keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ministerien Huntupakko ja Huntukielto

Update; ASAWB, 10.5.2013: Ruotsitar ei taivu islamin edessä: - Presidentti Niinistö ei olisi päästänyt Jenni Haukiota ulos, jos Jenni ei olisi mielistellyt muslimeita...

Suomen naisministereillä huntupakko:
YLE, 8.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan
Blogi, 9.12. 2012: Suomalaiset Suomessa ja Iranissa Iranin tavalla
Sikolätti, 20.5. 2013: Kieltäytyi kättelemästä – tienasi 30.000 kruunua:

Sanna Ukkolalla keittää, mutta ei teevesi: Hän puolustaa naisten huntupakkoa! Sanna Ukkola todistaa itse, että tuhannet naiset Suomessa eivät saa pukeutua vapaasti: Alla katkelma seuraavan linkin sivusta:
YLE, 7.5. 2013: Sanna Ukkola: Kuka pelkää huntunaista?
"Huivikieltoa perustellaan usein naisten alistetulla asemalla: vartalon peittävät kaavut eivät ole varsinaisesti emansipaation ylin aste. Mutta koska hunnutetut naiset tulevat syvästi uskonnollisista perheistä, he joutuvat jäämään kotiin ja syrjäytyvät yhteiskunnasta, jos he eivät saa peittää itseään ulkona liikkuessaan. Näin on käynyt maissa, joissa huntukielto on voimassa. Raaseporin kouluissa huivikielto johti siihen, että muslimiperheen isä ei päästänyt tyttäriään kouluun."

Mikähän tuomio kohtaisi sellaista suomalaisisää, joka ei päästäisi lapsiaan kouluun tai vaimoaan ulos, jos lapset ja vaimo ei pukeudu just niin kuin isukki määrää? Varmasti Sanna Ukkola ja muut mokuttajat olisivat silloin suuna päänä tuomitsemassa suomalaista miestä, - mutta kun samaa tapahtuu joka päivä maahanmuuttajien keskuudessa, niin mokuttajat hehkuvat innosta, miten hienoa on, kun Suomessa ei ole huntukieltoa, vaan vain huntupakko

Ei ole huntukieltoa ei, mutta onpa vaan huntupakko. Se ei tietysti hetkauta suvismokuttajia mitenkään, koska pakossa ei tietystikään ole kyse kiellosta. Vai onko sittenkin? Hmm.. Mitähän saisi vastaukseksi, jos asiaa kysyisi omalta järkikullaltaan -- ja jättäisi ne kivikautiset uskomukset omaan arvottomuuteensa.

Muistatteko mokuttajat? Miten kristityt saatiin luopumaan naisten pakottamisista? Kristinuskontohan  on samalla tavalla maahanmuuttajien uskonto kuin islamkin. Tullessaan Suomeen kristinuskonto alisti naisia lähes yhtä julmasti kuin islam tänä päivänä. Mutta. Suomalaiset miehet eivät jääneet toimettomiksi suvaitsemaan suvaitsematonta kristinuskontoa, vaan pikku hiljaa suomalaiset miehet alistivat kristinuskonnon järjellisten lakien alle.

Naisten vapauttaminen suomalaisten hihhuliuskovaisten uskomusten kahleista ei tapahtunut uskonnon sisältä päin, vaan se se saneltiin hihhuleille!

Me suomalaiset olimme suvaitsemattomia kristinuskontoa kohtaan, jolloin me saimme kesytettyä sen ja liittymään osaksi pakanallista kulttuuriamme. Mitäpä, jos tekisimme saman tempun kaikille muillekin maahanmuuttajien uskomuksille. Muslimimiehen vaatimus naisten hunnuttamisesta on tasan yhtä typerää kuin paavaliuskoisten kristittyjen vaatimus naisten vaientamisesta. Kenenkään taivaspaikka ei ole kiinni huntupakosta.

Muslimeja vaivaa naisfobia. Nainenhan ei voi olla olla muslimi - johtuen siitä, että naisella ei ole samanlaista vapautta kuin muslimilla, ja siitä, että naisen läsnäolo tekee muslimin rukouksesta mitättömän. Juuri siksi muslimit vaativat miehille ja naisille eri tiloja, koska muslimit uskovat, ettei Allah kuule heidän rukoustaan, jos samassa tilassa on naisia. Ja monta muuta typeryyttä muslimeilla on uskomuksinaan, eikä muslimeja voida sivistää uskomuksistaan, koska suvaitsevaiset hekumoivat sillä, kun he näkevät muslimien alistamia naisia.

Mokuttajat ja muut suvikset -yhdessä muslimien perheiden kanssa- ovat uskonnon uhreja.
Blogi, 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho

Valtio osti huntuja naisille. Suomen valtio pakottaa naisen pukeutumaan huntuun, jos nainen menee valtion asioilla muslimimaahan: Blogi, 8.3. 2013: Islamin uhkavaatimus Suomen naisministereille
Mitähän mokuttajilla olisi sanottavaa tuosta?
Onko naisministerillä vapaus pukeutua, vai saneleeko nyt Suomelle täysin vieras uskonto, miten suomalaisen julkisen vallan käyttäjän pitää pukeutua? Pakottaisiko kansakunnan isä, presidentti Sauli Niinistö naisministerin jäämään kotiin, jos naisministeri ei pukeudu kuten hihhulimiesministerit määräävät?

Saima Harmaja kirjoitti, että järjellään ajatteleva nainen "tahtoo miehen elämän oikeudet".
Sanna Ukkolan ja muiden mokuttajien tavoitteena on palauttaa nainen takaisin kivikauteen, missä naiset olivat miesten viheliäisten uskomusten objekteja. Sillä fakta on, että uskonnot ovat miesten tietämättömyyden synnyttämiä uskomuksia.
Naiset eivät ole koskaan luoneet mitään uskontoa uskomuksineen, - mutta he ovat aina olleet silkan typeryyden kohteita - > naiset eivät voi olla uskovaisia samassa mielessä kuin miehet, koska naiset joutuvat uskomaan miesten uskomuksiin, - ja miehet taasen pystyvät luomaan uskomuksiaan vain tietämättömyyden vallitessa.
Edit: YLE, 8.5. 2013: Saarakkala: Täyshuntu alentaa naista
"- Tuntuu ristiriitaiselta, että edustaja puhuu ihmisoikeuksista, mutta haluaa kieltää naisia pukeutumasta siten kuin he itse haluavat. Se ei kuulu suomalaiseen oikeuskäytäntöön tai tapakulttuuriin, että lähdetään ihmisten pukeutumista määrittelemään lailla, islamtutkija Sylvia Akar sanoo."
Vertaa islamtutkijan sanomisia siihen, kun valtio vaatii naisministereitä pukeutumaan säkkiin.

Entisen muslimin haastattelusta pätkä:
Murphy's son in law, 8.5. 2013: Herätkää - tollot! :
"Koraani on kirjoitettu käskymuodossa: "Mene ja tapa". Se ei ole filosofiaa. Lapset kasvatetaan siihen eikä mitään toivoa ole ennen kuin naiset ymmärtävät että heitä käytetään hyväksi ja kohdellaan kaltoin. Haluan että te eurooppalaiset avaatte silmänne. On hyvä suvaita naapurien tapoja jos he ovat kristittyjä, mutta totuuden kieltäminen islamin suhten - suvaitsevaisuuden nimissä - on silkkaa tyhmyyttä, josta saatte maksaa kovan hinnan."

1 kommentti:

Jklak kirjoitti...

Mikseivät mokuttajat kiinitä huomiota siihen kunka kätevästi burka ja hijab peittävät kotiväkivallan ulkoiset merkit?!?