keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kulkukoirien maahanmuutto

Suomen kuvalehti, 20.1. 2010: Moskovan kulkukoirat muuttumassa takaisin susien kaltaisiksi:
"Joka tapauksessa villiintymistä on mahdoton kääntää takaisin. Vapauteen tottunut koira ei enää sopeudu elämään ihmisten kanssa, kuten kesyt lajitoverinsa."

IL, 08.5. 2013: Purivat pikkutyttöä - kaksi koiraa lopetettiin
IL, 24.4. 2013: Koira tappoi lemmikit - Nyt puhuu omistaja

Nyt kyllä suvikset ovat menneet tosi pitkälle ylistämällä alistamisessa; vaativat jo maailman kulkukoiriakin Suomeen. Suomalaiset koirat eivät ole niin kiinnostavia ja monitaitoisia kuin Romanian katukoirat? Mitä kulkukoirien jälkeen? Kulkukissoja on vielä enempi!
Suvaitsevaisten naiviudella ei tunnetusti ole rajoja, koska suvaitsevaisuus voi olla rajatonta vain rajattomalla typeryydellä. Suvaitsevaisten mukaan maailman koiratkin ovat tasa-arvoisia ja ehdottoman hyviä, jotka ansaitsevat suomalaisten veronmaksajien rahat siinä, missä maailman huonosti asiansa hoitaneet ihmisetkin, viimeksi Kyproksen rahanpesijät.

Pelastetaan Koirat ry: Me emme Pelastetaan Koirat ry:ssä yritä ratkaista kohdemaittemme löytöeläinongelmia pelkästään auttamalla eläimiä Suomeen.


YLE, 14.6. 2010: Kulkukoirien tie Romaniasta Suomeen
"- Romaniassa ollaan hyvin julmia eläimiä kohtaan ja haluamme saada heidät ymmärtämään, että sivistysvaltiossa ei näin voi olla."

Jos Romaniassa ihmiset olisivat oikeesti julmia, niin siellä tuskin olisi yhden yhtäkään koiraa. Vertaa: Suomessa ihmiset ovat hyvin julmia susia ja katukoiria kohtaan; 1970 luvulle tultaessa sudet oli tapettu Suomesta sukupuuttoon, - eikä kaduilla enää juoksennellut kulkukoiria.

Ilmiselvästi Romania ei ole sivistysvaltio, koska suvaitsevaisten mukaan siellä ei käyttäydytä sivistyneesti. En usko sellaiseen sivistykseen, missä toisen valtion kansalaiset ovat toisen valtion kansalaisten opettamia; kannettu vesi ei kaivossa pysy. Sivistyksen on noustava kansan omista riveistä, eikä niin, että esimerkiksi romanalaiset olisi vain pinnallisesti sivistyneitä, kun he kohtelevat kulkukoiriaan hyvin vain siksi, että saisivat ulkomailta rahaa:
"Kodittomien koirien ystävien tarhat ovat kahdessa romanialaisessa kaupungissa, joita hoitavat paikalliset asukkaat sekä italialainen Save the Dogs-järjestö. Yhdistys esimerkiksi tukee tarhoja taloudellisesti. Tärkeintä olisi, että paikallisten ihmisten asenteet muuttuisivat koiria kohtaan."

Romanialaisilla on oikeus kohdella koiriaan ihan miten lystäävät. Vaikka söisivät ne tai tappaisivat sukupuuttoon. Luultavasti Balkanin kulkukoirat tappavat useita ihmisiä vuosittain raivotautiin ja raatelemalla, joten on ihan ymmärrettävää, ettei sikäläiset diggaa kulkukoiria.
Sivistynyttä olisi tappaa ne kulkukoirat sukupuuttoon. Myös Suomessa oli aikoinaan kulkukoiraongelma. Se hoidettiin sivistyneesti pyydystämällä kulkukoirat. Meillä oli koirapartiota, joiden työnä oli pyydystää kulkukoiria ja elimoinoida ne...

Wikipedia: Rankkuri: Rankkuri, virkamies, jonka tehtävänä on kodittomien eläinten kiinniottaminen, huostaanotto ja lopettaminen
Ei todellakaan ole sivistynyttä antaa koirien juosta vapaina, ja vielä vähemmän sivistynyttä on ottaa villikoiria kotikoiriksi ns. sivistysmaihin. Sivistynyt ihminen ei aseta itseään kehitysmaiden ihmisten yläpuolelle, vaan vaatii niitä kehittymään omin avuin ja hoitamaan itse omat katukoiransa, kuten sivistysmaatkin ovat aikoineen kehittyneet barbaariudesta.

Auta armias luoja meitä siltä, että suvaitsevaiset löytävät Intian,
- jolloin he vaatisivat Intian miljoonia kulkukoiria Suomeen lihapatojen äärelle.

IS, 26.5. 2013: Poliisi pidättänyt kaksi naista koiran surmattua 79-vuotiaan miehen
IS, 25.5. 2013: Koira repi nenän irti tyttöystäväänsä puolustaneelta
LMGTFY: Koira puri

Ei kommentteja: