lauantai 24. elokuuta 2019

Miksi naiset haluavat pahoja poikia

Jopas taas jotakin. Iltalehden toimittajat kirjoittivat eilen illalla samasta aiheesta, mistä itse satuilin samana aamuna:
IL, 23.8. 2019: ”Kiinnostuin aina pahoista pojista” - seitsemän syytä selittävät ilmiön.
Mutta, kuten yleensä, niin toimittajat harvoin pohtivat naisten himoa karkeisiin miehiin kovinkaan syvällisesti. Toimittajien ja naistutkimuksen tutkijoiden pitäisi pystyä näkemään naisten himokkuudessa syvällinen yhteys myös uskontoihin; miten ihmeessä miesten luomat uskomukset säilyvät ja miten niistä tulee pyhiä, jos mukaan ei oteta naisten viettiä raakoihin miehiin?
Uskomusten pyhittämisellä ja naisilla on pakosta oltava syväyhteys, koska muutoinhan miehet olisi vähän tyhmiä, jos he uskoisivat omia juttujaan, joiden he tietävät olevan satuja, joiden ensisijaisena tarkoituksena on ollut vietellä nainen.

Naisten säkkipuku on miehen silmissä sama kuin naisen sielu.
Ei ole kovinkaan vaikeaa huomata, että miehet vaativat omien uskomusten ilmiasuksi naisten ulkoista olemusta samaan aikaan, kun miehet uskovat, ettei naisilla ole edes sielua. Miesten sokeudesta naisten sisimmän näkemiseen seuraa välittömästi se, että miehet yrittävät nähdä naiset sielullisina, kun he pakottavat naiset näyttämään uskomuksiensa perikuvilta.
Kun mies naisen viattoman uskon pyhittämänä vaatii naista pukeutumaan miehen haluamalla tavalla, niin silloin mies vain yrittää sielullistaa naisen, koska mies uskoo, ettei nainen voisi päästä sieluttomana taivaaseen, jos hänellä ei olisi miehen oletetun sielun luomaa ulkoista tunnusmerkkiä.

Uskontoa ja sen pyhyyttä ei voi jättää huomiotta, kun etsitään syytä, miksi naiset rakastuvat renttuihin. Juuri kaikkein rentuimmat miehet ovat parhaita suustaan, joka merkitsee sitä, että mies luonnostaan satuilee, jotta hän tekisi naiseen vaikutuksen.Tuolla kapakassa joka ilta voidaan kuulla, millaista pajunköyttä miehet suustaan päästelevät vain siksi, että he tekisivät vaikutuksen naisiin. Ja jostain tietysti syystä johtuen hedelmällisyysikä vaikuttaa naisissa uskon miehen satuun; Naiset hullaantuvat "pahojen poikien" jutuista ja haluavat, että ne olisivat jossakin todellisuutta.

Historianetissä on lista historian suurmiehistä, joiden naiskuvaa siellä esitellään:
Nainen on historian suurin mysteeri (miehille).
Koska niin sanotut suurmiehet ovat tuollaisia esittäneet, niin silloin tuo on universaalia miehisyyttä, joka kukkii joka kapakassa ja puutarhassa. Ja vastaavasti naisen luonnollinen osa on osallistua miesten satuihin uskomalla, että ne voisivat olla totta. Kun sitten satuilevat miehet huomaavat, miten kirkasilmäisesti naiset uskovat miesten satuja, niin se saa miehet julistamaan parhaimmat satunsa pyhiksi, josta seuraa se, että myös alempiarvoiset miehet joutuvat uskomaan supliikkimiesten parhaimmat sadut.
Uskonnot ovat kaikkein pahimmillaan voimissaan niissä yhteisöissä, missä miehet uskovat vähiten naisten sielullisuuteen. Vastaavasti: Kun miehet alkavat näkemään naiset ihmisolentoina, niin silloin uskontojen uskomukset menettävät merkitystään. Pelkästään tämä korrelaatio kertoo totuuden uskonnoista ja niiden "pyhyydestä".

Jos mies näkee naisen ilman säkkipukua, niin hän kauhistuu, koska hän luulee näkevänsä sieluttoman naisen. Juuri tuo säkkipuvun yhteys miehen sieluun pakottaa miehet kaikkialla hallitsemaan naisia, koska miehet eivät halua mennä paratiisiin, jossa olisi pelkästään miehiä. Toisaalta, miehet eivät voi olla vieläkään varmoja, onko naisella sielu, niin siksi myös länsimaiset miehet eivät tosissaan vastusta naisten alistamista kivikautisissa uskonnoissa.
Uskokaa tai älkää, mutta kun Suomen valtio osti naisille säkkipuvut sitä varten, jos he joutuvat käymään Iranissa, niin siinä ja silloin valtion virkamiehet ajattelivat, ettei naista saa päästää sieluttomana Iraniin.
Miehen mielen mukaan puettu nainen on miehen mielestä varmasti sielullinen ja siten kelvollinen paratiisiin; näin on aina ollut ja näin aina tulee olemaan, josta seuraa, että miesten satuilu ei tule koskaan loppumaan ja naisten silmät tulevat pysymään aina kirkkaina, kun he kuuntelevat miesten satuja.Eilisessä tekstin (40 miljoonaa iranilaista vankilaan) kommenttiosiossa kirjoitettua:

Miksi naiset rakastuvat renttuihin?
Renttuja rakastavat naiset eivät ole yksittäistapauksia, vaan juuri tuo ominaisuus naisissa estää naisia kritisoimasta islamiakaan, koska naiset haluavat, että heitä komennellaan ja alistetaan. Poliisimurhaajakin sai Suomesta heti morsiamen, ja Suomen naiset ovat lääpällään karvaisen komeisiin islamisteihin.

Naiset pitävät muslimeista, koska he eivät ole kilttejä, kuten suomalaiset. Islamin pyhyys on juuri siinä, että naiset rakastavat väkivaltaisia uskontoja ja mielellään esiintyvät uskonnon mannekiineina, jotta uskonto olisi näkyvästi esillä. Jos naiset eivät pukeutuisi islamistien määräämällä tavalla, niin islamistit olisivat ihmeissään, että missä heidän uskontonsa on, kun sitä ei näy katukuvassa.

Feministit pystyvät esittämään yhteisvoimaa vain kiltteihin miehiiin, mutta kaikki väkivaltaiset miehet saavat heiltä täydellisen tuen. Tästä syystä feministit halveksivat suomalaisuutta, mutta rakastavat islamia yli kaiken, eivätkä välitä hittojakaan islamin alistamista naisista, koska he itse hekumoivat päiväunissaan pääsystä imaamien haaremeihin.

Blogi, 8.11. 2017: Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?
Blogi, 21.8. 2018: Feminismin Maltilliset, Fundamentalistiset ja muut suuntaukset.
Blogi, 21.8. 2018: Aikuisuutta vaistomaisesti kammoksuvat feministit.
Blogi, 22.9. 2010: Rakastuvat renttuihin.

Ei kommentteja: