torstai 10. joulukuuta 2009

Lihansyonnin lyhyt historia

Kuka valvoo valvojia? Varoitus: Tässä on koplattu yhteen suomalainen lihateollisuus, sitä suojelevat poliitikot, Islam, ihmisyöjäheimot, ensimmäiset eurooppalaiset ja Gro Magnonin -ihmisen ruokaympyrä

Tässä mennäviikolla laitoin tiede.fi-sivulle ja tännekin hieman ajatuksiani maahanmuuttajista, islamista ja maailmanmenosta ylipäätään. Sen yhteydessä selvisi sekin, miten sisäministerillekin riitti se, kun Iran ilmoitti, että siellä on luovuttu kivitystuomioista.
Ministeri sitten julistaa, ettei Iranissa ole kivitetty ketään enää vuoden 2003 jälkeen. Netistä löytyy tuhansittain sivuja, joilla näytetään ja todistetaan, miten Islam kivittää nykyäänkin...
Poliitikoiden mukaan ääri-islam on marginaali-ilmiö. Esim edelleen jatkuvat kivitystuomiot eivät ole Islamin ääri-ilmiötä, koska ne ovat Islamilaisen lain mukaisia toimenpiteitä, joilla Islamilaiset tuomitsevat vaikkapa miehen raiskaamia naisia kivitettäväksi, koska se oli naisen vika....
Sisäasiainministeriö: Ääri-islam on marginaali ilmiö
STONING CONTINUES IN IRAN UNABATEDLY
Wednesday, January 14, 2009 Iran: 2 Men Stoned to Death for Adultery, 3rd Escapes

Suomen hallinto uskoo lapsellisesti jokaista, jolla on vähänkin tukenaan hallinnon auktoriteettia. Poliitikot olivat vuosi sitten järkyttyneitä sikatiloilta otetuista videoista ja vakuuttivat, että ne ovat yksittäistapauksia, koska Suomessa on eläinsuojeluvalvojia...
Valvojille ei kuitenkaan löydy valvojia, eikä pidäkään, koska vika on itse systeemissä.

Kuten kivitystuomiot eivät ole poliitikoiden mukaan ääri-islamia, niin ilmeisesti myöskin sikojen kohtelu ei ole Suomessa mitenkään luettavissa ääri-ilmiöihin. Jos poliitikoiden jatkuva elämästä syrjäytyminen saa jatkua, niin tietysti tänne tulee pian riittävästi muslimeja, jotka äänestävät enemmistönä Suomeen islamilaisen lain.

Islam ei salli sikoja, joten Suomi islamilaisena valtiona pääsisi helposti eroon sikojen huonosta kohtelusta, jota ongelmaa nykyiset poliitikot ovat kykenemättömiä hoitamaan. Islam kuitenkin kohtelee nauta-eläimiä äärettömän julmasti:
Youtube: Islamic ritual Islamic rituals: Video of Stoning to Death

Kuten huomaamme, niin ihmisille ei tuota minkäänlaisia vaikeuksia tehdä minkälaisia "hirmutekoja" hyvänsä, kun ne vain ovat yhteisössä hyväksyttyjä. Muslimeille kivitystuomioiden täytäntöönpano on oikea kansanjuhla. Miten se muka eroaa siitä, kun täällä hurrataan, kun kymmenen miestä takoo ja hakkaa luistimet jalassa toisiaan ja yleisö kiljuu kuin syötävä?

On myöskin voitava ihka rauhassa eläytyä ihmisyöjäheimon jäseneksi ja kuvitella olevansa ruokailemassa piirissä muiden heimon jäsenten kanssa, kun piirin keskellä on hyvin paistettua ihmisen potkaa. En usko lainkaan, että ihmissyöjät millään tavoin pitivät muiden ihmisten tappamista rikoksena, puhumattakaan, että ihmissyönti olisi ollut heille jotenkin eettisesti kammottavaa. Mitä tuiki tavallista arkea.

Mennään ajassa vielä muutama tuhat vuotta taapäin, ja nyt olemme missä tahansa Euroopaksi nykyään kutsutun alueen kolkassa; mukaan lukien tämän armaan Suomen niemen. Ja mitä huomaammekaan; Näemme kaikkialla ihmisiä, täysin nykyihmisen oloisia ihmisiä syömässä lapsiaan: MTV3: Euroopan ensimmäiset ihmiset söivät lapsia Eikä meidän europpalaiset esi-isämme pitäneet omien lastensa syöntiä lainkaan epäeettisenä tai moraalittomana!
Kyse on siitä, että joka ikinen maailmamme heimo on elänyt kehitysvaiheen, missä heimon jäsenet uhraavat jatai syövät esikoislapsiaan -- avan tismalleen niin kuin luemme sen Raamatusta.


Aiemmin kirjoitin, miten muinoin planetallamme eli monta eri ihmislajia. Ne ihmislajit olivat eriytyneet omille alueilleen. Kun sitten ihmislajien yksilömäärät kasvoivat ja ne lähtivät vaeltamaan, niin ne ennen pitää tulivat muiden ihmislajien alueille. Mitä sitten tapahtuikaan? Ne pitivät toinen toisiaan ruokana!:
Discover: Controversial Study Suggests Early Humans Feasted on Neanderthals Neanterdalin ihmiset syötiin sukupuuttoon. Niin yksinkertaista se oli. Tietysti siinä tapahtui myös seksuaalista sekoilua, mutta se ei mitenkään ollut siihen aikaan syntiä, eikä yksikään Gro Magnon tai Neandertal ajatellut mitään sellaista, mitä nykyiset ihmot luulevat asiasta jotakin tietävänsä.

Ja mitä tapahtuukaan tänä päivänä: Japanilaiset syövät tuosta nuin vain apinoita. Me voimme tietysti kammoksua sitä, jos meidän ruokapöytään tuotaisiin apinan pää, josta lusikalla syötäisiin aivoja, mutta ajatelkaa sitä, että jos se olisi meilläkin hyväksytty tapa, niin meidän olisi täysin mahdotonta pitää sitä epäeettisenä.
Joku sivistyneempi voisi kammoksua täytettyä hirven päätä seinällä! Tiesittekö, että humanoidit eivät vielä halua tulla tänne, koska he eivät enää siedä eläintenkään huonoa kohtelua?

Kuten japseilla on karvaisten serkkujemme lihaa pöydässä, niin aivan vastaavasti esi-isiemme ruokaympyrässä oli jonkun meidän esi-isämme pääkallo avattuna, ja esi-isämme popsivat siitä puulusikalla rasvaisia aivoja suuhun. Ei niin minkäänlaista etomisen tunnetta tuntematta. Ranskalaiset syövät etanoita ja kastematoja. Italiaanot syövät meidän pikkulintujamme. Kiinalaiset popsivat pääskysemme ja koirat jne jne.

Kun siis tarkastelemme suomalaisten sikatiloja, niin huomaamme sielläkin täysin vastaavan etomistunteen puuttumisen; ihminen on edelleenkin täysi eläin, joka oppii viikossa syömään mitä tahansa, kohtelemaan kanssaeläjiämme miten tahansa, ilman minkäänlaista eettistä tunnetta.

Ajatelkaa tämä kaikki tuonne Islamiin. He eivät lainkaan voi tuntea tekevänsä syntiä, kun he kivittävät ihmisiä kuoliaaksi mitä kummallisimmista syistä.

Vitsi on siinä, että pyrimmekö me pois päin siitä, jota nykyisin kutsumme barbaarisuudeksi, vai alammeko itsekin jälleen barbaareiksi. Katsokaa tätä eläytyen muslimiksi, eläytykää sikatilan hoitajaksi, eläytykää apinaa syöväksi japanilaiseksi, eläytykää lapsia syöväksi kivikauden ihmiseksi, eläytykää Gro Magnonin ihmiseksi, joka pitää Neandertalin ihmisiä riistaeläiminään!

Mitä eroa te näette islamin, suomalaisen sikatilan tai kivikauden välillä?

Minä en näe niissä mitään eroa; niitä jokaista yhdistää se, että niissä ei tunneta moraalista tunnontuskaa. Onko se turhaa?

Blogi: Survival of the religions 1

Oikeutta eläimille: Sikatehtaat

Kaleva: Eläinlääkäri hyväksyi aktivisteja kauhistuttaneen sikalan

Iltalehti: Taas järkyttäviä kuvia sikatiloilta


PS. Oppikaa esihistoriasta, jolloin yksi ainoa ihmislaji hävitti kaikki muut ihmislajit sukupuuttoon, syömällä, tappamalla... Samoin käy myös ideologioiden; yksi ainoa uskonto tulee ja tuhoaa kaikki muut uskonnot. Se on joko islam tai sitten länsimaalaisuus. Mutta voittaja on oleva se, jolla ei ole täysin hyödyttömiä eettisiä sääntöjä painolastinaan.
Emme me euroopppalaiset tunteneet aiemminkaan minkäänlaisia tunnontuskia, kun olimme neandertalin tuhoaajia, ihmissyöjiä, kalevala-kulttuurin tuhoojia, Dresdenin pommittajia,... Meissä on sisällä edelleen maailman julmin peto. Se odottaa vain hetkeä, jolloin Islam, toinen peto, luulee voittaneensa meidät.

Uskonnot eivät sekoitu, eikä uskonto häviä planeetalta. Uskonnot kuuluvat erilajeihin, mutta niiden ekolokerot ovat täsmälleen samat; toinen uskonto ei voi luonnostaan sallia toisen tulevan syömään samasta pöydästä.

Fox News: Iranian Militias Marry, Rape Virgin Prisoners Before Executions

News.Com: Iran virgin prisoners raped for 'legal' executions

Femina: Iranian virgin prisoners raped before execution

Jerusalem Post: I wed Iranian girls before execution

Aljadid: The New Islamist Man: The Political Prison in Iran

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Sini.
mitäköhän eroa on Dresnenin pommittajilla, juutalaisten tapatuttaja Hitlerillä tai inkvisitiolla.? Israelilla tai arabeilla... muslimeilla tai muillakaan, ketkä tarpeeksi uskovat asiaansa - mikä heidän mielestään oikeuttaa tappamisen. Aborttilääkärin murhaaja... mikä ero sillä, että murhaa lääkärin...kuka "murhaa" lapsia tämän murhaajan mielestä...ja sitten valtio "murhaa" tämän tappajan tappajan ruiskeella.. hehee... No, luulen, että sinä löydät vastauksen kenties sieltä raamatun sivuilta, minä taasen evoluution kautta. Evo tosin on ollut täällä niin kauan kuin elämäkin maapallolla - mutta sinun kristityn uskosi(?) on vasta pari tuhatta vuotta vanha. Mutta kinahan jatkuu...ja jatkuu..ja laittaisin kyllä kaikki rahani, mitä ei ole ollenkaan sinänsä - vetoa siitä, että evoluution tuomat vietit eivät katoa minnekään, vasiten se tapa selviytyä hengissä, eli luonnollinen valinta. Sellainen kuvitelma, että ns. "paha" poistuisi maailmasta, ja kaikki olisivat toisiaan halaavia hemmoja - on unta vaan. Valitettavasti.

sinenmaa kirjoitti...

Onneksi kulttuuri ja uskomukset eivät ole geeneissä, joten meidän jokaisen uskomukset ovat korkeintaan niin vanhoja kuin on henkilöllinen ikämme.

Uskonto kuten evoluutiokin on meissä ihmisissä tasan yhtä vanhaa --psyykkisesti ottaen.

Stella Wiolet Helne kirjoitti...

Pääsiäissaaren tuhoutuminen meni vähän samaan malliin. Vuosisatojen aikana saaren asukkaat käyttivät itsekkäästi kaikki luonnonvarat loppuun, ajattelematta ollenkaan tulevaisuutta. Kun puita ei enää riittänyt edes veneiden tekoon ja kalastus muuttui hankalammaksi, ihmiset alkoivat syödä toinen toisiaan, kunnes viimeinenkin oli popsittu. Ulkopuolista apua ei ollut.
Samoin sanotaan käyvän koko pienelle planeetallemme. Kun kaikki on tuhottu ja loppuunkäytetty, ihmissyönti muuttuu ihan sallituksi.