maanantai 13. joulukuuta 2010

Opi tunnistamaan suomifobia

Suomalaisesta yhteiskunnasta ei tulisi oikein mitään, jos joillakin olisi oikeus ajaa missä tahansa väärää puolta. Kaikki tiellä liikkuvat pitävät itsestään selvänä, että omalla kaistalla ei pidä olla vastaantulijoita. Jos joku kuitenkin ajaa väärää kaistaa, niin laki ei todellakaan kiellä esittämästä sellaisesta toiminnasta kritiikkiä, joka on lainkin mukaan rangaistava teko.

Kotonaan muslimit varmana tuntevat olevansa kuin lähtömaassaan, koska suomalaisuus ei tunkeudu toisten koteihin. Nettikään ei väkisin kerro mitään Suomesta. Mutta! Muslimit lähtevät kulkemaan väärää puolta heti ovesta ulos astuttuaan; suomalaisuutta vastaan, ja tahallaan!
Hashille tiedoksi, että maahanmuuttajanuorten ristiriitatilanteet ovat täysin keinotekoisia; Suomessa ei ole mikään pakko elää kotonaan ei-suomalaista elämää. Yksikään lapsi ei synny uskovaiseksi; Uskovaiseksi kasvatetaan; uskovaiset ovat kasvatettuja, opetettuja käyttäytymään tietyn mallin mukaan. Ja kuolaamaan tietyille asioille ja vastaavasti vähintäänkin irvistelemään suomalaisten asioille.

Lapset eivät edes luonnostaan kasvaisi uskontojen uskovaisiksi; Olkaa lasten kaltaisia, sanoi Jesse. Muslimit taasen julistavat; Tulkaa muslimien kaltaiksi, tai...
Muslimit ajavat väärää puolta, vastaantulijoiden kaistalla, eteen päin pyrkijöitä vastaan:
Taistelkaa niitä Kirjan ihmisiä (juutalaisia ja kristittyjä) vastaan, jotka eivät usko Allahiin ja viimeiseen päivään, eivät pidä kiellettynä sitä, mitä Allah ja Hänen profeettansa ovat kieltäneet, eivätkä ota uskonnokseen totuuden uskontoa (ts. islamia). Taistelkaa heitä vastaan, kunnes he maksavat nöyrinä veronsa. (Koraani 9:29)
Tuo Koraanista otettu katkelma on kuin mistä tahansa lakikirjasta: "Antakaa ankaria sakkoja jokaiselle, jotka eivät usko yhteiseen tieliikennelakiin ja eivät pidä kiellettyinä sitä, mitä poliitikot ja heidän tuomarinsa ovat laissa sanoneet väärällä kaistalla ajamisesta."
Vitsi on vain siinä, että tuo koraanin kohta (ja monet muut äärimmäisen ankarat kohdat, jotka luetaan vääräuskoisille sanktioiksi muslimien lain rikkomisesta, epäuskosta koraania kohtaan) on muslimeille laki; Ei edes uskonnonvapauslain tule sallia muslimien noudattavan muuta lakikokoelmaa kuin vain Suomen lakia! Ymmärtääkö herra tuomari; Muslimit lukevat lakia suomalaisia kohtaan syyttäen suomalaisia islamin loukkaamisesta! Juuri siksi muslimit joutuvat elämään kotonaan epä-suomalaista elämää, jotta he eivät itse joudu syytetyksi islamin lain rikkomisesta!

Muslimien näkökulmasta katsottuna suomalaiset ovat lainrikkojia. Koska muslimien laki on korkeampi kuin mikään muu laki, joten muslimit eivät voi alkaa lainrikkojiksi; muslimit eivät voi kulkea samaan suuntaan, minne suomalaiset ovat matkalla, koska islamin mukaan suomalaiset ovat matkalla kadotukseen -- vaikkakin suomalaisilla onkin sitä kadotusmatkaa varten niin kehittynyt tekniikka, että se kyllä kelpaa hyvin muslimeille. Mutta suomalaisten yhteiset tavat eivät muslimeille kelpaa, koska väärältä puolen katsottuna me suomalaiset olemme väärällä puolen.

Asia voidaan sanoa myös siten, että muslimeilla on suomifobia! Jos noin ei olisi, niin tietysti silloin muslimit eläisivät kotonaankin suomalaista elämää ja silloin maahanmuuttajanuorten ei tarvitsisi kokea ristiriitaa kodin ja kadun välillä; muslimit pelkäävät hysteerisesti suomalaista yhteiskuntaa, eivätkä voi siksi kulkea siihen suuntaan, mihin suomalaiset ovat kulttuurillisesti kulkeneet. Opi tunnistamaan islamofobia:
"Sen sijaan henkilö, joka uskaltaa kiivetä torniin ja katsella maisemia pelkäämättä, ei ole akrofobi, vaikka ei uskaltaisikaan hypätä tornista alas. Sellaista pidetään yleensä osoituksena järkevästä mielenlaadusta eikä diagnoosia vaativasta pelkotilasta. Kaikki pelot eivät siten ole fobioita.

Islamofobi on henkilö, joka potee hallitsematonta islamiin kohdistuvaa pelkoa tai kauhua. Tällainen henkilö saattaa esimerkiksi vältellä moskeijoita ja juosta karkuun, jos näkee kadulla mielestään muslimilta näyttävän henkilön.

Täydenkuun aikaan islamofobi nukkuu yönsä hyvin, mutta kun taivaalla loistaa kuunsirppi, kiemurtelee hän yön hikisenä sängyssään.
"
TOISIN SANOEN, OPI TUNNISTAMAAN SUOMIFOBIA:
Suomifobi on henkilö, joka potee hallitsematonta suomalaisuuteen kohdistuvaa pelkoa tai kauhua. Tällainen henkilö saattaa esimerkiksi vältellä kirkkoja ja juosta karkuun, jos näkee kadulla mielestään koiraa taluttavan henkilön.

Laskevan -ja nousevan kuun aikaan suomifobi nukkuu vieraskulttuurisessa kodissaan yönsä hyvin, mutta kun taivaalla loistaa täysikuu, kiemurtelee hän yön hikisenä sängyssään koraania rutistaen ja Allahia apuun huutaen.


Edellä mainituista syystä johtuen muslimit eivät voi koskaan integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan; muslimit ovat kasvatettuja kärsimään toiseusfobiasta. Muslimit ovat uskontonsa mukaan uhreja, koska heidän uskontonsa ei salli muslimin ajatella omilla aivoillaan. Kun sitten muslimi menee oman kulttuurinsa vastaiseen kulttuuriin, hän alkaa heti kärsimään liiallisesta tressistä, kun trauma iskee:
"Psykiatrit Thomas Holmes ja Richard Rahe kehittivät vuonna 1967 pisteytyksen, jossa puolison kuolema tuottaa 100 stressipistettä, avioero 75 ja avioliiton solmiminen 50. Ylennys tai alennus vastuiden vaihtumisineen antaa 29 pistettä, potkut 47, aloittaminen uudella työuralla 36 ja vihdoin eläkkeelle jääminen 45 pistettä. Listassa lueteltiin yli 40 stressoria, joista alhaisimmat pisteet tuovat joulu (12) ja sakkolapun saaminen (11).

Holmesin ja Rahen mukaan ihminen on vakavassa vaarassa sairastua, jos stressipisteitä kasautuu nopeasti yli 300. Tarkkailua ei tarvita, jos pistemäärä on alle 150.
"
Muslimeita siis vaivaa aito suomifobia, joten he saavat jo joulusta tressipisteitä aivan julmetusti. Samoin suvivirsi oli muslimeille niin kova tressin paikka, että monet rehtorit heltyivät ja käskivät suomalaisten lasten lopettaa kauniin virren laulamisen. Tosin rehtorit epäonnistuivat havaitsemaan etnisten lasten kasvoilta paistavaa päivän selvää pettymystä suomalaisuuden menetyksen tähden, koska rehtorit pitävät omaa napaansa tärkeämpänä kuin kansan etua.

Pelkästään koiran näkemisestä muslimit saavat jotain 67 tressipistettä. Vaimon menetys tai avioero ei tressaa muslimeita juuri lainkaan, koska muslimeille vaimot ovat kuin kauppatavaraa, mutta auta armias, jos muslimi joutuisi ajattelemaan integroitumista suomalaisuuteen, niin hänen tressinsä kasvaisi kolossaalisiin mittasuhteisiin, jonka seurauksena on masennusta ja vakava sairastuminen äkilliseen haluun vyöttää itsensä...

Tässä blogikirjoituksessa todistettiin kiistattomasti, miten suomalaiset voivat vaivattomasti huomata muslimien suomifobian, joten uskon, että nykyinen islamofobia saa aivan uuden ulottuvuuden, kun havaitaan maahanmuuttajien kärsivän suunnattomasti suomifobiasta, joka itse asiassa estää maahanmuuttajia integroitumasta suomalaisuuteen.
Suositan, että muslimit opetetaan tunnistamaan omat fobiansa, koska se ei ole reilua suomalaisia kohtaan, jos suomalaisille julistetaan, että vain suomalaiset voivat kärsiä fobiasta ja olla rasisteja.
Poliitikot ehdollistavat muslimit entistä väkevämmin behavioristiseen käyttäytymiseen, jos Suomessa on vallalla sellainen oppi, että maahanmuuttajat eivät voi olla rasisteja, eikä heillä voi olla mitään pelkoa suomalaisuutta kohtaan! Onneksi kaikki järkevät suomalaiset tietävät, miten suunnattomasti muslimit pelkäävät suomalaisuutta.

Maahanmuuttajia kohtaan pitää olla kova, tai muutoin he eivät opi koskaan kulkemaan edistyksen mukaan, suomalaisuuden suuntaan. Suomalaisten tulee voida vapaasti kritisoida maahanmuuttajien tapoja, koska maahanmuuttajien tapojen mukaan ei voida elää suomalaista elämää. Ei edes yleinen syyttäjäkään kauaa eläisi, jos hän katsoisi, että hänellä on oikeus ajaa moottoritiellä väärään suuntaan.
Yksikään suomalainen ei voi säilyttää omaa kulttuuriaan, jos häntä kohtaa päivittäin kulttuuri, jonka mukaan suomalaiset ovat vääräuskoisia koiria, lain rikkojia!

blogi.iltalehti: V.S. Naipaul vs Istanbul

Sen sijaan muslimi, joka pystyy koskettamaan naista tai syödä sian lihaa tai silittää koiraa pelkäämättä ja ilman uskonnollista ajatusta, ei ole fobi, vaikka ei uskaltaisikaan hypätä tornista alas. Sellaista pidetään yleensä osoituksena järkevästä mielenlaadusta eikä diagnoosia vaativasta pelkotilasta.

Muslimi joka ei uskalla koskettaa koiraa, eikä pysty kättelemään naista tai syömään kunnon läskisoosia, voidaan diagnosoida pelkuriksi. Tämän diagnoosin esteenä on tähän saakka ollut se luulo, että uskonto on jokin psykiatriaa suurempi tekijä... Mitäpä onkaan sanottavaa sellaisesta lääketieteestä, oikeuslaitoksesta ja politiikasta, joka pelkää uskontoa, eikä siksi pysty puhumaan oikeilla käsitteillä ja näkemään arvoja? Onko meillä sellaista tautitilaa antaa lääkäreille, jotka eivät näe maahanmuttajissa mitään vikaa, koska maahanmuuttajien uskonto....

Wikipedia: The Rivers of Blood -puhe oli Ison-Britannian maahanmuuttoa ja syrjinnän vastaista lainsäädäntöä käsittelevä puhe, jonka Konservatiivipuoluetta edustanut parlamentin jäsen Enoch Powell piti 20. huhtikuuta 1968

Ei.niin.pila.piirros: Olemme tuominneet hänet

Ei kommentteja: