lauantai 21. elokuuta 2010

Sikamainen salaliitto

UPDATE: Mitä sanoinkaan suomalaisten geeneistä:
Uusi Suomi 23.8.2010: Uusi teoria narkolepsiaryöpystä:
Syy suomalaisten geenit?
. Nyt tulee entistäkin tarkemmin varjella suomalaisten geeniperimää, koska tällaista geenipoolia ei enää saada, jos tämä nyt menetetään maahanmuuttohysterian vuoksi.
____________________________
Rikkaat keksivät vallan mainion salaliiton; uskotellaan ihmisille, että tulossa oleva tavallinen flunssa onkin paljon tavanomaista lievempi, jota varten ihmisten tulee ottaa rikkaiden lääketehdassetien kehittämä rokote, johon poliitikot ovat kaataneet laivalastettain rahaa. - Tavallinen flunssa tappaa vuosittain miljoonia, kun taasen sen rokotetta vaativan flunssan uskoteltiin tappavan jopa tuhansia.

Rikkaat testasivat, miten hyvin ihmiset pystyvät ottamaan vastaan asioita, joita ei ole lainkaan testattu. Ja kävi täsmälleen samalla tavalla kuin kommunisminkin testaamisessa; Kommunismi-testi oli erittäin hyvä, mutta olisi pitänyt tehdä pienessä laboratoriossa.

Tässä tapauksessa salaliitto on täysin selvä, koska tämä liittyy Pohjolan valkoisen rodun hävittämiseen; Tutkijat tietävät vallan hyvin, että roduilla on erilaiset immuunivasteet; rokote, joka ei aiheuta afrikkalaisille mitään, saattaa hyvinkin olla kuolettava skandinaaveille.

Suomen lääkärikunta omapoliitikkoineen ei ollut lainkaan halukas testaamaan kyseistä sikaflunssarokotetta ensin jossakin suomalaisessa laboratoriossa, vaan he pitävät koko Suomea laboratorionaan, koska muutoin omapoliitikot omalääkäreineen eivät olisi voineet kaataa rahakasojensa päälle tuoreita seteleitä.

On jo ollut pidemmän aikaan täysin selvää, että poliitikoille Suomi ja suomalaisuus ei ole minkään arvoista, eikä myöskään koko valkoinen rotukaan, jota on enää vajaat 20 prossaa ihmiskunnasta, joten poliitikot keksivät erinomaisen hienon tavan kyykyttää valkoisia vielä lisää; kehitetään rokote, joka nukuttaa Pohjoismaiden lapset, mutta joka ei vaikuta mitenkään muihin rotuihin, ja sitten syytetään vielä valkoisten lasten vanhempia lasten pahoinpitelystä, kun lapsille tulee oireita siitä flunssarokotteesta, jonka piti turvata lapset ainiaaksi flunssaa vastaan. Iltalehti: Opettaja puuttui NUKAHTELUUN: "Pojan opettaja huolestui nukahtelevasta pikkuoppilaastaan niin paljon, että teki lastensuojeluilmoituksen."

AH-blogi 7.12.2009: H1N1 ROKOTUKSEN KOMPLIKAATIOITA
YLE, Savo: Rokotusasiantuntija: Lääkärit salasivat narkolepsiaoireet
Oikeus ja kohtuus: Olen pahoillani että luin artikkelisi liian myöhään ...
Science news 8.May.2009: Narcolepsy Is An Autoimmune Disorder, New Research Shows

Ei kommentteja: