan järjestää paremmin rikkaita varten; Rikkaita ei kiinnosta pätkääkään Suomen sisäiset järjestelyt!

On selvää, että poliitikot menevät salaisiin kokouksiin vain siksi, että he saisivat hyötyä itselleen (kuten kokouspalkkioita, matkakorvauksia,...), ja että he voisivat yhtenäistää koko maailman rikkaiden etujärjestöksi. Salaseuroissa poliitikot eivät ole kansallisvaltioiden puolestapuhujina, vaan heidän yksi yhteinen agenda on poistaa kaikki kansallisvaltiot: Guardian: Bilderberg:
"A meeting in June in Europe of the Bilderberg Group - an informal club of leading politicians, businessmen and thinkers chaired by Mr Davignon - could also "improve understanding" on future action, in the same way it helped create the euro in the 1990s, he said."


Maailman kaikki ongelmat johtuvat rikkaista ja heidän älyttömistä hankkeistaan, joilla tähdätään ainoastaan ihmisten orjuuttamiseen,  koska ilman orjia rikkaat eivät voisi rikastua. Kun poliitikko sanoo, että "Me rikastumme tällä.", niin hän ei tarkoita kansan rikastumista, vaan rikkaiden. Poliitikot eivät koskaan pidä ensisijaisena kansan etua, koska poliitikot katsovat kuuluvansa rikkaisiin.

4.6. 2012, Iltalehti: HS: Johtajien palkat nousivat ennätyskorkealle
4.6. 2012, US-blogi: Eka vaihtoehto ennen Bilderbergia
1.June, 2012, Info Wars: Bilderberg 2012: Photos
Blogi: Virallinen kutsu ministereille Kivilinnaan
Blogi: Label: Ahneus
Blogi: Label: Juopon yhteiskuntamalli
Blogi: Label: Rahajuoppous

Ei kommentteja: