maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hallituksen aivopaskat likaavat katuja

 Iltasanomissa 6.4.2013 (kuva) ihmeteltiin, mihin katosi koiran pökäleet lumipenkoista. Luonnollinen selitys sille on se, että toimittaja kävi ihmettelemässä sitä väärästä kaupunginosasta; olisi pitänyt mennä Ruoholahteen, Eiraan tai Westendiin, poliitikoiden asuinalueille.

Tavalliset pottunokat ovat jo oppineet poimimaan koiriensa tortut, josta tuo juttukin kertoo, mutta rikkaiden asuinalueilla ei olla oltu yhtä viisaita, kuten alempi kuva samalta päivältä todistaa.

Olin aiemmin viikolla käveleskellyt Ruoholahden kaduilla ja ihmettelin kaikkialla näkyviä koiran kakkoja, joten kun luin Iltasanomien "uutisen" koirankakka-kadosta, kiiruhdun heti kuvaamaan Ruoholahden katuja ennen luvatun lumisateen tuloa. Tulos on tuossa.

Oikeastaan lähdin kuvaamaan paskaa vain siksi, että näin heti yhteyden koirien kakkaamisen ja poliitikoiden sekoilun välillä; Molemmissa tapauksissa on kyse ympäristön likaamisesta ja välinpitämättömyydestä, voidaan puhua jopa sivistymättömyydestä - ellei peräti tyhmyydestä.

Jos ihminen ei pysty siivoamaan koiransa jätöksiä, niin silloin sellainen ihminen tuottaa mentaalista paskaa ja poliittista roskaa ihan omasta luonnostaan. Yhteys on päivän selvä;
Rikkaiden asuinalueilla ihmiset likaavat ympäristöään.
Poliitikot asuvat rikkaiden asuin alueilla.
Poliitikot tuottavat poliittista paskaa.

IL, 7.4. 2013: Hallitus teki sen taas: totaalinen sote-sotku
IS, 7.4. 2013: ”Hallituksen meno kuin uppoavalla laivalla”

Olisihan se luonnotonta, jos koiransa kakat siivoava poliitikko ei olisi siivosti muuallakin, vaan työntäisi aivopaskojaan muiden siivottavaksi. Siivo ihminen on luonnostaan siivo niin hallituksessa kuin koiransa kanssakin.

Olisi ihmeellinen aikakausi, jos joskus iltalehtien etusivuilla lukisi:
"MIHIN KATOSIVAT POLIITIKOIDEN AIVOPASKAT?
Kevät etenee, mutta missä ovat poliitikoiden sekoilut?
Onko ilmiöön luonnollista selitystä?"

Presidentti Sauli Niinistönkin havaitsema hallituksen sekoilu johtuu siis siitä, että poliitikot eivät siivoa koiriensa paskoja, josta johtuen he tuottavat aivopaskaa itsestäänkin, jotta he voisivat perustella itselleen, ettei heidän tarvitse siivota koiriensa paskoja, koska kaikki on täynnä paskaa muutenkin.

Johtopäätös:
Hallitus pystyisi tuottamaan korkealaatuista politiikkaa koko kansan hyväksi, jos vain poliitikot keräisivät koiriensa paskat kaduilta pois.
Blogi, 8.4. 2013: Tavallisuus ei kuulu rikkaille


Ei kommentteja: