sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Totuus uskonnoista

Pikkuhiljaa suomalaisten tietoisuutta uskonnoista lisätään. Tähän asti uskonnot ovat omineet totuuden; Uskovaisten mukaan ei ole mitään muuta totuutta kuin heidän kirjoituksensa, ja joka ei usko kirjoituksiin on pihalla totuudesta.
Onkin mielenkiintoista havaita historiasta, miten läntinen uskonnollisuus on joutunut uudistamaan itseään joutuessaan kohtaamaan mediakeksintöjen siivittämän luku- ja kirjoitustaidon.

Nyt joutuu myös maahanmuuttajien takapajuinen uskonto kohtaamaan nykyajan tiedonvälityksen, joka ei jätä kiveä kiven päälle jaotettavaksi; Olkaa poliitikot ja muut sosiaalitantat hyviä ja lukekaa, mitä on teidän suuresti ihailemas islam: Ilkka Hyttinen 26.12.2010: Islam on kuoleman vakavasti otettava perverssi uskonto

Verkkouutiset 26.12.2010: Kolmannes opiskelijoista hyväksyy tappamisen islamin puolesta: "Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan 32 prosenttia maan yliopistojen muslimiopiskelijoista hyväksyy tappamisen islamin puolesta. Opiskelijoista 40 prosenttia kannattaa sharia-lakia."

Islam opettaa, miten muslimin tulee valehdella ei-muslimeille, sillä oikeaoppisina muslimit ovat ylivertaisia kaikkiin muihin nähden. Onneksi joskus sattuu niin, että valehtelu voidaan todistaa oikeudessa, eikä se tavallinen tarina mene läpi, kun poliitikot ja muut viherpiipertäjät syyttävät valehtelun uhriksi joutuneita rasisteiksi: Ympäri maailman erityisesti musliminaiset ovat valehdelleet ja jopa väittäneet tulleensa raiskatuksi, jotta he voisivat välttää maallisen lain tehtyään itse jotakin vääryyttä.
Joukkoraiskauksista osa keksittyjä. Jo tähän astisesta voidaan päätellä, että muslimien aiheettomat syytökset valtaväestöä kohtaan tulevat lisääntymään siihen asti kunnes muslimit saavat enemmistön parlamenttiin
Youtube: Oz Burka biatch gets 6 months for lying
ABC news: Hijab dispute woman jailed for false statement

Ei kommentteja: