keskiviikko 1. lokakuuta 2014

ISIS-konsulaatti Suomessa

Ainakin yksi poliitikko taisi olla kovasti huolissaan Suomeen palaavien terroristien terveydestä. Onhan se ihan kamalaa, kun päänkatkojat näkevät painajaisia. No. Nyt ISIS-terrorijärjestön ulkoministeri haluaa perustaa ISISen konsulaatteja niihin maihin, jotka ovat ystävällisiä ISIS-taistelijoille:
Alaston islam, 30.9. 2014: Islamic ‘terror’ State (ISIS) to open its first consulate in Turkey
"Abu-Omar Al-Tunisi, the ISIS de facto head of foreign relations issued a statement, saying that the Islamic Caliphate is determined to launch its first diplomatic mission in a friendly and Muslim country. He further noted that the ISIS hopes that the bilateral relations with Ankara will witness more developments under the aegis of newly-elected president Recep Tayyip Erdoğan.
ISIS also claims that its consulate in Istanbul will pay the hospital bills of all wounded Islamist militants who traveled to turkey to receive medical treatment."
Suomikin saisi turkasesti lisää paljon toivottuja kultamunia ehkäisemään eläköitymistä, kunhan vaan ISISelle annettaisiin Helsingistä tontti konsulaattia varten.

Verkkouutiset, 30.9. 2014: Palaaville ISIS-taistelijoille ammattiauttajia - suomalaiset rauhanturvaajat eivät saa kuntoutusta
YLE, 16.9. 2014: Suomalaiset ISIS-taistelijat levittävät propagandaa somessa

ps. Suositus koskien isis-kalifaatin kansalaisten kaksoiskansalaisuutta.
Suomen tulisi pikimmiten tunnustaa ISIS-kalifaatti, koska silloin isis-taistelijoilta voitaisiin peruuttaa vääräuskoisen Suomen kansalaisuus, sillä ISIS-kalifaatti on tietysti ainoa turvallinen maa kaikille ISIS-kalifaatin kansalaisille.

Perustelen tätä silläkin, että täytyyhän valtion ensin tunnustaa jokin järjestö rikollisjärjestöksi ennen kuin valtio voi toimia sellaista järjestöä vastaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On hieno asia että natsikulttivaltion asema näin vahvistuu entisestään.Vaikka sillä oli toki jo aiemmin enemmän itsenäisen valtion tunnusmerkkejä kuin esim suomella.Parasta asiassa on luonnollisesti että takaisinpyrkiviä henkilöitä voi ja PITÄÄ kohdella vihollistaistelijoina joilla ei ole mitään asiaa suomeen.He ovat natsikulttivaltion kansalaisia.Mahdollisesta suomen kansalaisuudestaan he ovat luopuneet maahan mennessään.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Niin. Ja ajatelkaa sitä, että ISIS-kalifaattiin menijät ovat ottaneet "ISIS-valtion" kansallisuuden. Eli he ovat jopa kolmoiskansalaisia. Mutta!

Koska poliitikot ovat julistaneet, ettei ISIS ole laiton, niin siksi he eivät voi ottaa isis-taistelijoilta pois edes sitä toista kansalaisuutta.

Koska siis ISIStä ei ole vielä laittomaksi julistettu, niin miksi sitten Suomi osallistuu ISISen vastaiseen koalitioon? Siksi ehdotan vielä, että Suomi sallisi ISISen perustaa tänne konsulaatti, jotta se voisi värvätä kaikki muslimit kalifaattiinsa.