maanantai 31. toukokuuta 2021

Ministereiden köyhäinapu

 Ei voi muuta sanoa, että eliitti on täysin pihalla kaikesta, mikä voisi liittää ne kansaan.

Miten kummassa on mahdollista, että valtion korkein lainsäätäjä ei itse pysty tajuamaan yhtään mitään, mitä kuuluu yhdenvertaisuuteen. Voiko kukaan olla niin typerä, että kuvittelee ministereiden etuisuuksien olevan jotain muuta kuin köyhäin apua? Niinkö vitun typeriä ovat jopa oikeusoppineet, että kun ministereiden sossurahoja kutsutaan etuisuuksiksi, niin silloin jopa vitun proffat ovat sitä mieltä, että ministerit kuolisivat muutoin nälkään, jos heille ei anneta minimipalkkaa vastaavaa summaa kuukaudessa pelkästään aamiaisrahaksi. Voi helvetin vitun typerykset, mitä te olette tehneet taviksille, jotka teidän vitun juttujenne tähden eivät ole enää kolmeen kymmeneen vuoteen pystyneet mihinkään muuhun kuin matkimaan teitä vitun asiantuntijoita, jotka ette pysty millään järjellä perustelemaan, miksi vitussa poliitikot ylipäätään tarvitsevat etuisuuksia, verottomia etuisuuksia.

Jos poliitikoksi ryhtyvä ei voi esittää laskelmaa, millä summalla hän pystyy elämään, niin silloin sellainen ehdokas on välittömin toimnen pitein laitettava kaivokseen kiven hakkaajaksi. Aika vitun typeriä kansalaisia, jotka haluvavat kaikkein halvimman urakoitsijan, mutta sitten ovat valmiita kustantamaan poliitikoille kaikki vitun etuisuudet.

Miksi te ette tajua, että halvin poliitiikko on paras poliitikko? Halvin poliitikko ei voi mokata.

Professorit ja muut vitun asiantuntijat kutsuvat ministereiden köyhäinapua etuisuuksiksi, kulukorvauksiksi ja lounasseteliksi, ...

Suomessa ei ole yhden yhtäkään oikeaa asiantuntijaa; joka helvetin suutaan aukova vitun asiantuntija haluaa vain korostaa, miten köyhiä kaikki vitun ministerit ovat, kun he eivät pysty selviämään kymmenien tuhansien eurojen palkoillaan arkielämästään.

Mikä vittu on siinä että vitun typerät asiantuntijat ette pysty kutsumaan vaikka köyhäin apua pelkäksi verottomaksi kulukorvaukseksi? Vastaus on täysin selvä, koska te vitun typerykset haluatte vain nussia kaikkia vitun poliitikkoja, jotta voisitte säilyttää ökypalkkaiset toimenne. Te ette yksinkertaisesti uskalla puhua poliitikoista yhtään mitään muuta kuin pelkkää hölynpölyä, koska te pirulaiset pelkäätte joka helvetin päivä, että te sanoisitte jonkin vasemmiston kieltämän sanan.

Täällä ei ole yhden yhtäkään asiastuntijaa, joka olisi pystynyt järjellisesti perustelemaan, miksi eniten ansaisevat tarvitsevat kaikkein eniten verottomia etuisuuksia, jota noi saatanan typerykset eivät edes pysty kutsumaan köyhäinavuksi. On aivan ääliömäistä, että jopa valtion palkkaamat viralliset professorit ovat täysin sitä mieltä, että mitä enemmän poliitikolle maksetaan sitä enemmän hän tarvitsee köyhäinapua. Voi helvetuin vitun perkele, mikä saatana teitä oikein vaivaa!

Nuo saatanan professorit ja muut pirun asiantuntijat ovat sitä mieltä, ettö mitä koulutempi ihminen sitä vähemmin hän pystyy säästeliäiseen elämään. Eli itse asiassa joka ikinen professori ja poliitikoiden virallistama asiantuntija suorastaan ulvoo, että poliitikot ovat kaikkein typerimpiä ikinä.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ei ole koskaan ollut yhden yhtäkåän asiantuntijaa, joka olisi tajunnut koplata köyhäinavun ja etuisuuden yhteen. Kuka tahansa proffa tajuaa, että osattomalle annettu kymmenen euroa ei ole mitään muuta kuin köyhäin apua, mutta kun 20000 kuussa ansaitsevalle annataan tonni kuussa aamiaisrahaa, niin se ei jostain syystä olekaan köyhäin apua, vaan ihan laillista etuisuutta, jota ei saa kyseenalaistaa.

Nuo saatanan perkeleet kovapalkkaiset asiantuntijat eivät ole mitään muuta kuin poliitikoiden perseennuolijoita, joilta ei voi koskaan odottaakaan minkäänlaista järjellistä ajatusta.