torstai 8. elokuuta 2019

Ministereiden avuttomuus johtaa kansanvaltaan

Kokeilempa tällaista: Tänä aamuna virtautin aivoistani muutamia ajatuksia Facebookiin, josta kävin sitten poimimassa niitä, joita tuli sinne aamu puoli kahdeksasta alkaen:

Facebook, aamupäivällä 8.8.- 2019;
Kansanvaltaan siirtyminen on aloitettu siirtämällä osa kansasta ministereiden avustajiksi:
Mitä enemmän ministerit tarvitsevat avustajia sitä lähempänä valtio on Sveitsin mallia:
Koska suuren avustajajoukkion pitää äänestää demokraattisesti, kenen avustajan pillin mukaan mennään.

Kun kaikki kansalaiset olisivat ministereiden avustajia, niin silloin avustajakansa saisi itse päättää avustajaäänestyksellä, mitä avuttoman ministerin pitää tehdä.
Eli Rinteen ykköshallitus on oikealla tiellä kohden kansanäänestysdemokratiaa.

MASLOWIN HIERARKIA TUHOTTU!
Rikkaat vaativat, että ihmisten tulee olla itseohjautuvia ja pystyvän itsenäiseen työhön. Siksi onkin ihmeellistä, että ministerit eivät tunne lainkaan käsittävän mitään itseohjautuvuudesta, kun he eivät tunnu pystyvän tekemään yhtään mitään yksin. Maslowin tarvehierarkia on kääntynyt päälaellaan;

Rikkaat tarvitsevat avustajia, mutta köyhät pystyvät itsensätoteuttamiseen:
Köyhillä on runsain mitoin talousnerokkuutta, kun he selviytyvät dollarilla päivässä, kun taasen rikkaat eivät selviä edes tuhannella eurolla päivässä.

KAUPPALEHTI.FI:Amerikkalaistutkijat: Köyhät voivat olla talousneroja.
"Tutkimus kyseenalaistaa sen olettamuksen, että köyhät ovat itse aiheuttaneet kurjuutensa."

Kiitän Luojaani siiä, etten ole nykyaikainen, vaan pystyn sellaiseen ajatteluun, mikä on täysin mahdotonta rikkailta. Yksikään rikas nimittäin ei ikinä pysty ajattelemaan vaatimatonta elämää, eli olemaan viisas. Rikkaat voivat vain ylistää inflaatiota, koska se on se oppi, joka vaatii poliitikoita olemaan joka päivä entistä ahneempia, sillä mitä arvottomampi rahayksikkö sitä enemmän tarvitaan halpatyövoimaa.
Deflaatio onkin siksi rikkaiden vihan kohteena, koska deflaatio vaatisi rikkailta älliä.


Valtiosihteerien ja erityisavustajien palkkoihin menee yli 500 000 euroa kuukaudessa. Lapsista kasvatetaan sosialisteja laittamalla heidät erityisluokkiin avustajineen. Sillä eihän muutoin voida käsittää, miksi pätevä ministeri tarvitsee erityisavuastajia, jollei tarkoituksena ole juurikin opettaa lapsille, että he eivät ole päteviä, jos he eivät tarvitse avustajia.

Yhteiskunta on saavuttanut kliimaksivaiheen sosialistivaltiona silloin, kun jokaista lasta varten tarvitaan sihteeri ja erityisavustaja, kun valtio on täysin korvannut vanhemmat ja tehnyt vanhemmuudesta vanhanaikaista, impivaaralaisuutta, johon ei ole paluuta, koska muutoin ihmiset joutuisivat olemaan aikuisia.


TASAPAINOSTA KAAOKSEEN.
Kun suomalaisia oli vain pari miljoonaa, niin silloin meillä oli poliisiasemia joka kylässä ja kaupunginosissa, silloin meillä oli rahastajia busseissa, silloin meillä oli pankeissa asiakaspalvelua, silloin meillä oli riittävästi sairaanhoitajia ja lääkäreitä, silloin meillä oli Liikkuvapoliisi, silloin meillä oli tiestö kunnossa autojen määrään nähden, silloin meillä oli varaa rakentaa kauniita taloja ja silloin meillä ei ollut varaa valtiosihteereihin ja erityisavustajiin.

Tästä huomataan, mikä saa yhteiskunnassa aikaan epätasapainoa; liika ihmisten määrä, jonka syynä on täysin holtiton politiikka, jolla tuetaan vain rikkaita. Nyt Suomessa on kuntia, joissa ei ole yhtäkään poliisia.
On mahdotonta palauttaa tasapainoa yhteiskuntaan, joka on optimoitu vain rikkaille ja rikkaiden eritysavustajille.

Voisiko joku ihan miettiä, miten kummassa meillä oli silloin vähäisen väkimäärän aikaan varaa pitää jopa rahastajia, ja eritoten; miksi meillä oli silloin varaa rakentaa kauniita ja kestäviä, homeista vapaita taloja! Johtuisiko se siitä, että mitä pienempi kansa sen suuremmassa tasapainossa se on sekä sisäisesti että luonnon kanssa.
Ei ole mikään sattuma, että maailman väkirikkaimmat maat ovat suurimpia saastuttajia, eikä niitä saadaan lopettamaan saastuttamista, koska ihmiset ovat sitä tyhmempiä mitä enemmän niitä on yhdessä paikassa. Jos Suomessakin olisi plus sata miljoonaa asukasta, niistä olisi 90 miljoonaa sellaista, joita ei kiinnostaisi tipan tippaa mikään muu kuin oma selviytyminen. Puhtaus, rehellisyys  ja keskinäinen luottamus kuuluu pienien yhteisöjen elämäntapaan.
Pienikin kansa voi voittaa suurvallan sodassa, eikä ole mitään estettä ole sillekään, että pienikin kansa pystyisi omin avuin lähettämään raketin Marsiin. Suomessa poliitikot eivät voi edes ajatella oman avaruusteollisuuden perustamista, koska he eivät voi enää ajatella edes rahastajia busseihin. Niin köyhää politiikkaa kuin olla ja voi.

Ennen vanhaan lapsilla ei ollut mielenterveysongelmia, eikä heille syötetty pillereitä, mutta nyt sekin on paljon paremmin, kun puolet ikäluokista on erityisluokilla ja vaatii avustajia.


KAIKKI ON SUHTEELLISTA!
En muuten sääli intiaanien tilannetta resevaateissaan, missä heitä kuolee alkoholismiin, sillä:
Pohjois-Amerikassa intiaanit eivät ole niin ahdingossa kuin maahanmuuttajat, joita kuolee satatuhatta vuodessa huumeisiin, satatuhatta vuodessa ampumisiin, satatuhatta vuodessa liikennekolareihin, satatuhatta vuodessa alkoholismiin ja loput kuolevat muuten vaan, mutta hyvin harva pystyy elämään tätä ainutkertaista elämää.

Säälittävää menoa Amerikkaan muuttaneilla.
Etelä-Amerikan maahanmuuttajien tilanne on vieläkin järkyttävämpi verrattuna inkoihin.


Mitä suurempi on maahanmuuttajien määrä sitä vähemmän vaaditaan pätevyyttä kaikilla aloilla. Suomessakin opettajien, poliisien, pelastusalan ja hoitajien pätevyysvaatimuksia joudutaan laskemaan, jotta ihmisille saataisiin edes näennäisesti sivistystä ja terveyttä, kun väkijoukossa maittaa enää hilluminen, joka vaatii yhtä paljon järkeä kuin muukin ahneus.
Hilluminen on kansanjoukkojen rikkautta. Hilluvat väkijoukot mielellään valitsevat hillujia johtajikseen, joita ei kiinnosta tipan tippaa kestävä kehitys, ihmiskunnan tasapaino.

Mikä on syynä väestönkasvuun, pakolaisuuteen, saastumiseen ja maahanmuuttoon?
Follow the money.

Alkoholisti on elefantti olohuoneessa.
Sosialistipoliitikko on hirmulisko valtiossa.


Sosialistit ja muut rikkaat eivät ensisijaisesti ole huolissaan, kuka maksaa eläkkeet, vaan he ovat huolissaan siitä, kuka maksaa heidän ja heidän kavereidensa ökypalkat. Juuri tuossa on se perisyy, miksi maailman väkiluku kasvaa ja miksi metsät ja luonto tuhoutuu ja saastuu.

Rikkaiden on mahdonta ymmärtää, että sosialistien ökypalkat näkyvät Afrikankin väestönkasvuna ja Siperian metsäpaloina.
Vain tyhmät syyttävät väestönkasvua tai halpatyöläisiä!

IL, 8.8. 2019: IL selvitti: Näin paljon ministerien taustavoimille maksetaan – Rinteen valtiosihteerille 12 780 e/kk: "Valtiosihteerien ja erityisavustajien palkkoihin menee yli 500 000 euroa kuukaudessa."

  • Annetaan poliitikoille palvelijan palkka, niin maailman ongelmat ovat sillä ratkaistu, koska sen jälkeen poliitikoiksi valikoituu vain viisaita, eli vaatimattomia.
  • Kumpi on parempi talousasiantuntija: Velaton vai velkainen?
  • Viisas poliitikko hoitaa valtiota kuin tuhatvuotista yritystä.
  • Viisas poliitikko ei myy yrityksestään yhtään osaa ulkopuolisille, koska vain tyhmät myyvät tuotannon tekijöitään ja jopa sellaista, jota ei saa enää ikinä takaisin.
  • AB Suomi OY kuuluu vain suomalaisille.
  • Ahneet eivät ymmärrä, että ahneus ei tunne rajoja, vaan se vaikuttaa koko maailmaan.

IS, 8.8. 2019: Ilmastoraportti: Alle 2 celsiusasteen tavoite ei ole mahdollinen ilman näitä muutoksia.

Metsien loputon hakkaaminen ja niiden loppuun palaminen sujuu aikataulun mukaan. Kaikkien maailman metsien loppu häämöttää jo parikymmenen vuoden päässä. Vielä pari biosellutehdasta Suomeen ja pari kuivaa vuotta lisää, niin saadaan Suomenkin metsiin lisää aukeutta.

IS, 8.8. 2019: Siperian Tufljakovassa ei ole nähty sinitaivasta viikkoihin – syynä viikkojen tulihelvetti: ”Pahinta ovat ötökät”.

Ei tarvitse edes mainita, mikä on alkusyy metsien hävittämiselle: Rikkaat, joiden lelujen valmistaminen vaatii jatkuvasti lisää köyhiä maailmaan. Väestönlisäys ei ole syyllinen yhtään mihinkään, koska se on vain seuraus rikkaiden ahneudesta.

Rinteen sosialistihallituksen avustajien palkkoihin menee 500000 /kk. Ei mikään ihme, että sosialistit vaativat Suomeen lisää halpatyöläisiä.

Iltalehti: IL selvitti: Näin paljon ministerien taustavoimille maksetaan – Rinteen valtiosihteerille 12780 e/kk.

Väestön lisäystä ei voida kuriin, jos rikkaille ei tehdä mitään. Olen puhunut jo kymmeniä vuosia, että kansankunnan palvelijoille pitää kuulua korkeintaan minimipalkka, palvelijan osa.

Jos poliitikko ei pysty itse taloudelliseen elämään, niin silloin hän on kelvoton hoitamaan suurempaa taloutta. Mikä laki täällä määrää, että poliitikoiden pitää kuulua rikkaisiin!

Kaikki palkkataulukot ovat täysin hihasta vedettyjä, eikä niitä pystytä perustelemaan järjellisesti.

  • Talouden hoito on absoluuttisen väärin ymmärretty, jos siihen ei kuulu vaatimattomuus.
  • Vain vaatimattomat ovat taloudellisia.
  • Viisaus on vaatimattomuutta.


Ei näkynyt Teemua purressaan, eikä sheikkiä paatissaan.
Kun näen rikkaiden pröystäilevän toisilleen, en voi olla miettimättä, miten monta miljoonaa ihmistä on pitänyt tuottaa maailman, että heidän työnsä voisi emergoitua rikkaan leluksi.
Ymmärrän toki, että ihmisille tuottaa vaikeuksia ajatella, että mitä rikkaampi joku on sitä enemmän ihmisiä on pitänyt synnyttää maailmaan ja sitä suurempia väestönsiirtoja on pitänyt tehdä, että rikkailla olisi riittävästi köyhiä työvoimareservinään.

Urheilijatkaan eivät voisi olla multimiljonaareja, ellei maailmassa olisi liikaa ihmisiä, joita riittää jos millaisiin pippaloihin, mutta ei ihmiskunnan moraalin ja tieteen kehittämiseen. Tarvittiin seitsemän miljardia ihmistä, että niistä riittäisi NHL:n jäähalleihin sen verran, että jääkiekkoilijoille voidaan maksaa kymmeniä miljoonia vuodessa. Tarvitaan kolme miljardia lisää, että jalkapalloilijoista saadaan miljardöörejä.
Miettikää sitä, kun luette juorupalstoilta rikkaiden toilailuja.

Ihmiskunnan tasapaino on aivan liian vaikea rasti 99,99999 prosentille ihmisistä. Siihen tarvitaan vain ripaus älyä, että ihmiskunta saataisiin pysymään määrältään 500 miljoonaisena seuraavat miljardi vuotta.

Näkisin mieluummin ihmisen Marsissa kuin Sheikin kolera-altaassa.

Se tosiasia, että Veikkauksen hallintoneuvoston jäsenyys edellyttää ensisijaisesti kokouksen läsnäolon allekirjoitusta todistaa kiistattomasti, mitä varten ihmiset haluavat poliitikoiksi.


Vasta sitten poliitikot alkavat puhua valtion tukemista himoriippuvuuksista, kun asiasta kirjoittaa joku media. Mutta milloinkaan yksikään poliitikko ei tunnista itsessään himoista kaikkein suurinta, rahanistiä. Jopa suurituloinen lääkärikunta on yksimielisesti päättänyt, ettei raha voi aiheuttaa rikkaisiin himoa. Eli milloinkaan rahanhimo ei voi siirtyä sairausluetteloon.

Olisi ihan kiva juttu, jos vaikka Urpilainen ja Rinne joutuisivat katkolle rahanhimostaan.

Msn.com, 7.8. 2019: Tapaus Veikkaus: Neljälle poliitikolle turha etuoikeus, arvo yli 2 000€/kk.

Vaikka Veikkauksen hallintoneuvostoon olisi valittu kuka tahansa poliitikko, niin yksikään niistä ei olisi välittänyt mitään peliriippuvaisista. Kaikki poliitikot laidasta laitaan ainoastaan kahmivat itselleen kansan varallisuutta.

Silti pidän ehdottomasti parempana sitä, että valtiolla on pelimonopoli, koska yksityiset pelifirmat eivät väittäisi senkään vertaa.

Kun rahan ahneita valitaan poliiitikoiksi, niin silloin kansaan syntyy irvokkaita riippuvuuksia, kuiten vasemmistolaisuus, feminismi, peliriippuvuus, suvaitsevaisuus, jakoomuslaisuus, sekapääsukupuolisuus, kepulilaisuus, ym.


Toinen aamu peräkkäin, kun Vallilasta Kallioon välillä haisee savu. Luultavasti Siperian savuja.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Miksi kiinaisia on kohta miljardeja?
Kuinka monta miljoonaa kiinalaista tarvittiin rakentamaan yhdelle rikkaalle niin sanottu Kielletty kaupunki? Tai Kiinan muuri?
-VERSUS-
Kuinka monta ihmistä tarvittin rakentamaan Pasilan kivilinna?

Eikö edes faktat sano kellekään, mikä on perimmäinen syy holtittomalle väestönkasvulle?

On typerää syyttää liikaväestöä luonnon saastumisesta, jos poliitikoille maksetaan koko ajan herran palkkaa, eli uskotellaan, että poliitikkojen pitää kuulua rikkaisiin.

Mikä laki niin sanoo, että poliitikkojen paikka on rikkaiden joukoissa?

Brainleak kirjoitti...

Planeetan inhimillisen elämän tuhoutumista ei voida välttää niin kauan, kun maailmassa on yksikin rikkaisiin kuuluva politikko.

Brainleak kirjoitti...

Poliitikot ovat laidasta laitaan sitä mieltä, että he eivät voi olla päteviä, jos eivät saa herran palkkaa. -- Jos joku löytää jonkun vielä tyhmemmän perustelun poliitikoiden kuulumiselle rikkaiden joukkoon, niin se olisi puhdasta viisautta,

Brainleak kirjoitti...

Jos ihminen ei pysty työssään ajattelemaan yhtä korkeita ajatuksia kuin vapaa-ajallaan, niin silloin sellainen on tyhmä.

Ajattelu ei vaadi palkkaa, mutta tyhmyys on sitä, että uskotaan ihmisen olevan sitä pätevämpi mitä enemmän hänelle maksetaan.

Ihmiskunnan kaikki suurimmat ajattelijat ja tiedemiehet eivät ole saaneet herran palkkaa, mutta ilman heitä herratkin eläisivät vielä kivikautta, rotan talja olkapäillään.