perjantai 23. elokuuta 2019

40 miljoonaa iranilaista vankilaan

IL, 23.8. 2019: Paavo osallistui 600 kilometrin ihmisketjuun, kun Baltian kansat vaativat vapauttaan: ”Ei kahta miljoonaa ihmistä olisi voitu Siperiaan viedä.
YLE, 23.8. 2019: Hongkongilaiset tekivät ihmisketjun puolustaakseen demokratiaa, malli Baltian Neuvosto-ajalta.

Maassa voimakkaimman tavalla.
When in Finland, do as the most ruthless group do.

Ennen vanhaan ihmiset osasivat järkeillä, että kun riittävän moni osoittaa diktatuuria vastaan mieltä, niin diktaattorit eivät voi heille mitään.
Kyllä naiset osasivat joukolla osoittaa mieltään kommunismia vastaan, mutta ovat kykenemättömiä osoittamaan islamia vastaan mielipidettään, vaan kiltisti pukeutuvat säkkiin, kun miehet niin käskevät. Luulevatko naiset oikeasti, että iranilaiset laittaisivat 40 miljoonaa ihmistä vankilaan, jos he riisuisivat säkkinsä? Suomalaismielisiä vastaan kyllä naiset pystyvät joukolla marssimaan, mutta naisia alistava uskonto on feministeille tabu.
MTV, 19.8. 2019: Nainen jakoi videolla kukkia ilman huntua, Iran tuomitsi yli 20 vuoden vankeuteen – miehiksi tekeytyneitä naisia pidätettiin jalkapallo-ottelun katsomisesta.

Tottelevaisia naisia myhäilevällä miehellä on löysä kravatti 

Erkki Tuomiojan ja muiden vasemmistolaisten mielestä se oli tosi hieno juttu vaihtaa uudistusmielinen kuningasvalta uskonnolliseksi diktatuuriksi.

Business Insider, 11.2. 2019: 25 photos show what Iran looked like before the 1979 revolution turned the nation into an Islamic republic.


Suomen islamistinen hallitus pakottaa suomalaiset säkkipukuun, jos he menevät viralliselle vierailulle Iraniin, koska Suomen imaamihallituksen mukaan naiset pukeutuvat säkkiin vapaaehtoisesti, eikä suomalaiset miehet suinkaan pakota Iraniin meneviä naisia säkkiin, vaan isällisesti vain sanovat, että jos valtion ostama säkki ei kelpaa, niin tuossa on ovi:
YLE, 8.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan.

Youtube, 18.10. 2017: MEETING THE ENEMY A feminist comes to terms with the Men's Rights movement.
FacebookMasih Alinejad.

b, 9.12. 2012: Maassa Iranin tavalla.
b, 8.3. 2013: Valtio ostaa säkkipukuja naisille.
b, 13.12. 2018: Valtio ostaa koraaneja terroristeille.
b, 24.1. 2019: Feministien sadan vuoden uni jatkuu.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Miksi naiset rakastuvat renttuihin?
Renttuja rakastavat naiset eivät ole yksittäistapauksia, vaan juuri tuo ominaisuus naisissa estää naisia kritisoimasta islamiakaan, koska naiset haluavat, että heitä komennellaan ja alistetaan. Poliisimurhaajakin sai Suomesta heti morsiamen, ja Suomen naiset ovat lääpällään karvaisen komeisiin islamisteihin.

Naiset pitävät muslimeista, koska he eivät ole kilttejä, kuten suomalaiset. Islamin pyhyys on juuri siinä, että naiset rakastavat väkivaltaisia uskontoja ja mielellään esiintyvät uskonnon mannekiineina, jotta uskonto olisi näkyvästi esillä. Jos naiset eivät pukeutuisi islamistien määräämällä tavalla, niin islamistit olisivat ihmeissään, että missä heidän uskontonsa on, kun sitä ei näy katukuvassa.

Feministit pystyvät esittämään yhteisvoimaa vain kiltteihin miehiiin, mutta kaikki väkivaltaiset miehet saavat heiltä täydellisen tuen. Tästä syystä feministit halveksivat suomalaisuutta, mutta rakastavat islamia yli kaiken, eivätkä välitä hittojakaan islamin alistamista naisista, koska he itse hekumoivat päiväunissaan pääsystä imaamien haaremeihin.

Blogi, 8.11. 2017: Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?
Blogi, 21.8. 2018: Feminismin Maltilliset, Fundamentalistiset ja muut suuntaukset
Blogi, 21.8. 2018: Aikuisuutta vaistomaisesti kammoksuvat feministit
Blogi, 22.9. 2010: Rakastuvat renttuihin

Brainleak kirjoitti...

Uskontojen opeilla on arvoa vain niin kauan, kun naiset sokeasti niitä tottelevat.
Arvojen pyhyys johtuu sokeudesta.
Myös ihmisarvot eivät johdu luonnosta, sillä ei tarvita kuin sata miljoonaa pakolaista Suomeen tai viisi miljardia ihmistä lisää Afrikkaan, niin täällä ihmisillä ei ole sen jälkeen mitään arvoa. Samoin Siperian ja Amazonin metsien hävittäminen hävittää myös ihmisoikeudet, joita nyt pidetään ikuisina.