torstai 16. joulukuuta 2010

Rasistisen Raamatun loppu

TV-Nelonen: Linkitys rasistisille sivuille voi pian olla rikos:
"Rasistisia rikoksia halutaan kitkeä nykyistä pontevammin. Hallituksen esittämillä uudistuksilla pyritään torjumaan rasistista ja muukalaisvihamielistä propagandaa, joka leviää helposti erityisesti netissä.Eräs muutos liittyy rikosnimikkeeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Pykälässä kielletään sellaisten lausuntojen levittäminen, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotain kansallista, etnistä, rodullista tai uskonnollista ryhmää."
Että semmosta. Tulin jo aiemmin miettineeksi hieman samaa; mietin, mistä kohtaan Raamattu pitäisi laittaa poikki, että se kertoisi kaiken olellisen ihmisestä, ilmaisisi Jumalan olemuksen ja ei kehottaisi uskovaisiaan vihaan ja sortoon.

Ainoa kaunis lopetuksen kohta, jonka löysin , on tämä: Genesis 3:"
1. Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?"
2. Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa,
3. mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi'."
4. Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole;
5. vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".
6. Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi.
7. Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot.
8. Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan.
9. Mutta Herra Jumala huusi miestä ja sanoi hänelle: "Missä olet?"
10. Hän vastasi: "Minä kuulin sinun askeleesi paratiisissa ja pelkäsin, sillä minä olen alasti, ja sentähden minä lymysin".
11. Ja hän sanoi: "Kuka sinulle ilmoitti, että olet alasti? Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä?"
12. Mies vastasi: "Vaimo, jonka annoit olemaan minun kanssani, antoi minulle siitä puusta, ja minä söin"."


Tuossa Raamatun katkelmassa on tuotu esille kaikki se, mitä ihminen tarvitsee henkiseen kehittymiseen; siinä selvästi ilmaistaan, että ihminen tietää hyvän ja pahan samalla tavalla kuin Jumala. Mitä muuta ihmisen vielä tuon lisäksi pitäisi "oppia" pystäkseen luomaan edistyvän yhteiskuntamuodon itseään varten?
Kehottaahan itse Jeesus kin meitä olemaan käärmeen kaltaisia oveluudessa ja älykkyydessä (esim. Matteus 10:16: "Olkaa siis viisaita kuin käärmeet"), joten selvästi jo Raamatun ensimmäisillä sivuilla on ilmaistu jumalallinen totuus ihmisestä, mihin ihminen voi kyetä, kun hän ilmentää niitä ylhäältä annettuja ominaisuuksia, joiden kautta ihminen toteutuu.

Raamattu on itse vielä parannusta vailla; mitä pikemmin Raamattu parannetaan sitä parempi kaikille.

Kun Raamattu typistetään Mooseksen kolmannen luvun 12.jakeen loppuun, niin silloin siitä jää pois kaikki se aines, jonka esittäminen tulee rikolliseksi toiminnaksi, kunhan eduskunta saa säädettyä uudet lait, joilla sananvapauden rajoittaminen viedään aivan uudelle tasolle.

Siinä tulevassa rasistilaissa jopa kielletään 2 vuoden vankeuden uhalla linkittämästi sivuille, missä uhataan, panetellaan tai solvataan jotain kansallista, etnistä, rodullista tai uskonnollista ryhmää.
Tämä on sinänsä hyvä uutinen niille, joiden mielestä Koraani tulee kieltää, sillä se on äärimmäisen rasistinen ja sotaisi kirja, joka opettaa miehet aivottomiksi ja uskomaan täysin sokeasti jotakin aavikon ukkelia, joka on esimerkiksi sanonut seuraavaa Koraanin 47:4-5 mukaan:
"Kun tapaatte niitä, jotka eivät usko, niin lyökää niskaan, kunnes panette aikamoisen verilöylyn heidän keskuudessaan toimeen! Pankaa heidät sitten kahleisiin! Ja osoittakaa sitten hyvyyttä tai vaatikaa lunnaat kunnes sota päättyy. Niin on. Jos Jumala tahtoisi, hän saisi voiton heistä, mutta hän tahtoo koetella teitä toistenne kautta. Ne, jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, niiden tekoja hän ei tee turhiksi."

Koska tähän astinen julkisen vallan toiminta todistaa heidän rakastavan suuresti koraani-uskovaisia, niin tuo edellä copy-pastettu koraanin kappale ei suinkaan ole sitä, mitä sillä tulevalla rasistilailla haetaan takaa, koska valtiovallan tarkoitus on alistaa suomalaiset dhimmeiksi, jotta kun demokratia antaa vallan muslimeille, niin he saavat valmiiksi alistetun kansan, jolle on jo säädetty islaminmukainen laki.

Kun tulevat rasistilait luovat otollisen pohjan lopulliselle islamin vallankumoukselle, niin on toki paikalla, että siihen mennessä Raamattu on enää pelkkä lentolehtinen, jossa on kerrottu dhimmeille kaikki se oleellinen tieto, joka suomalaisten dhimmien tulee tietää pystyäkseen kumoamaan lopullisesti islamin. Lentolehtisiä on paljon helpompi levittää herra-muslimeilta salassa kuin jotakin paksua mustakantista Raamattua...

Muslimeille ei olla koskaan opetettu, että ihminen tietää ihan itse kaikki, kunhan ihminen vaan käyttää itse sitä päänuppiaan. Kannattaa jo tänään uskoa typistettyyn Raamattuun, niin silloin ei edes tarvi kysellä typeriä, kuten miksi Raamattu on niin ristiriitainen.
Raamatun ristiriidat saadaan helposti poistettua, kun ihminen vain ymmärtää, että hänen ei tarvitse lukea lakia tietääkseen ihan ihan itse, ettei toisille saa tehdä pahaa, eikä muita saa pitää halpatyövoimana,...

Ei Jeesus ollut ensimmäinen eikä ainoa, joka on puhunut, että tee toiselle sitä, mitä tahdot muiden tekevän itsellesi. Se todistaa siis juuri sen, että me kaikki kunnon suomalaiset olisimme tarpeen vaatiessa voineet ihan itse keksiä kultaisen säännön, eli se kärmes perkeles oli piru vieköön ihka oikeassa!

Ei kommentteja: