torstai 23. toukokuuta 2013

Maahanmuuttajanuorison mellakointi

Jotkut sanovat, että maahanmuuttajanuorten mellakointi johtuu siitä, ettei heillä ole työtä. Ja moniko kysyy sitä, että miksi sitten niitä on tänne otettu, kun hyvin tiedetään, että länsimaissa työpaikkoja ulkoistetaan.

Kysyn vaan, mitä järkee on maahanmuutossa, kun omankin väen työttömyys vain lisääntyy ja jos työpaikkoja syntyy, niin lähinnä ne työt muistuttavat apinalauman työllisyyttä; toinen toistensa päiden hierontaa.
Apinat ovat tunnettuja siitä, että ne vain syövät ja tappelevat ja välillä etsivät kirppuja toistensa turkeista. Mokuttajat ovat hyvää vauhtia palauttamassa ihmislajia takaisin apinamaisuuteen.
IS, 23. 5. 2013: Molotovin cocktail lensi - rekka roihuisi . Jne...

Mokuttajat hokevat, että valtio on leikannut maahanmuuttajilta liikaa. Että maahanmuuttajien pitäisi siis elää elämänsä muiden loisina, eikä heiltä voida vaatia sitä, miksi heitä tänne tuotetaan;
Mokuttajien alkuperäisissä suunnitelmissa maahanmuuttajista puhuttiin kultamunina ja rikkautena. Mokuttajat julistivat, että maahanmuuttajat tulevat valtiolle halvaksi, kun heillä on valmiit ammatit ja valmis koulutus Ja muuta semmosta. Kaikki nuo mokuttajien suunnitelmat ovat osoittautuneet täydellisesti pelkäksi haihatteluksi.

Kaikki tämä väkivalta oltaisiin voitu vältää, kun kansojen oltaisiin annettua sekoittua luonnollisesti, eli lähinnä naimisen kautta. Se olisi tietysti ottanut aikaa, mutta mitä muuta todellista rikkautta ihmiskunnalla on kuin aikaa!

Mokuttajille ei tietystikään ole aikaa, vaan he vaativat maailman parantuvan välittömästi, kun vain rajat avataan - kuten ne ovat auki linnuillekin. Tosin, muuttolinnut eivät tarvitse paikkalintujen sosiaalihuoltoa ja muuttolinnut osaavat ilman valittamista muuttaa kolmen kuukauden kuluttua saapumisestaan takaisinkin.

Olen ehdoitta sitä mieltä, että maahan muutto pitää lopettaa välittömästi ja jokainen mellakointiin syyllinen heitettäköön ulos maasta -- ja maksimipalkaksi 4 x minimipalkka, eläköitymisiälksi 76 vuotta, sekä automaateille tulovero ja peltipoliiseille minimipalkka.

Katsos, miten Google voi auttaa, kun väkeä lappaa kivitystuomioita julistavista maista

Scripta, 23.5. 2013: Husbyn herättämiä ajatuksia
Rähmis, 23.5. 2013: Nuorukaiset kivittivät kotieläintilan possuja
YLE, 23.5. 2013: Kivityksen kohteeksi joutunut palomies vetoaa...
US, 21.5. 2013: Uusi mellakka Tukholmassa: Poliisia kivitettiin


Ei kommentteja: