sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kurdeille aseita ja ite-lasereita

Kurdeilla ei kuulemma ole asevoimaa Isiksen etenemisen pysäyttämiseen. Isiksen vastainen liittoutuma ei halua lähettää maajoukkoja ja Turkki estää Turkin kurdeja menemästä Syyrian puolelle.
Alaston islam, 12.10. 2014: Kurdish teenager explains why U.S. and coalition air strikes against ISIS are doing next to nothing. Turkki kuulemma vielä lähettää isiksen joukoille tietoja, mihin USA iskee koneillaan, jotta Isis ehtisi alta pois...

Keksin halvan keinon, jolla isiksen terroristit voidaan pysäyttää:
Lähetetään kurdeille laserosoittimia.
Joku 100 milliwatin tehoinen osoitin sokaisisi terroristin kilometrien päästä ja sen jälkeen sen pää olisi helppoa leikata irtipoikki.

Ehdotan, että lentokoneita sojottelevat kakarat määrättäisiin lähettämään sojottimensa omalla kustannuksellaan Kurdistaniin, jolloin saisimme ainakin kaksi kärpästä yhdellä lyönnillä, mutta luultavasti vähintään kolme kärpästä.

IL, 30.12. 2011: Iltalehden lukija lähetti videon vaarallisen voimakkaasta kotikäyttöisestä laserista.
Kakaroiden sojottimet ovat teholtaan vain 5 milliwattia, mutta silti niillä pystyy sokaisemaan lentokoneen ohjaajan kilometrien päästä, joten tuollainen 100mW:n laserosoitin olisi todella tehokas terroristin sokaisija.

Hei kurdi. Voit myös itse tehdä DVD-soittimen laserpolttimesta supertehokkaan aseen:
Youtube: Homemade Red laser pointer (DVD Burner)

Ei kommentteja: