tiistai 28. toukokuuta 2013

Muslimien näköalaan ei kuulu suomalaisuus

Kuukauden sana on "näköalattomuus" 
- Mokuttajien näköalattomuus pitää yllä maahanmuuttajien näköalattomuutta;
Mokuttajien näköalasta puuttuu suomalaisuus ja länsimaisuus ja niiden myötä kaikki.
IS, 28.5. 2013: Suomi palaa 80-luvulle: asfalttiteitä muutetaan nyt sorateiksi
Mokuttajilta riittää verorahaa maahanmuuttajille, mutta ei suomalaisille... Suomi rikastuu etelän auttamisella ja maahanmuutolla, mutta nyt ei ole enää varaa edes asvalttiin, poliisiin, terveyskeskuksiin, Olisikohan kannattanut pitää suomalaisuuden puolta...

Suvikset ja muut mokuttajat vollottavat, miten maahanmuuttajia on taas syrjitty niin paljon, ettei heillä ole mitään muuta mahdollisuutta kuin rikkoa ympärillään oleva yhteiskunta; polttaa koulut ja kivittää valtio sen  veroja maksavine kunnon ihmisineen.

The Local, 27.5. 2013: Integration, anger, and the Stockholm riots

Mokuttajien on mahdotonta kaikessa ylimielisyydessään ymmärtää, että valtiot ympäri läntistä maailmaa ovat työntäneet muslimeille ja muille maahanmuuttajille suunnattomasti rahaa ja varallisuutta, mutta kun sellainen ainoastaan vahvistaa maahanmuuttajien näköalaa siitä, että länsimaalaiset ovat surkimuksia, joiden valtiot ovat kaikissa asioissa täysin epäonnistuneita, -- koska nämä länsimaalaiset valtiot ovat nynnyjä verrattuna mihin tahansa muslimivaltioon, sillä muslimit eivät hyysää muita.

Olen täysin samaa mieltä muslimien kanssa; Länsimaisista valtioista on tullut nynnyjä suvaitsevaisten kaiken syleilevän ideologian myötä. Minunkaan pitkälle ulottuvassa näköalassa ei lopulta ole olemassa länsimaisuutta, kuten ei ole muslimimeillakaan. Tietysti toivoisin, että länsimaat lopettaisivat suvaitsemisen ja maahanmuuttajien loputtoman hyysäämisen ja kunnollisten veronmaksajien rahojen tuhlaamisen heihin ja heihin sovellettaisiin keskiaikaista menettelyä kivikautisten uskomusten ja tapojen kitkemiseksi.

Nykyinen suvaitsevainen meno todellakin vain vahvistaa maahanmuuttajien uskomuksia siitä, että juuri he ovat oikeassa, kun heidän jumalansa on heitä kohtaan niin armollinen, että on siunannut heidät taikaseinällä ja hyysäysarmeijoilla, joiden mokuttajasotilaiden päätehtävänä on antaa kaikki hyvä yksin maahanmuuttajille ja samaan aikaan paholaistaa  jokainen kanta-asukas, joka jollakin tavoin esittää eriävän mielipiteen.

Jo yksin se, että maahanmuuttajien sallitaan elävän oman kulttuurinsa mukaan, johtaa ilman muuta maahanmuuttajien eristäytymiseen, koska kukaan järkevä länsimaalainen ei voi hyväksyä kehitysmaameininkiä omassa naapurissaan, koska juuri siksi länsimaat ovat kehittyneitä maita, kun kehitysmaalaisuus on aikoinaan ankaralla kädella tuhottu Euroopasta.

Maahanmuuttajien kulttuuri on se yksinomainen syy, joka saa aikaan kehitysmaissa sotia, kurjuutta, nälänhätiä ja kaikenlaisia onnettomuuksia. Jopa luonnononnettomuudet johtuvat perimmäisesti ottaen niiden alle jäävien ihmisten uskomuksista, joka huomataan siitäkin, että luonnononnettomuudet tappavat eniten ihmisiä juuri kehitysmaissa,eli niissä maissa, joiden uskonnot ylläpitävät kehitysmaalaisuutta. Kivikautinen uskonto ei salli luonnononnettomuuksilta suojautumista, koska se olisi Jumalan tahdon vastaista toimintaa.

Jos ihminen ei pysty näkemään, että maahanmuuttajilla on näköalana oman kulttuurinsa levittäminen myös kehitysmaihin, niin silloin hän tietysti pistää päänsä pensaaseen ja julistaa, miten näköalattomia maahanmuuttajat ovat. Onhan se vallan merkillistä ajattelua, että pitää sellaista näköalattomana, jonka näköalaan ei kuulu länsimaalaisuus, vaan joka vain haluaa elää omaa kivikautista kulttuuriaan todeksi taikaseinän avulla.

Myös mokuttajat ovat näköalattomia, koska mokuttajienkaan näköalaan ei kuulu länsimaalaisuus, vaan heidän horisontissaan siintää monikulttuurisuus, joka koostuu  pelkästään kivikautisista kulttuureista. Esimerkiksi suomalaisuus ei kuulu mokuttajien näköalaan, ja juuri siksi mokuttajien näköala sulautuu hyvin maahanmuuttajien näköalaan, jolloin sekä mokuttajien että maahanmuuttajien näköalat yhdessä eristävät maahanmuuttajat omille asuinalueilleen.


Keskiajalla myös Euroopassa tapeltiin heimosodissa ja Eurooppa olisi edelleen heimoyhteiskuntia täynnään, jollei tänne olisi levinnyt hyvin kehittyvä kristinuskonto, joka alisti eripuraiset kaupunkivaltiot valtansa alle ja samaan aikaan tuhosi taikauskoa. Kristinuskonto on tosiaan niin mukautuva uskonto, että se sallii erittäin korkean ajattelun, joka taasen loi pohjan tieteen kehittymiselle.

Ajatus: Jos keskiajalla muslimit olisivat onnistuneet valloittamaan Euroopan, niin maailmasta puuttuisi nykyään kehittyneet maat. Jopa Kiinakin olisi silloin pelkkä feodaalialue ilman Marxia ja kommunismiaan.

Maahanmuuttajien uskomukset eivät ole koskaan uudistuneet jonkun profeetan ansiosta, joten ne ovat hyvin jäykkiä ja siksi niiden parista ei voi nousta perimmäisiä kysymyksiä esittäviä ajattelijoita. Jos kehitysmaasta tuleekin ajattelija, niin hän ei voi sen jälkeen enää olla omiensa parissa, koska islamin ja muiden kehitysmaiden uskontojen suurvisiirit eivät salli sitä, että mikään ylittäisi heidän latteita ajatuksiaan.

Kun selvitetään maahanmuuttajien näköalattomuutta, niin sen perkuu pitää tosiaan aloittaa kivikautisista uskomuksista ja verrata niitä kristinuskonnon keskiaikaisiin suurmiehiin, joiden ajattelu nousi kirkkaasti pelkästään raamatun lauseiden yläpuolelle. Pahitteeksi ei olisi ottaa puheeksi vaikka Saatanallisia Säkeitä ja sen kirjoittajan kohtaloa...

Maahanmuuttajille ei ole näköalaa, koska heidän uskontonsa kieltää heiltä vapaan ajattelun, kun taasen kristillinen länsimaalaisuus vaatii meitä opettamaan jokaisen sukupolven ihmiset entistä paremmiksi ajattelijoiksi.

Nyt länsimaalaisuuteen on levinnyt kivikautisia uskomuksia, että täälläkin pitää kieltää vapaa ajattelu ja vain mokuttajien totuuksien hokeminen on sallittua. Jopa kristillisyys on mokuttajille pelkkä likainen riepu, joka pitää korvata maahanmuuttajien kivikautisilla uskomuksilla.

Suomalaisuuden purkaminen tapahtuu kaikilla tasoilla: Ei ainoastaan suomalaisuus kulttuurina ole vaarassa vaan myös kaikki se on nyt uhanalaista, joka on suomalaisuuden ansiota. Sillä kehitysmaissakaan ei ole asvalttiteitä...

Global Finland, 28.5. 2013: Maailmankansalaiseksi ei loikata vaan kasvetaan
Maahanmuuttajat ja heitä hyysäävät eivät ole maailmankansalaisia. Ei se tee ihmistä maailmankansalaiseksi, että hänellä on jokin ihqu kulttuuri, joka ei salli hänelle edes pukeutumisen vapautta, ajattelun vapaudesta puhumattakaan. Eikä ihkujen kulttuurien suvaitseminen varsinkaan tee ihmistä maailmankansalaiseksi.

Blogi, 27.5. 2013: Maahanmuuttajien mellakoinnin syyt

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tekstiä.Tosin ne ovat ehkä paremminkin myöhäisrautakautisia tapoja...