tiistai 7. toukokuuta 2013

YLE monikulttuurisuuden vastainen

Monikulttuurisuutta Suomeen ajavat tahot ovat jälleen kerran huomanneet, että perussuomalaiset ovat Suomea puolustaessaan monikulttuurisuuden vastaisia. Kun tuon huomion ilmaisee syytöksenä valtiovallan edustajat, niin voidaan hyvin sanoa, että siinä on virka-aseman ja vallan väärinkäyttöä.
US, 7.5. 2013: Perussuomalainen järkyttyi: ”Virkamies määrittelee, mitä Suomessa saa sanoa”

Oli kova paikka mokuttajille löytää perusteluja, miksi perussuomalaisille ei saa antaa sitä rahaa, jolla paremmin voidaan tukea puolueen ideologiaa. Mutta, löytyihän sillekin vihdoin virallinen perustelu:
Ministeriön mukaan perussuomalaisille nuorille ei voida antaa valtion rahaa siksi, koska he ovat vähintäänkin rikollisia; Mokuttajien mukaan Suomessa suomalainen ei saa puolustaa suomalaisuutta, mutta on erittäin suotavaa esimerkiksi se, että maahanmuuttajat vaativat suomalaisia luopumaan niistä käytänteistä, joiden ansiosta Suomesta on aikoinaan tullut maailman paras maa: US, 6.5. 2013:
Ministeriö järjestön kannanotoista: ”Voi kysyä, ovatko ne lain hengen mukaisia”

Itse olen huomannut jo vuosien ajan, että YLE toimii monikulttuurisuuden vastaisesti. Viimeksi eilen, 6.5.2013, YLEn toimittaja mollasi pahasti suomalaisia autoilijoita väittäen heitä töykeiksi ja itsekkäiksi. Toimittajan purkauksen sai aikaan tämä uutinen:
Kymen Sanomat, 5.5. 2013: Raivostunut autoilija hakkasi toista kuljettajaa:
"Noin 30-vuotias mies oli yrittänyt vaihtaa kaistaa Mannerheimintien risteyksessä, mutta toisen auton kuljettaja ei ollut antanut hänelle tilaa. Hermostunut mies oli huutanut parikymppiselle mieskuljettajalle englanniksi ja lähtenyt seuraamaan häntä keskustaan.

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun liikennevaloissa mies nousi autostaan ja löi toista kuljettajaa kasvoihin ja vartaloon."


Kuten tarkkaavainen ja sivistynyt lukija huomaa, niin A) kyseiseen rattiraivoon syyllistynyt ei ilman muuta ollut suomalainen, ja koska B) rattiraivo (road rage) on Suomeen tullutta monikulttuurisuutta, joka on aivan tavallista ja jokapäiväistä siellä ns. isossa, monikulttuurisessa maailmassa.

Eilen, 6.toukokuuta, YLEssä haastateltiin jotakin Turkissa asuvaa missiä, joka hehkutti kovasti turkkilaisia miehiä, miten hienosti he koskettelevat nuoria naisia -- ja samaan hengen vetoon suomalainen missi yhdessä YLEn toimittajan kanssa suu vaahdossa julistivat suomalaisen miehen olevan jotakin pirun ja apinan välimaastosta oleva alkuelukka. YLEn toimittaja suoraan sanoi, että suomalaisten miesten tulisi muuttua turkkilaisten miesten kaltaisiksi, jotka lääppivät nuoria naisia mennen tullen....

Ei puhettakaan, että YLEssä suvaittaisiin suomalaista kulttuuria, joka olisi osa sitä kovasti hehkutettua monikulttuurisuutta, vaan joka ikinen kerta, kun vain YLEssä käsitellään jotakin ulkomaalaista tai ulkomailla asuvaa suomalaista, YLE pyrkii kaikin keinoin julistamaan suomalaisuuden maan rakoon.

YLE ja muut moku-mediat eivät yleensä ottaen kerro mitään positiivista Suomesta. He vasiten pyrkivät tuhoamaan Suomen. Jos edes joskus YLEssäkin oltaisiin avoimia, niin siellä heti havaittaisiin, että ulkomaalaiset pitävät suomalaisia ystävällisinä- ja avuliaina:
Metro, 22.3. 2011: Kanadalaislehti ylistää Helsinkiä: Ystävällisiä ja avoimia ihmisiä
Turun yliopisto: Ystävällisiä ihmisiä ja pelottava talvi:
"Turun yliopistoon vaihto-opiskelijaksi saapunut hongkongilainen Jeffrey Wong kertoo tavanneensa Suomessa avuliaita ja mukavia ihmisiä. Jeffrey oli asettanut tavoitteet vaihtariajalleen jo hyvissä ajoin. - Olen ihmetellyt, miten kaikki toimii niin hyvin suomalaisessa yhteiskunnassa. Aion suunnata takaisin kotiin uusia ideoita ja kehitysehdotuksia mukanani, Jeffrey suunnittelee."
US-blogi, 11.9. 2011: Ystävällisten ihmisten maa

Nuo kolme linkkiä löytyivät niinkin helposti, kun vain laittoi Googleen pari sanaa:
Katos vaan, kuinka helposti Google voi auttaa: Suomalaiset ystävällisiä

Jos Suomalaisuudessa ja kantasuomalaisissa onkin negatiivisuutta, niin se johtuu varmaankin YLEn toimittajista ja mokuttajaviranomaisista, jotka vasiten pyrkivät opettamaan suomalaiset vihaamaan omia juuriaan ja geneettisiä ominaisuuksiaan. Hiljaisuus, pidättyväisyys, ujous, rehellisyys, ystävällisyys,.. kaikki nuo ovat mokuttajien mukaan sellaisia, jotka pitää kitkeä pois Suomesta.

US-blogisti YLEstä: Tältä näyttää vihapuheen kaksoisstandardi
Oheislukemistoksi: Finns: Outsiders in Their Own Country
Rähmispossu: Kerjäläiset hyväksikäyttävät sinisilmäisyyttämme
Sikolätti: Stoltenberg: Mustalaisten tultava toimeen omillaan
Scripta: Paperittomien terveyspalvelut Helsingissä

Fakta: Impivaaralaisuuden vastustaminen on monikulttuurisuuden vastustamista.
Suomalaisuuden vastustajat perustelevat vihansa suomalaisuutta kohtaan sillä, ettei suomalaisuutta ole määritelty. Niinpä. Tietääkseni  mitään muutakaan kulttuuria ei ole määritelty, mutta siitä huolimatta YLEn ja muun hokemusmedian toimittajat tunnistavat muu-kulttuuriset käytännöt, kuten turkkilaismiesten mieltymyksen nuorten naisten lääppimiseen, joka on siis tosi ihanaa, kun YLEn toimittaja sitä havainnoi turkkilaisissa, mutta jos suomalainen mies toimisi samoin, niin YLEn toimittaja syyttäisi suomalaista miestä vähintään raiskaajaksi...

1 kommentti:

Jklak kirjoitti...

Tämä blogaus oli niin monella tasolla raikasta ja näkökulmaista kirjoitusta, kiitos. :-D