lauantai 18. joulukuuta 2010

Opi islamin vihapuhetta

Islam ja naiset, Dr. Younus Shaikh
"Te sivistyneet ihmiset!
Vasta eilen kieltäydyitte huomioimasta kristillisen natsismin ja kommunismin vaaroja. Vasta eilen tuitte islamilaista Talibania vaikka he tallasivat naistensa ihmisoikeudet jalkojensa alle. Teidän kieltäytymisenne vastustamasta militanttia islamilaisuutta tänään voi maksaa meille enemmän kuin oman henkemme - meidän rakkaat saavutuksemme - meidän sivilisaatiomme.
Uskomuksilla on seurauksia - Islam on keskeinen henkisen, sosiaalisen, älyllisen ja kulttuurillisen takapajuisuuden aiheuttaja. Organisoidut rikokset naisia ja vähemmistöjä kohtaan; fundamentalismi, ääriliikehdintä ja nykyaikaisen terrorismin olemassaolo ovat mahdottomia kiistää.. "Rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonnot" ovat pelkkiä sanoja.
Islam on järjestäytynyt rikos ihmisyyttä vastaan.
"
Suomen Kuvalehti: Maahanmuuttokriitikko Timo Vihavainen: Tukholman isku oli viharikos:
"Luulen, että suurin osa muslimeista tuntee järkytystä ja inhoa tällaisesta teosta. Mutta jostain syystä suuri enemmistö ei saa pientä vähemmistöä kuriin. Kummasti näyttää vielä kolmannessakin sukupolvessa saavan kannatusta äärimmäisyysajattelu, ehkä eniten juuri siellä. Siihen vaikuttavat useat tekijät kuten se, että islamiin on sisäänrakennettuna pyhän sodan elementti.”"
Helsingin yliopiston professorille on annettu titteliksi maahamuutokriitikko? Kummallista. Minutkin on luokiteltu oikotieto.fi:n linkkilistalla maahanmuuttokriitikoksi, vaikka itse olen sanonut olevani moniosaaja ja tämän planeetan kaunistaja; Olen rakentanut erittäin kauniin kivilinnan tuonne Pohjois-Pasilaan, jota sieltä voi käydä katsomassa, jos haluaa tietää, mitä paitsi Suomi jää, jos se pitää maahanmuuttajia suomalaisia parempina ihmisinä, maahanmuuttajia, jotka eivät saa mitään aikaa, koska heidän pitää kulkea allahia mutisten ja Suomelle pyllistellen... Muslimit eivät ole enää 1400 vuoteen saaneet mitään aikaan planeetan hyväksi; heidän aikansa kuluu oikeaoppisuuden vahtaamiseen ja naisten vartioimiseen...

Entäs sitten tämä seuraava linkki, jossa väitetään, että islam on rauhan uskonto, joka ei pelottele eikä uhkaa ketään siviiliä eikä viattomia? Entäpä vääräuskoiset? Mitä Anas Haijjar sanoo heistä; mitä islam sanoo niistä, jotka eivät ole muslimeja? Miksi piti erikseen mainita siviilit ja viattomat, jos islam ei uhkaa ketään? Ketä vastaan islam sotii Pohjoismaissa?

Iltalehti 18.12.2010: "Väkivalta ei kuulu islamiin":
"- Poliisitutkinta on kesken, en halua puuttua asiaan tarkemmin. Suurin kuulemani väärinkäsitys pommi-iskun jälkeen islamilaisuudesta on se, että islam kehottaa väkivaltaan. Islam kehottaa rauhaan, me emme pelottele tai uhkaile siviilejä tai viattomia. Tuomitsen jyrkästi Tukholman itsemurhaiskun, väkivalta ei kuulu islamiin. Äärisuuntaukset voivat liittyä mihin tahansa ryhmiin ja uskontokuntiin, ei vain islamilaisiin, Hajjar sanoo."

Anas Haijjar! Tässä seuraavana on linkki videoon, jossa monet muslimit todistavat täysin päinvastaista islamista. Oletko sitä mieltä, että ne monet kymmenet kaltaisesi imaamit ovat väärässä ja vain sinä olet oikeassa? Politisk inkorrekt: Video: Arabiskt judehat. VAROITUS! Video sisältää islamin todellista oppia, eikä se sovellu poliitikoille eikä lainoppineille, koska se hätkähdyttää, eikä rikkaita tukeva julkinen valta kestä sitä, jos julkinen valta näkisi totuuden.

Koska poliitikoiden mukaan jo ylläolevien linkkien laittaminen sivulle on rangaistava teko, niin laitan vielä tähän lisää "rasistisia" linkkejä, joissa kerrotaan totuus islamista. Sillä mitäpä minä Suomen oikeuslaitoksesta enää välitän, koska tiedän omakohtaisesti, miten se pystyy rankaisemaan ihmisiä ilman rikosta:

Google video: Dispatches - Undercover Mosque:
- Allah has created the women deficient
- If she doesn't wear hijab we hit her
- Take that homosexual man and throw him off the mountain
- You have to live like a state within a state until you take over
Pajamas Media 18.12.2010: 130 Million Strong: Al-Qaeda’s Deep Muslim Support
Kirsi Virtanen: Saako Islamia kritisoida?:
"Tulenarka aihe pelotti toimittajaa itseään jo etukäteen. Virtanen kysyykin, täytyykö maailman sietää uskontoa, joka kylvää pelkoa ympärilleen?"
Youtube: Austrian MP Ewald Stadler adresses Turkish Ambassador
Youtube: Islam: Only Muslims are Innocent!
Youtube: Killing of Non-Muslims is Legitimate (British Mullah) - True Filthy Faces of Mullahs: Jos olet muslimi, olet viaton, mutta jos et ole muslimi, niin olet jo tuomittu.
MMakinen: Pannaanpas islamilainen terrorismi kontekstiin
Youtube: Wafa Sultan: WHY Millions of Muslims are Leaving ISLAM?
The Colbert Report: Ayaan Hirsi Ali wants us to shed the inhibition of judging and say that one religion is better than the other.
Iltalehti: Ruotsin ministeriön korkea virkamies: Islam on kuin natsismia
The Local: Religious Muslim boys more violent, study says
YLE: ILMIÖITÄ: Ulkomaalaiskeskustelu ryöpsähti Saksassa (Thilo Sarrazin)
Canada Free Press: The Offense Test
Islam, the religion of peace
Vlad Tepes: Three-year-olds being labelled bigots by teachers as 250,000 children accused of racism
Doemaar: Kunnallisvaaliterveisiä Hollannista
The Sun: Little piggy was banned for religouos reasons

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käytän sinusta termiä maahanmuuttokriittinen sanan kaikkein kunnioittavimmassa merkityksessä.

- webmaster@oikotieto.fi

kati sinenmaa kirjoitti...

Kiitos kommentista. Itse asiassa yllätyin kun löysin tämän sivun ylläpitämältäsi palvelimelta.
En itse odottanut sellaista, sillä en ole mikään kaunosielu sanoissani ja olen varmaan loukannutkin monia töykeydelläni... :-(

Annan arvoa, että olet jaksanut pitää tällaisenkin sanoittajan sivullasi, vaikka Suomessa on paljon ihmisiä, joilla sana luistaa asiantuntemuksella ja paremmalla korrektiudella kuin mulla. Kiitos

HeteroMies kirjoitti...

Kiitos hyväsä "maahanmuuttokriittisestä" kirjoituksesta. Suurin osa maahanmuutajista on kuulemma kristittyjä.