torstai 30. joulukuuta 2010

Pelon lietsojat ja ahneet johtajat

POLIITIKOIDEN PELKOTILOJA: HS, 9.1. 2016: EU:n Juncker varoittaa Hollannin kansan­äänestyksen aiheuttavan ”mantereen­laajuisen kriisin”

KANSALAISTEN PELKOTILOJA:
Tulee pelätä, että poliitikot todella toteuttavat uhkauksena laatia vieläkin surkeampia lakeja kuin jätevesiasetus, jos he eivät saa lisää etuoikeuksia ja torkkupeittoja.


Verkkouutiset: Kiviniemi: Kansalaiset mukaan keskusteluun Suomen suunnasta:
"STT:lle lähettämässään uudenvuoden tervehdyksessä Kiviniemi sanoo olevansa huolissaan siitä, että yhteiskunnallisessa keskustelussa lietsotaan pelkoa ja epävarmuutta.

- Pelko, torjunta ja katkeruus eivät saa olla politiikan käyttövoimaa, hän huomauttaa.
"
Siis että mitä? 50 miljoonaa!
Poliitikot ovat aina harrastaneet pelon politiikkaa!
Juuri nykyäänkin poliitikot pelottelevat meitä eläkepommeilla ja suomalaisten geenien rappeutumisella, joita varten tänne pitäisi ensihätään kuskata kaksi miljoonaa afrikkalaista, jotka useimmiten ovat luku- ja kirjoitustaidottomia -- joiden kouluttamiseen pitäisi satsata satoja miljardeja perussuomalaisten varoja... Hälytys, Hälytys! Vuonna 2030 tarvitaan jo toinen maapallo tarpeisiimme
Suomen kuvalehti: Maailma on jo täynnä - Miksi väestönkasvusta puhutaan niin vähän? Järjestellään silti Titanicin kansituoleja ikään kuin suunta pysyisi koko ajan samana!:
Taloussanomat: Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa!. Että semmosta.

Poliitikoiden mukaan se on pelon ja epävarmuuden lietsomista, kun yhä suurempi joukko kansalaisia ei ajattelekaan niin kuin poliitikot vaativat heitä ajattelemaan. Toisin sanoen: Poliitikot ovat ymmällään siitä, että kansassa on alkanut esiintymään ajattelua.

Kansassa esiintyvä ajattelu on poliitikoiden kieliopin mukaan populismia, ja siksi sitä vastaan pitää hyökätä pelon politiikan kaikkein raskaimmalla tykistöllä, koska muutoin valtio ei voisi olla rikkaiden yksityinen etujärjestö, jonka viritinosana toimii Mari Kiviniemen hallitus.

Tähän asti suomalaiset ovat kiltisti tyytyneet soutamaan Suomi-venettä, kun taasen poliitikot ovat sitä alwariinsa keikuttamassa. Juuri nyt suomalaisia vaaditaan äyskäröimään kiiruusti vettä Suomi-veneestä, kun Jyrki-poju Katainen leluilla leikkiessään puhkoi sen pohjaan muutaman kunnon reiän, eikä kansalaisten -soutajien- sallita paikata niitä venemestarin taidoilla.!

Se ei siis ole pelon lietsomista, kun todetaan, että Suomi uppoaa velkoihinsa, jos kansalaiset eivät äyskäröi reippaammin velkaa veneestä? On jälleen kerran huomattava, että yhden yksikään poliitikko eikä muukaan rikas millään tavoin osallistu itse suunnan muuttamiseen; kaiken täytyy poliitikoiden mukaan säilyä täysin ennallaan; kansan kassasta riittää ikuisesti luottoa täysin typerille pankki- ja poliitikkoherroille!
Poliitikot leikkivät hippaa ökyrikkaiden kanssa Suomi-veneen pohjalaudoituksella ja ovat aina silloin tällöin kauhuissaan, kun he saavat veneen pohjan rikki, jolloin kiviniemenkin polvihousut kastuvat, vaikka tarja-täti sanoi, että kaikki hyvin, kultaseni, pienoiseni

Voisiko joku hieman valottaa, miksi en vieläkään pysty käsittämään, mitä järkeä yritysjohtajilla, poliitikoilla ja muilla rikkailla on? Vai olisiko niin, että he eivät ensinkään toimi järjellisesti. Ainakin logiikka heiltä on tyystin hukassa.

Logiikkaan vaaditaan, että tekee muille sitä,
mitä tahtoo muiden tekevän itselleen.
Logiikan mukaan suomalaisetkaan eivät ole syntyneet kanssaihmisten -kuten muslimien, afrikkalaisten, mustalaisten ja romanien- hyysäreiksi. Ihmisellä ei ole kaikki ruuvit ja mutterit paikoillaan, jos hän kuvittelee, että kansakunnat eivät voi selviytyä omillaan edes sen vertaa, että saisivat itse vessansa tehtyä ja koulunsa pystytettyä, kaivonsa kaivettua ja oikeudenmukaisuuden asetettua.

On typerryttävää kuulla päivät pääksytysten rikkaiden suusta, jonka mukaan afrikkalaiset ja muslimit ovat älyltään niin heikkolahjaisia, että heidät pitää rahdata Suomeen pitämään hauskaa. Politikoiden päähän ei uppoa sellainen, että se olisi koko ihmiskunnan (ja siten myös Suomen) etu saada kehitysmaat jaloilleen heidän omilla aivoillaan, eikä varastaa kehitysmaiden parhaimpia aivoja tänne siksi, että poliitikot hysteerisesti pelkäävät eläkepommia, eli sitä,
että poliitikot menettäisivät saavutetun edun; rikastua kaikissa oloissa aina ja iankaikkisesti!

Johtajat vaativat itselleen jatkuvasti lisää, mutta samaan aikaan he vaativat, että muiden pitää tyytyä aina vaan vähempään: Uusi Suomi: Yle: Uusi porsaanreikä – näin poljetaan palkkoja

Milloin johtajat tajuavat, että jos he todella haluavat toimia kapitalistisesti, niin silloin myös heidän tulee osallistua kapitalismiin? Kapitalismin mukaan kaikki työt ja tehtävät tulee kilpailluttaa, eli myös johtajilta pitää ehdoitta edellyttää kilpailukykyä;
on täysin mieletön tilanne, että nyt johtavat ja muut vitun rikkaat hokevat koko ajan kilpailukykyä, mutta eivät itse lainkaan osallistu millään tavoin kilpailuun; rikkailta puuttuu täysin kaikenlainen kyvykkyys; rikkailla on ainoastaan älyn puutteesta johtuvaa ahneutta, joka ei vaadi sen koommin kykyä kuin järkeäkään. Vaikuttava tietotoimisto: Rikkaat kuokkavieraita, loisia
Blogi: Tulevaisuuden tutkimus. On hyvin oireellista nykymenon loputtomalle jatkumiselle, miten yhden yksikään tulevaisuuden tutkija ei pysty järkeilemään tulevaisuutta muuten kuin lihavalla palkkapussilla!
Ylipäätään se on kauhistuksien kauhistus jokaiselle älykkäälle huomata, että yksikään rikas ei pysty ajattelemaan hyviä ajatuksia muuta kuin rahasta; vapaa-aikoinaan rikkaiden ajatukset ovat täysin kuvottavia sisältäen helvetillisiä iljetyksiä, koska he itse julistavat, että kun vain annatte meille riittävästi palkkaa ja etuoikeuksia, niin vasta sitten pystymme ajattelemaan päteviä.

Ja sekin on erityisesti huomattava tässä, miten poliitikot pelottelevat, että jos ette anna meille lisää rahaa, niin teemme teille surkeita lakeja! Tähän asti yksikään rikas ei ole saanut riittävästi palkkaa esittääkseen älykkäitä mielipiteitä. Laitkin on sovitettu konsensuspolitiikalla rikkaiden tyydyttämättömiä tarpeita varten.

Rikkaat (poliitikot, johtajat, papit, imaamit, tuomarit ja muut paskiaiset) luulevat, että elämä on kuin raviurheilua; että rikkaille pitää antaa tuhannen metrin tasoitusajoissa tuhat metriä etumatkaa, koska muutoin rikkaat eivät pärjää! Yhden yhdenkään rikkaan ei tarvitse itse juosta sitä kilparataa, jota nuo saatanan typerykset pakottavat pelottelulla ja uhkailemalla kansalaisten juoksevan:

Joka ikinen poliitikko ja muu rikas on kuin mustalaisen koni, joka pitää taluttaa maaliviivalle hirnumaan lisää yltäkylläisyyttä itselleen siksi aikaan, kun muut pakotetaan eläkepommien ja surkeiden geenien uhalla ja pankkitalletusten katoamisen pelosta juoksemaan tuhannen metrin rataa -- yhä uudestaan ja uudestaan, koska aina kun kansalainen pääsee maaliin, niin poliitikot ovat jo valmiina maaliviivalla vollottamassa, että nyt taasen pankit ovat konkurssin partaalla; nyt pitää jälleen juosta tai muutoin tuho meidät perii!


On ilmiselvää, että yksikään rikas ei pysty omaehtoiseen ajatteluun, sillä he luulevat, että ns. kultainen sääntö kuuluu uskontoon. Mutta, kultainen sääntö on puhdasta järkeilyä, eikä liity millään tavoin uskontoon. Kun ihminen toimii älyllisesti, niin silloin hän elää ja toimii ehdoitta ja omatoimisesti kultaisen säännön mukaan, koska mikään muu ei ole mahdollista silloin, kun ihminen elää järjellistä elämää. Järjellä ei voida kumota inhimillisyyttä.

Kun ihminen ajattelee omilla aivoillaan, niin hän ei todellakaan vaadi itselleen yhtään enempää kuin on valmis antamaan kelle tahansa toisille työntekijälle. Täytyy olla täydellinen typerys, jos ei käsitä, että kaikki palkkataulukot ovat pelkkää typerysten pelleilyä. Kehotan jokaista rikasta lähtemään todellakin ikiajoiksi pois Suomesta, jos teillä ei riitä älliä elää vaatimatonta, eli viisasta elämää.

Ei kommentteja: