perjantai 3. joulukuuta 2010

Muslimit joulukirkossa

Kaikki uimahallit eivät salli burkinia. On se kyllä väärin, että kaikki uimahallit eivät vielä vaadi muslimeille omia vuoroja :-(.

Onneksi Helsinki ostaa uusia matalattiaratikoita. Toivottavasti Helsinki antaa ne uudet ratikat sitten muslimien käyttöön, jotta muslimit voisivat paremmin integroitua Suomeen. Olisihan se aivan onnretonta, jos viherpiipertäjä-kommunisti-mokuttaja yhteiskunta ei veisi loppuun asti apartheid-politiikkaansa, jonka ensisäveliä olivat muslimeille vaadittavat omat uintivuorot.

Sillä muslimit eivät itse olleet olleet vaatimassa omia uintivuoroja, vaan niitä ovat vaatineet etupäässä Suomen hyysärit ja muut mokuttajat, jotka julistavat, että Suomi on monikulttuurinen.

Jotta mokuttajien julistus monikulttuurisesta Suomesta voisi pitää paikkansa, niin siksi mokuttajat vaativat muslimeille omia uintivuoroja -- ja jo huomenna viherpiipertäjät vaativat muslimeille omat bussivuorot, koska muutoin muslimit eivät voisi säilyttää aavikkokulttuuriaan Suomessa, jos heidän pitäisi elää suomalaisina Suomessa.

Mokuttajien vaatimukset eristää maahanmmuuttajat suomalaista on erittäin kannatettava idea, koska kun sana Suomessa harjoitettavasta aparheit-politiikasta leviää muslimimaihin, niin jos muslimit ovat yhtään niin älykkäitä kuin mokuttajat julistavat heidän olevan, niin me suomalaiset pääsemme kansakuntana islamilaisen maailman boikottiin, jolloin mokuttajien leipä loppuu.

Voi herra Jee tätä onnen ja riemun tunnetta, jonka mokuttajat saavat aikaan eristämällä maahanmuuttajat suomalaisesta yhteiskunnasta muka positiivisen rasismin tähden :-)

Mikä voisikaan olla positiivisempaa kuin tekemällä juuri sitä, mistä USA oli kuuluisa vielä kuuskytluvulla suurten rotumellakoiden aikaan ja mistä Etelä-Afrikka oli kuuluisa 80-luvulla; Yhteiskunta vaatii omat uintivuorot maahanmuuttajille täsmälleen samasta syystä kuin mitä Etelä-Afrikan hallitus vaati aikoinaan.

Muistettakoon mieliin, että Etelä-Afrikan hallitus julisti mustien erityiskohtelun olevan kaikkien etu. Huomattakoon yhtälaisesti, että mokuttajien julistuksen mukaan muslimien erityiskohtelu on suomalaisten parhaaksi, koska muslimit eivät voisi harrastaa omaa kulttuuriaan muutoin kuin pakotettuna;
Mokuttajat vaatimalla vaativat, että muslimit eivät saa käyttää yhteiskunnan palveluja muutoin kuin erillisryhmänä --koska muutoin maahanmuuttajat integroituisivat suomalaisuuteen, eivätkä mokuttajat voisi silloin enää mokuttaa.

Vielä kerran suuret kiitokset eduskunnan oikeusasiamies, syrjintävaltuutettu ja kaikki muut suurmokuttajat. Teidän ansiosta apartheid-politiikka ei koskaan kuole maailmasta.

Mokuttajien harrastama positiivinen syrjintä; apartheid-politiikka ennustaa, että ensi vuonna mokuttajat vaativat valtiota rakentamaan muslimeille omat moskeijansa, koska muutoin on vaarana, että muslimit voivat tutustua evlut-toimintaan, joka myös olisi täydellinen katastrofi monikulttuurisuudelle.

Olisin suuresti pahoillani, jos mokuttajat sallisivat säkkiin pukeutuneiden muslimien tulevan joulukirkkoon, joten pitäkää mokuttajat kiirettä, ja vaatikaa muslimeille lisää omia tiloja.

PS. Mielelläni voisin käyttää vaikka vanhaa ratikkaa, kun vaan ei tarvitsisi katsella alistettuja naisia säkitettyinä. Annetaan ne uudet ratikat muslimien käyttöön, koska muutoin muslimien omat uintivuorot ovat turhuutta.

Jeesus ei kieltänyt (vääräuskoisia) naisia koskettelemasta itseään, kuten muslimit kieltävät. Tutkikaa siitä, ovatko uskonnot ja kulttuurit samanarvoisia.

Ei kommentteja: