maanantai 20. joulukuuta 2010

Celestial mobile phone

HS: Kännykän kameraa hyödyntävä kieliohjelma "kuin suoraan scifi-elokuvista":Kyllä nyt scifi jää toiseksi;
mielestäni ihmisen teknologia muuttuu enkeliteknologiaksi:

Minun mielestä ihminen saavuttaa nopealla aikataululla kyvyn saada yhteyden muuhun universumiin. Ihmisen teknologian tasoa saisi jo kutsua taivaalliseksi, sillä avaruudesta katsoen planeettamme lilluu avaruudessa kuten mikä muu sfääri tahansa.

Kulttuurin pitää olla avoin totuudelle, kauneudelle ja hyvyydelle, jotta ihmiset voisivat toteuttaa itseään korkeimmalla tavalla, joka johtaa myös teknologiseen edistymiseen.
Se ei ole sattumaa, että ihmiskunnan kehityksen kärki on länsimaissa. Lännen kulttuuri on ylivertaista verrattuna mihin muuhun maailmamme kulttuuriin tahansa; jopa Kiinan, Japanin ja Etelä-Korean edistyksellisyys perustuu länsimaisuuteen; myös kommunismi on lännen tuote ja sitä on erityisesti Kiinan harjoittama kapitalistinen kommunismi.

Ei ole olemassa mitään nykyaikaista kiinalaisuutta ilman länsimaisuutta; Kiinankin nykyinen teknologinen taso on suurelta osin Lännen kopiointia atomipommia ja raketteja myöten. Ja kaikilla niillä uusilla keksinnöillä, joita Aasiassa mahdollisesti tehdään, on oleva länsimaiset juuret. Huomioidaan vaikkapa kaikki ne tieteelliset artikkelit, joita Länsi jakaa koko maailmalle lähes avoimesti, ja joiden perustalle uudet keksinnöt ja teknologiset ratkaisut rakentuvat.

Koko ihmiskunta on nyt valinnan edessä; Olemmeko me luomiemme ihmisarvo-käsitysten orjia ja antaudumme islamin orjuuteen, vai suhtaudummeko islamiin ja muihin alistaviin kulttuureihin siten kuin perustuslakimme vaatii meiltä. Valta ilman voimaa on narrimaisuutta. Valta, joka ei käytä hallussaan olevaa voimaa sortajiin, ei ole vallan arvoinen.
Valinta on kuitenkin jo alkanut: Maahanmuuttajakoulussa vietettiin perinteinen joulujuhla

Kiinan kommunismi on täysin lännen syytä. Kommunismin kapitalisoituminen on myös Lännen vika. Vielä kun saisimme islamin valitsemaan ismikseen minkä tahansa länsimaisen ismin, niin Maa-planeetan kehittyminen taivasyhteyteen olisi turvattu, koska kaikkiin länsimaisiin ismeihin on sisäänrakennettu muutos, joka huomataan erityisen selvästi Kiinan kehittymisestä.

Jokainen länsimainen ismi on saanut jeesus-hapatetta, kuten
etsikää, niin löydätte.
Sen sijaan islamissa imaamit opettavat;
lukekaa koraania, niin ei tarvitse etsiä.
Siihen ei tarvita mitään uskoa, kumman arvoilla ihminen pääsee pian hipelöimään enkeliteknologisia kosketusnäyttöjä; islamilla, vaiko kristinuskonnon arvot sisältävällä länsimaalaisuudella. Pelkkä lahjaksi saatu äly riittää, kunhan se on omassa käytössä:

Urantia kirjasta, paperi 47, kappale 10:
"...heidän minä näin seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan harput ja he veisasivat laulun, joka kertoi, kuinka kuolevainen vapautui pelosta ja kuolemasta.” (Kaikissa näissä maailmoissa on käytettävissä täydellinen avaruuden viestintäyhteys; ja teidän on mahdollista vastaanottaa näitä viestejä missä tahansa, kunhan kannatte mukananne ”Jumalan harppua”; kysymyksessä on morontialaite, joka korvaa kyvyttömyytenne virittää morontia-aistien kypsymätön mekanismi ilman apuneuvoja tapahtuvaan avaruusviestien vastaanottamiseen)"
from Urantia book, paper 47, chapter 10:
"And I saw as it were a sea of glass mingled with fire; and those who had gained the victory over the beast that was originally in them and over the image that persisted through the mansion worlds and finally over the last mark and trace, standing on the sea of glass, having the harps of God, and singing the song of deliverance from mortal fear and death.” (Perfected space communication is to be had on all these worlds; and your anywhere reception of such communications is made possible by carrying the “harp of God,” a morontia contrivance compensating for the inability to directly adjust the immature morontia sensory mechanism to the reception of space communications.)"

Ei kommentteja: