sunnuntai 16. elokuuta 2020

Kasvomaskit pahin koettelus nykyihmiselle

Muistan omia kokemuksia, joista olin ylpeä jo silloin, kun koin niitä. Työkaverit kehuskelivat, miten he olivat olleet siinä tai tuossa tilanteessa, ja selvinneet niistä. Omien kokemusteni lämpötilaero on miinus neljästäkymmenestä asteesta plus sataan asteeseen -- ja ne olivat työtekoa, ei mitään lusmuilua jossakin viilennetyssä metrossa kasvomaski nenää hipoen.

Iltalehti 16.8. 2020: Maailmalla riehuu jo maskiraivo – tutkija kertoo, onko sellaista odotettavissa Suomeen.

En voi muuta kuin pahoitella ihmisen evoluution suuntaa, kun pahin asia, mikä nykyihmistä on kohdannut, on kasvomaskin käyttö. Sitten tuollaiset nynnyt muka tietävät, mitä on olla suomalainen, kun he alkavat väittämään, että joku ulkonaan elävä muka voisi neuvoa paremmin nynnyjä suomalaia kuin minun ikäluokkani immeinen, puhumattakaan niistä suomalaisista, jotka pelastivat Suomen itsenäisyyden ja sen lisäksi tekivät Suomesta maan, jonka väestö on tutkimuksien mukaan yhä edelleen maailman onnellisinta poppoota.

Iltasanomat, 16.8. 2020: Kommentti: Pitkään vastoin­käymisistä kärsineet libanonilaiset voisivat opettaa suomalaisille paljon elämästä.

On hyvä juttu, että onnellisuusgalluppien tekijät eivät ole kohdanneet kasvomaskeja inhoavia suomalaisia, koska muutoin lehdissäkin olisi jo ihmetelty, miten kummassa kasvomaskin käyttö on muka pahempi asia kuin  Suomen puolustaminen Talvisodassa.

Ei kommentteja: