sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Suomi tukee jihadistien tappamista

Tässä on totuus Suomen jihadistipolitiikasta:
Poliitikot ja suvaitsevaiset eivät millään tavoin sure pommituksissa kuolleita jihadisteja
Suomi haluaa tappaa jokaisen terroristin siinä missä toisetkin isisen vastaiset maat.

IL, 24.12.2014: Yli 1000 jihadistia kuollut länsiliittouman iskuissa

Kuten Suomi, niin myös minä tuen täydestä sydämestäni jihadistien pommituksia. Minä en voi mitenkään erottaa sitä, onko Isisen vastaisen liittoutuman pommien alle jääneiden keskuudessa Suomesta lähteneitä, enkä voi välittää vähääkään, vaikka heitä olisikin siellä. Ja uskon, että jokainen täysjärkinen suomalainen ei sure yhdenkään jihadistin kuolemaa.

US, 31.10 2014: Guardian: ”Ennennäkemätön” ryntäys Isisin riveihin ulkomailta
Sikolätti, 30.10. 2014:
Göteborgilainen kuoli ja monia loukkaantui amerikkalaisten pommituksessa

Jokainen jihadisten joukkoihin lähtenyt ymmärtää, että hän on mennyt sinne tappamaan vääräuskoisia, sillä juuri siitä siinä kalifaatti-jutussa on kyse: Muslimit haluavat tappaa jokaisen, joka ei usko niin kuin he. Sen sanoo heille heidän kirjoituksensa.
Jokainen suomalainen varmasti voi tajuta, että jokainen jihadistiksi ryhtynyt joutuu hyvin todennäköisesti länsimaisten pommien tappamaksi. On siten täydellisen typerää alkaa säälimään sieltä palaavia, kun ensin on toivonut niiden kuolemaa. Vai onko todella niin, että suvaitsevaisten lisäksi kaikki muutkin jihdisteja hyysäävät ovat järkeä vailla.


Suomen virallinen taho ei välitä yhtään mitään Lähi-Itään lähteneistä muslimeista. Se nähdään selvästi siinä, kun virallinen Suomi sanoo tukevansa Isisen ja terrorismin vastaisia toimia:
HS, 19.9. 2014: Suomi ei osallistu Isisin vastaisiin taistelutoimiin, Ranska aloitti ilmaiskut:
"Suomi kuitenkin tukee terrorismin vastaisia toimia ja osallistuu muutoin kansainvälisen yhteisön toimiin Isisin aiheuttaman yhteisen uhkan torjumiseksi, utva toteaa."

Virallinen Suomi ei voi tukea vain puolisydämisesti jihadistien vastaisia toimia, kuten pommituksia! Vai onko niin, että suvaitsevaiset haluavat pudottaa Suomesta lähteneiden jihadisten niskaan vain untuvasta tehtyjä suutareita? Suvaitsevainen! Oletko oikeasti sitä mieltä, että vääräuskoisia murhaavia jihadisteja ei missään tapauksessa saa tappaa?


IS, 24.10. 2014: Jihadistia ei jätetä - Suomeen sota-alueilta palaavat saavat yhteiskunnan tukea
Onhan toi täysin mielipuolista: Ensin valtio tukee jihadistien kuolemaa ja sitten valtio tukee pommituksista elävältä selvinneitä tavalla, joka olisi täysin ennen kuulumatonta, jos samanlaista tukea saisivat vaikka Helvetin Enkelit!

Asian laidan ollessa niin, on siksi täysin epäloogista vaatia Suomeen palaaville terroristeille sopeutusohjelmaa! Koska virallisesti Suomi ei välitä hittojakaan terroristeiksi ryhtyvien hengestä.
Koska jokainen vähänkin järjellinen ihminen tajuaa, että kun ihminen on lähtenyt sinne jihadistien päänkatkaisujuhliin, ja koska Suomi tukee pommituksia, joita jihadistien niskaan sataa, niin on aivan sataprosenttisen varma, että niiden pommien alle on jäänyt myös Suomesta lähteneitä jihadistiterroristeja, eikä niitä virallinen Suomi millään tavoin jää suremaan.

Jos jihadisteja hyysäävät poliitikot olisivat loogisia, niin he vastustaisivat ehdoitta isisen vastaisia sotatoimia, koska isisen vastaisten sotatoimien ainoana tarkoirtuksena on tuhota jokainen isisen jäsen, mukaan lukien joka ikinen Suomesta lähtenyt musulmaani.
Koska virallinen Suomi ei voi vastustaa jihadisten tappamista, niin siksi on aivan kertakaikkisen mielipuolista pyrkiä millään tavoin sopeuttamaan sieltä pakoon päässeitä suomalaiseen yhteiskuntaan. Ainoa järkevä teko olisi estää jokaiselta jihadistiksi ryhtyneeltä pääsy Suomeen. Koska jos joku ei vielä tätä ymmätänyt, niin sanon sen tässä vielä kertaalleen:
Jihadisti! Suomi on jo tahtonut tappaa sinut, joten painu takaisin helvettiisi, josta olet tänne tullutkin.

Hyvät ihmiset. Katsokaa tuhansia pommitusvideoita netistä ja ajatelkaa samalla, että teidän hyysäämänne jihadistit ovat noiden pommien kohteina -- ja että Suomi tukee pommituksia! Ja yrittääkää sen jälkeen vielä väittää, että teidän hyväksymänne pommituksien alta selvinneet tarvitsevat sopeutusohjelmianne!

Onhan se kertakaikkisen mieletöntä samaan aikaan tukea sekä terroristien tappamista että heidän hyysäämistään, jos he selviävät Suomen tukemista sotatoimista, kuten pommituksista ja pääsevät niitä pakoon Suomeen --
"Ai perkule. Halusin pommittaa sut, mutta tässä on uusi kännykkä ja asunto..."

Onko poliitikoilta loppukin järki täysin hukkunut? Mitä vitun järkeä on esittää laupiasta samarialaista sellaiselle, jolle samaan aikaan on toivonut pommia niskaan? Aivan varmaa on, että Suomen tuki islamistien vastaiselle toiminnalle sisältää ajatuksen terroristien kuolemasta, koska olisihan se mielipuolista terrorismin vastaista sodankäyntiä, jos vaatimuksena on, että pommituksista elävinä selvinneille murhaajille ja heidän faneilleen tulee järjestää kriisiapua ja sopeutusohjelma, jolla he pääsisivät takaisin vihaamansa järjestyneen yhteiskunnan jäseniksi, kun tiedetään, että vihan pito kahden hyvin samankaltaisenkin ideologian välillä on jatkunut jo vähintään sata vuotta (punaiset ja valkoiset).

Mitavittua, 24.10. 2014: Jihadisteille kaikki tuki Suomessa, päätös on nyt tehty
YLE, 23.10. 2014: Suomi valmistelee Syyriasta palaaville sopeutusohjelmaa – "Jihadisteja ei hyysätä"
Blogi, 23.10. 2014: Kolmen konstin poliitikko

Ei kommentteja: