sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Oikeaa islamia suomalaisille

Ainoa sivistykseen sopeutunut uskonto on kristinuskonto,
- myös sen lukuisine lahkoineen ja new-age-liikkeineen...

Kristinuskonto on parintuhannen vuoden pakkokeinoin (laeilla, hammastenkiristelyllä ja vollottamisella) saatu jotenkuten sovitettua inhimillisyyteen. Mikä estää meitä tekemästä samanlaista sovellusta myöskin muihin uskontoihin ja uskomuksiin?
Uskooko joku ihan oikeesti, että uskonto parantuu ja nykyaikaistuu puhumalla? Meillä on kokemusta kristinuskonnon kesyttämisestä, eikä se parantunut puhumalla, vaan... On suoranaista typeryyttä jättää maahanmuuttajat islamin armoille. Armo on aika kroteski käsite islamista puhuttaessa.

Uusi Suomi: Uusi imaami pelkää: ”ISLAMOFOBIA voi kärjistyä”: "Tämä teko on lähtöisin ymmärtämättömyydestä. Me täällä yhdyskunnassa opetamme niin muslimeille kuin valtaväestöllekin sitä, mitä islam todella on, Hajjar sanoo Uudelle Suomelle."

Tarkoittikohan imaami jotakin tällaista sillä islamofobiallaan: Three-year-olds being labelled bigots by teachers as 250,000 children accused of racism. Britanniassa suvaitsevaisto pelkää islamia jo niin paljon, että vaatii vanhempia antamaan jo vauvaikäisetkin ilmi rasismista, jos vanhemmat kuulevat heidän suustaan sanan islam... Ruotsi seuraa kiltisti perässä: Pat Condell, Goodbye Sweden:


Aikooko imaami opettaa jotakin muuta kuin Koraania uskonveljilleen? Koska Koraanin mukaan oikean muslimin velvollisuus on tehdä juuri sellaisia tekoja, joita kuulemme kaikista islamilaisista maista, kuten Ruotsistakin. Tässä on pari linkkiä jokaiselle, joka todella haluaa tutustua islamin oppiin -- ilman imaamien tulkintoja:
WIFE BEATING IN ISLAM
Islam Unveiled
We left Islam
The Offense Test;
Islam has failed the Offense Test in the worst way possible

Mitä lännen tulee tietää
The List of Things That Offend Muslims
Valehtelu kuuluu islamiin
Miksi Ayaan Hirsi Ali luopui islamista?
Islamofobian sijaan Germanophobiaa:
"Don't Speak To Her, She's Just A German Slut"
Samira Bellil, jengiraiskattu
The Talibanisation of British childhood by hardline parents
40pc of Muslims want sharia law in UK, 2006
Ruotsin ministeriön virkamies: Islam on kuin natsismia

The Local: Religious Muslim boys more violent, study says
Youtube: Austrian MP Ewald Stadler adresses Turkish Ambassador. Edellisen linkin videossa MP Ewald Stadler kertoo, miten Turkissa nousee kauhee meteli, jos yksikin muslimi saa vaikka haavan sormeensa, mutta mitään ei puhuta niistä lukuisista kristittyjä vastaan tehdyistä kauhistuksista... kuten tässä youtube-videossa: Islam: Only Muslims are Innocent!

Uskovaiset yleensä ja muslimit erikseen ovat narsisteja, eivätkä he niin ollen kestä minkäänlaista kritiikkiä. Tämä tietysti koskee yhtä lailla kaikkien uskomuksien uskovaisia, kuten kepulaisia, ateisteja, hommalaisia, kommareita, kapitalisteja,...
Jos uskovaisissa tavataan oikeita yksittäistapauksia, niin he ovat niitä, jotka eivät noudata uskontonsa uskomuksia.

Armo ja totuus eivät ole uskomuksia, eivätkä ne niin ollen kuulu uskontoihin. Uskontoihin kuuluvat vain uskomukset; uskomus ei koskaan ole totuus, eikä uskomusta voida soveltaa armollisuudessa, koska armollisuus on aktuaalista vain totuudellisuudessa.

Testaan, oletko sisälukutaitoinen:
Koska uskomus ei voi olla totuus, niin mitä se silloin on?
Kahden pisteen vihje: Se alkaa suomeksi v-kirjaimella ja loppuu e-kirjaimeen.
Yhden pisteen vihje: Sitä kutsutaan islamissa taqiyyaksi.

Ei kommentteja: