keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

KRP Wikileaksin sijaisena

Suomen poliisi huomasi, ettei Wikileaks ollut julkaissut mitään Suomen poliisista, joten RPK otti ja vuoti nettiin itse tekemänsä rekisteritiedon. Tämä tapahtui kreivin aikaan, koska Poliisin arvovalta oli tuhoutumassa Alppilan koulun jupakkaan, joten Suomeen piti saada nopeasti aikaan uusi puheenaihe.

IL, 10.4. 2013: Poliisiylijohtaja: "Joku on tehnyt virheen"
Virheenteki poliisi ihan itse. Poliisi olisi voinut hoitaa asian sisäisesti, aivan kuten poliisi sanoi, että Alppilan koulu olisi voinut hoitaa pienen kurinpidollisen juttunsa koulun sisäisenä asiana. Poliisilla on kuulemma muutakin hommaa kuin tutkia typeriä pikku juttuja.

Poliisi toimi pelkurimaisesti jättäessään valtakunnan syyttäjälle jutun, jossa ei ollut mitään rikosta tapahtunut. Valtakunnan syyttäjän pitää ehdottomasti saada Alppilan koulun erityisluokan opettaja jollakin tavoin tuomituksi, sillä on mahdoton tilanne, jos rehtorien ja Helsingin opetusviraston pitäisi peräytyä jutussa tavis vastaan kunnia-tavis. Rekisterin vuoto on ilmeisesti ollut hätäratkaisu, jolla poliisinarvovalta voidaan turvata.

Hmmmm... Mitäs näitä kansakuntaa viikon verran järkyttäviä juttuja onkaan ollut?
Halla-aho ja panssarit,
Guggenheim-museo.
Helena Erosen hihakausti.
Homokeskustelu.
Suuri susikeskustelu.
Himasen pläjäykset.
Jyväskylän äärivasemmisto.
Kehysriihi ja yritysverotus.
Alppilan tapaus tällä viikolla.

Ja ensi viikoksi on luvassa kunnon kansainvälinen putinjupakka
Saadaan kunnon suomalainen aivomato kansainväliseen lervitykseen. Tämä mato menee jopa Pohjois-Korean johtajien mieleen, joten Pohjois-Korea ei aloita ydinsotaa, vaan Putin aloittaa sen Suomea vastaan.

Ydinsota Putinia vastaan voitaisiin välttää, jos Poliisi vielä vuotaisi Alppilan rehtorien puoluetaustat, erotetun opettajan puoluetaustan tai ainakin hänen epäpoliittiset puheensa opettajan huoneessa ja sen oppilaan perhetaustan. Sillä voitaisiin saada selville rehtorien motiivit.

Ei kommentteja: