keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Valta tartuntatautina

Nyt pitää olla kaukonäköinen; julkistan vallan todellisen luonteen ennen kuin tiedemiehet ehtii sen tehdä; Valta on tappavan vaarallinen tartuntatauti, joka tekee ihmiset tahdottomiksi valtarakennusten rakentajiksi

Ihmiskunta olisi paljon korkeammalla tasolla, jos vain ihmiset tajuaisivat, miten hieno systeemi kaikkeus ihmisineen on. Valitettavasti tiedettä tekevät ihmiset ovat kiihkoisia jumalattomuususkovaisia, joiden uskomuksiin kuuluu julistaa materian typeryyttä ja aineen ylivaltaa ylitse mielen. Aina silloin tällöin kuitenkin sattuu, että huolimatta kaikesta jumalattomuudestaan tiedemiehet havaitsevat, miten herkkä koneisto ihminenkin on.

Tutkijoiden yksi viimeisemmistä havainnoista ihmisyydessä on yksinäisyys ja sen tarttuva ominaisuus. Koska yksinäisyys on todettu myöskin erittäin haitalliseksi yksilöille (onhan ihminen sosiaalinen otus), niin voidaan sanoa, että yksinäisyys on tartuntatauti:
Tiede.fi: Yksinäisyys tarttuu (kuin tauti)

Usein kuulee sanottavan: Valta turmelee. Sanonta on yleismaailmallinen, joten siinä on oltava myöskin perää. Kansan perinteiset sanonnat ovat ennenkin osoittatuneet totuudellisiksi, joten ei ole mitään syytä olettaa, etteikö valta todellakin turmele jokaisen, joka pääsee valtaan.
Tässä on enää kyse siitä, mikä on se mekanismi, jolla ihminen saa valta-nimisen taudin. Sillä taudiksihan valta todistetaan, enää on kysymys siitä, tapahtuuko se tänä vaiko ensi vuonna.

Saavatko ihmiset valta-taudin jo silloin, kun he menevät puoluetoimistoon harjoittelijoiksi? Vai ehkäpä valta tarttuu ihmiseen jo ammattiyhdistysliikkeessä.

Valta-viirus tuntuu olevan hyvin eläväinen niissä rakennuksissa, missä asuu vallanpitäjiä. Jos siis haluat pysyä terveenä, niin vältä liikkumasta ammattiyhdistysliikkeissä, Eteläranta Kympissä ja Arkadian mäellä. Samoin yritysten pääkonttorit ovat valta-viiruksen saastuttamia; vältä niitäkin. Ei ole myöskään hyvä saunoa yhdessä poliitikkojen kanssa.

Sen sijaan ne yritykset, joilla ei ole pääkonttoria, ovat puhtaita ja terveellisiä sekä työntekijöille että työnantajille. Näitä ovat erityisesti pienyritykset. Mutta!
Jos satut olemaan pienyrityksessä töissä ja alat kuulla puheita siitä, että työpaikkasi haluaa rakennuttaa pääkonttorirakennuksen, niin muisteleppa, missä päin johtajasi on sitä ennen liikuskellut; olen satavarma siitä, että johtajasi on tavannut poliitikoita tai suuryritysten johtajia, joilta hän on saanut valta-viiruksen, joka käskyttää ihmistä rakennuttamaan itselleen -ei johtajalle- valtarakennuksen. Jokaisen rikkaan todellinen johtaja on valta-viirus.

Vallanpitäjien rakennukset eivät siis ole ihmistä varten, vaan ne ovat viiruksen aikaansaamia viiruksen leviämispaikkoja. Ilman valtarakennuksia valta-viirus häviäisi maapallolta. Valtaviirus siis saa aikaan sen, että ihminen toimii viiruksen tarkoituksen mukaan.

Kun siis seuraavan kerran ajatte Arkadian mäellä seisovan graniittitalon ohi, niin kauhistukaa sitä, koska se on saastainen paikka, joka saa aikaan ihmisyydelle vieraita, tehotalouden nimellä kulkevia tyhjien seinien rakentelua. MTV3-45-minuuttia: Tuhansia tyhjiä asuntoja

Luonnosta tiedämme, miten loiset ja viirukset saavat isäntäeläimen toimimaan ja tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita. Siksi ei pitäisi olla enää yllätys, että vallan pitäjien ja muiden rikkaiden rakennukset on suunnitellut ja toteuttanut viirus, eikä ihminen.

Ei kommentteja: