tiistai 1. joulukuuta 2009

Rikosakatemia

Suomessa saa vapaasti suunnitella rikoksia. Koska kapitalistit pyrkivät tekemään kaikella rahaa, niin nyt annan ihan ilmaisen vinkin Jari Sarasvuolle: Perusta Trainers Houseen rikosakatemia! Pääset taasen jakamaan itsellesi kunnon osinkoja.

Sarasvuo kunnon kapitalistina voisi hyvinkin kehittää rikosakatemiasta vientituotteen; siitä voisi kehkeytyä Suomen viennille jopa kolmas pilari Nokian ja Paperin rinnalle.
Tänne varmaan olisi tulijoita vaikkapa islamistisista maista, koska muut maat eivät salli rikoksien suunnittelua. Britanniakin tylysti lähetti mullaheita takaisin Lähi-Itään, kun paljastui, että he pitivät moskeijoiden suojissa rikosakatemiaa.

Sarasvuon tulisi tietysti palkata poliitikoita rikosakatemian pääsuunnittelijoiksi. Sellainen työllistäminen tietysti vähentäisi puolueiden ehdokaslistoilta huippunimiä, jos Rikosakatemian professoreille maksettaisiin optioita, mutta se olisi vain sukupolven vaihdokseen luonnostaan kuuluva heikentyminen. Ladenin poika Osamakin tulisi mielellään opettamaan terroria, kun saisi samalla Suomen valtiolta ilmaisen dialyysihoidon ja ilmaisen asunnon.

Rikosakatemiassa olisi kursseja tuleville rikollisille seuraavilla alueilla:
Auto ja mopojutskat, Pankkiosasto, Murharyhmä, Näpistykset ja nakkivarkaat, Verokikkailu, Bushilainen taloudenhoito, Terrorismi ja itsemurhapommitus, Sahateollinen vaalirahoitus sekä Valkokaulustelu, joka vaatisi vähintään 150 opintoviikkoa korruptiomaisterin arvonimeen.

Mutta Terrorismista ei kuitenkaan voisi saada tohtorin hattua, vaan sitä aihetta voisi opiskella korkeintaan kandinaatiksi asti, jolloin pitäisi pukea räjähdevyö vyötärölle.

Valkokauluskurssilla annettaisiin Rikosakatemian korkeinta opetusta, johon pääsyvaatimuksena kuuluisi ilman muuta nakkivarkauskurssista laudatur, yksi hyväksyttävästi suoritettu pankkiryöstö Liedon osuuspankkiin, kolme räjäytettyä Otto-automaattia, ja ainakin kolme omaa kunnallispoliitikkoa ja yksi oma kansanedustaja.

Jokaisesta suoritetusta kurssista tulisi olla juttu lehdissä, paitsi omista poliitikoista. Rikosakatemian kurssilainen saa hylätyn arvosanan, jos lehdet kirjoittavat rikoskokelaan poliittisista kytköksistä. Sillä sellainen estäisi rikollista etenemästä akateemisen elämän huipulle; presidentiksi tai pääministeriksi.

Sellainen rikosakatemian oppilas, jonka poliittiset kytkennät olisi kaikkien tiedossa olisi akatemialle huonoa mainosta ja vähentäisi radikaalisti valtion antamaa koulutusavustusta koululle. Mehän kaikki tiedetään hyvin, että me emme tiedä valtion hallinnon toimijoiden todellisia motiiveja lainkaan, joten ei olisi lainkaan hyväksi nykyiselle menolle, jos Rikosakatemia ei tuottaisikaan valkokaulustelijoita virkakuntaan ja poliitikoiksi, vaan korkeintaan talousasiantuntijoita ja vaalirahamaistereita.


Iltasanomat: Ryöstön valmistelu ei ollut rikos

Ei kommentteja: