lauantai 11. toukokuuta 2024

Pyrkyreiden pyyteellisyys

 Pyrkyreiden on mahdotonta olla pyyteettömiä. Tämä pätee erityisesti jokaiseen, joka pyrkii muiden pomottajaksi. Kun pyrkyri on päässyt vihreälle oksalle, niin siitä vasta alkaakin hänen pyyteellisyys. Tiedän, pyrkyrit eivät edes osaa lukea, mitä pyyteellisyys merkitsee, koska puheissaan he julistavat olevansa pyyteettömien puolella. Ei ihme, että vihreiden oksien pyrkyreiden on mahdotonta jakaa muille pyyteettömästi vappusatasia, koska kaikilla pyrkyreillä on vappu joka päivä.

Vappusatasten jakamisen  mahdottomuus johtuu vain siitä, että muutoin puolueiden edustajien olisi mahdotonta omaan saatanalliseen pyyteellisyyteensä. Sadan metrin taksiajojen esille tulo veronmaksajien piikkiin ovat vain pikki riikkisen pieni esimerkki siitä, miten joka ikinen poliitikko pitää omaa napaansa kaikkein tärkeimpänä asianaan.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Kansanedustaja, joka perustelee "sadanmetrin" taksiajojaan kiireellä, on täysi typerys. Koska joka ikinen kansanedustaja on ihan itse hankkinut kiireellisyyteensä, vaatimalla itselleen hallintoneuvostopaikkoja, aluevaltuustopaikkoja, kunntien valtuustopaikkoja, Finnairin, Alkon, Fortumin ja muiden yritysten johtokuntapaikkoja. Totta hitossa idioottikin tajuaa, että kansanedustajien on ihan pakko ajaa takseilla pienimmätkin siirtymät keretäkseen allekirjoittamaan länsäolotodistuksensa kymmeniin eri paikkoihin päivän mittaan.

Heikki kirjoitti...

Taisi olla 200m. Mutta höperö!

Brainleak kirjoitti...

Helsingissä usein autojen vauhti on 100 metriä minuutissa, jos sitäkään. Pitää huomioida, että tuon vasemmiston edustajan taksimatka kesti minuutin, missä ajassa pitää istuutua taksiin, neuvoa kuljettajaa, pysähtyä liikennevaloihin vaatimaan maksun vastaanottamista. Meikata itsensä jne... Minuutti oli siis fakta, 200 metriä oli toimittajan itsensä keksimä matka.

Brainleak kirjoitti...

Nykyiset autot kiihtyvät nollasta sataan noin viidessä sekunnissa. Oletetaan, että oli hiljainen liikenne, lukuunottamatta yksiä punaisia valoja, jolloin taksin suhari pystyi kiihdyttämään autonsa nollasta neljäänkymppiin sekunnissa. Siitä huomataan, että taksi pysähtyi liikennevaloihin vasta puolen kilometrin päässä, jolloin edustajalle jäi vielä kymmenen sekuntia aikaa maksaa takapenkiltä kyydistään.
Huomataan, että toimittajien tieto fysiikasta ei liene kummoistakaan. Toimittajat tietysti saavat olettaa mitä tahansa, mutta olisi ihan kiva, kun he sanoisivat, että kaikki perustuu pelkkiin oletuksiin. Täytyy kyllä onnitella edustajaa, joka pystyy maksamaan laskunsa alle kymmenessä sekunnissa. Jos onnittelua ei huomioida, niin silloin fakta on, että edustaja meni taksilla pari kymmentä metriä. Muutoin voidaan olettaa, että taksisuhari ajoi huomattavaa ylinopeutta voidakseen minuutissa laskuttaa edustajaa 200 metrin matkasta. Niin nopsaan ei taida pystyä edes joulupukki jouluaattona.