torstai 23. lokakuuta 2014

Kolmen konstin poliitikko

YLE, 23.10. 2014: Suomi valmistelee Syyriasta palaaville sopeutusohjelmaa
– "Jihadisteja ei hyysätä"


Aimmin poliitikot ovat sanoneet tällaisia:
Verkkouutiset, 30.9. 2014: Palaaville ISIS-taistelijoille ammattiauttajia - suomalaiset rauhanturvaajat eivät saa kuntoutusta

IL, 9.8. 2014: Jihadistit oikeutettuja Suomen sosiaaliturvaan
Persu, 10.10. 2014: Terroristijärjestöön kuuluminen ei pysäytä Kelan sosiaalitukia
" Räty vastasi, että terroristijärjestöön kuuluminen Syyriassa tai muualla ei ole peruste lakkauttaa Kelan myöntämien sosiaalietuuksien maksamista tällaiseen toimintaan osallistuvalta, tai hänen mukanaan ulkomailla oleskelevilta perheenjäseniltä."
"On ymmärrettävää, että on tahoja, jotka ajattelevat että tämä yhdellä ratkaisulla ratkeaisi. Mutta jos tämä olisi helppoa, tämä olisi ratkaistu jo", toteaa Tarja Mankkinen, sisäisen turvallisuuden sihteeristön päällikkö sisäministeriöstä.

Poliitikot ja virkamiehet tekevät tahallaan asioista monimutkaisia, koska muutoin he eivät voisi perustella etuoikeuksiaan, puolen vuoden (vuosi)lomiaan ja kallista palkkaansa, jos he oikeasti tekisivät oikeita ratkaisuja. Suomen tilanteesta nähdään, että poliitikot eivät tee lainkaan mitään päätöksiä, vaan puuhastelevat korkeintaan lillukan varsissa.

Mikään ei olisi yksinkertaisempi päätös kuin terroristin pois potkimen mestoilta. Olisi erinomaisen yksinkertainen ja selvä ja kaikin puolin rehellinen ja oikeudenmukainen ratkaisu ottaa kansalaisuus pois jokaiselta terroriksi ryhtyneeltä
(Siihen aikaan, kun Suomi oli vielä nousussa huipulle, suomalaiset uskalsivat ottaa kansalaisoikeudet pois jopa suomalaisilta, jos he olivat vähänkin tehneet jotain tyhmää. Suomi on nyttemmin taantumavaiheessa siksi, koska poliitikot ovat ryhtyneet hyysääjiksi.).

Jokainen muslimien pyhään sotaan lähtenyt on terroristi. Ei ole mitään epäselvyyttä siitä, että joka ikinen muslimi, joka on mennyt tekemään kalifaattia, on syyllinen kaikkiin niihin mielettömyyksiin, joita nähdään netissä, jos on vain vähänkin rohkeutta niitä katsoa, eikä kauhistellen käännä päätään pensaaseen.
Ajatelkaa itse, että miten esimerkiksi Syyriaan taistelualueelle lähtenyt olisi voinut olla siellä vain sivustakatsojana, kun kaikki muut kiljuvat allahia kuin siat päiden putoillessa hiekkaan. (Ääri)muslmit eivät todellakaan hyväksy sellaista, että heidän porukoissaan joku voisi olla hiljaa ja seurata, kun muut kiljuvat allahia.
Jihadistit katkaisevat pään jo pelkästä epäilystä, että joku olisi vakooja -- ja varmaa on, että sivustajakatsojan roolissa -vihahuutoihin osallistumaton- oleva nähtäisiin vakoilijana ja vääräuskoisena. Näin ollen en voi olla väärässä, kun sanon, että jokainen Suomesta jihadiksi lähtenyt on murhaaja, joka on muiden mukana kiljunut kuolemaa länsimaisille, ja joka mielessään haluaa tuhota kaikki epäuskoiset myös tänne palattuaan.

Oikeudenmukaisena ihmisenä minulle on sietämätöntä, että jihadisteiksi lähteneet ja sieltä palanneet saisivat kulkea Suomessa vapaina, kun on kesäpäivän selvää, että jokainen pyhään sotaan lähtenyt on muiden mukana kurkku suorana huutanut kuolemaa vääräuskoisille.

Suomessa mukasuvaitsevat kiljuvat kuin siat joka kerta, kun joku vähänkin esittää isossa mediassa näkyvää kritiikkiä islamia kohtaan, -- mutta toisaalla suvaitsevaiset eivät tee yhtään mitään silloin, kun muslimit tekevät äärimmäisiä tekoja ja kun muslimit huutavat kuolemaa kaikille vääräuskoisille koirille. Jopa muslimit ovat suunnilleen täysin hiljaa ns. äärimuslimien teoista, koska:

Mikä on äärimuslimin, maltillisen muslimin ja tavallisen muslimin ero?
Jihadisti haluaa katkaista sinulta kaulan.
Maltillinen muslimi haluaa jihadistin katkaisevan sinulta kaulan.
Tavallista muslimia ei juurikaan kiinnosta se, että maltillinen haluaa jihadistin katkaisevan sinulta kaulan, koska vain musulimit ovat viattomia.
Palanen käryä, 23.10. 2014: Pyhä sota kristittyjä vastaan

Blogi, 22.10. 2014: Syyllinen radikaaliin ajatteluun

Ei kommentteja: