keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Nuoret ovat fiksumpia, osa 7/100

 YLE teki jutun nuorten ulkonäköpaineista, mutta tässäkin tapauksessa syyttävä sormi ei voi erehtyä syyllisestä, kun osoitetaan nuoria itsejään. Nuoret ovat linssiluteita. Heti, kun YLE:n ulkolähetysauto tulee yläkoulun piahalle, niin nuoret ovat kuin apinoita, jotka toistavat vain YLE:n tyhjäntoimittelijoiden tyhmiä kysymyksiä, kuten että oletko koskaan kokenut ulkonäköpaineita.

Milloinkaan nuorilta ei saa kysyä, miten vähät välität ulkonäköpaineista, koska silloin valtamedia saisi kameran linssiin nuoria, jotka kertoisivat, miten vähät he välittävät, mitä muut ovat heistä mieltä.

Valtamedia haluaa aina saada kohteekseen vain sellaisia, jotka eivät tajua mitään elämästä, jotta valtamedia voisi heidän avullaan kouluttaa nuoristakin entistäkin idioottimaisempia. Kuten aiemmin kerroin Hannu Taanilasta ja hänen loistavasta puheestaan, miten sivistys pitää tuhota, ja miten Taanila siinä puheessaan kertoi, että YLE harrastaan sivistyksen hävittämispalveluja kaikilla kanavillaan.

Juuri tuollainen haastattelu, missä toimittajalla on ennakkoasenne, miten nuoret häpeävät oikeata minuuttaan, on selvä todiste siitä, miten idiootit löytävät idiootteja. YLE:n tehtävänä on tuottaa nuorista sivistymättömiä, jotta heidän suurin huolensa ei olisi varallisuuden jakautuminen, vaan, mitä muut heistä ajattelevat.

Kuten jo 20 vuotta media on toitottanut, että suomalaisten pitää olla huolissaan, mitä muut meistä ajattelevat, niin sekin on vain ja ainoastaan sivistymättömien toimittajien täydellistä idioottimaisuutta, jonka he haluavat istuttaa kaikkiin nuoriin menemällä jopa koululuokkaan kysymään, että viittaa, jos et hyväksy, kuka olet.

Nuoret ovat opetettuja jo niin sivistymättömiksi, että he eivät tunne itseään edes ulkoisesti, sisäisyydestään puhumattakaan.
Miten ihminen voi olla persoona, jos hänen ulkoinen tosiolemus riippuu muodista?
Halloo YLE!
Milloin YLE alkaa opettaa nuorille sivistystä, eli ihmisen sisäistä olemusta, joka kusee jokaisen sellaisen toimittelijan silmille, joka kyselee ulkonäköpaineista.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Milloinkaan ylen toimittajat eivät pysty kysymään nuorilta, mitem hienoja ihmisiä he ovat! YLEn idioottien tärkein tehtävä on aina yrittää äärimmäisin typerin kysymyksin kysellä, miten rumia, miten huonoja, miten rasistisia, miten köyhiä, miten murhaavimpia, miten sitä sun sita me ollaan. Eikö muka toimittajien koulutukseen kuulu johdattelevat kysymykset? Jos perkeleen nottajotatotta menet kysymään, tunnetko ulkonäköpaineita, niin totta saqamarissa saat myönteisiä vastauksia. Yksikään toimittelija ei uskalla kysyä ihmisiltä, miten positiivisia he ovat.