keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Syyllinen radikaaliin ajatteluun

Breaking news

Juuri nyt TV1:llä tulee A-studio. Siinä kysytään, mitä palaaville jihadisteille pitäisi tehdä; miten heitä voitaisiin auttaa. - Osa on kuulemma syyllistynyt raakoihin tekoihin ja osa radikaaleihin ajatuksiin. Mistä helvetistä ne suvakit tietää, että ajattelu on radikaalia? Ennen tätä luulin, että vain ihminen itse tietää, mitä ajattelee?

Minä syyllistyn nyt radikaaliin ajatteluun: "Mielestäni joka ikinen jihadisti tulee tuomita 100 vuodeksi kuritushuoneeseen ilman mitään mahdollisuutta ehdonalaiseen. Ja jos tuomio ei kelpaa, niin sitten jihadisteille tulee antaa mahdollisuus tappaa ittensä, kuten jättämällä hänet rättipäänä ja vyö lakanan ympärillä huoneeseen, missä on tukevia kattokoukkuja." Tuo oli siis vain ajattelua, ei mitään muuta, eikä se johda kenenkään pään katkaisuun -- toisin kuin jihadistien radikaaliajattelu.

Olen täysin varma, että mun radikaaliajattelu on lasten lässytystä verrattuna jihadistien "päiden katkaisu" -ajatteluun kaikilta. jotka eivät tunnusta kalifaattia. Jopa maltillinen muslimi syyllistyy ääriajatteluun joka kerta lukiessaan koraania, jossa lukee, että ei-viattomilta tulee katkaista kaula, koska vain muslimit ovat viattomia.
Joka ikinen täältä lähtenyt jihadisti on varmasti nähnyt kaameita tekoja ja heistä yksikään ei ole vastustanut niitä, vaan on huutanut muiden mukana "allah akbaria". Jos nimittäin jihadisti ei huutaisi päänkatkaisulle "allah akbaaria", niin hänen oma päänsä katkaistaisiin!

Katos, miten hakukone voi auttaa näkemään, mitä tekoja jihadistit ovat tehneet. Irtopäitä, elävältä haudattuja ja raiskattuja on siellä jo kymmeniätuhansia ja jokaista pään katkaisua ja jokaista väkivallantekoa on ollut seuraamassa valtava joukko jihadisteja huutamassa kurkku suorana vihaa kaikille niille, jotka eivät huuda samaa! 
Onko nyt sillai, että suvakkimedia ei pysty tuomitsemaan jihadisten ääripuheita ääripuheiksi, vaan tyytyy vaan toteamaan, että he ovat vain ajatelleet jotain ja siksi jihadisteja tulee auttaa antamalla niille tuplasti sossurahaa....
IL, 9.8. 2014: Jihadistit oikeutettuja Suomen sosiaaliturvaan

On helevetin moista, että suvakit antavat päitä katkoneiden jihadistien kulkea Suomessa täysin vapaana ja suvakit jopa holhoavat heitä kuin enkeleitä eikä kuten pirun pentuja.

Ei kommentteja: