tiistai 28. joulukuuta 2010

Sosiaalitanttojen tulotaso oma moka

Olen täysin samaa mieltä sosiaalitanttojen kanssa siitä, että köyhän köyhyys on köyhän oma vika. Mitä enemmän ihminen saa tukiaisia sitä syyllisempi hän on omaan köyhyyteensä. Kaikkein kurjimpia kerjäisiä ovat he, jotka saavat sekä rahaa että lakeja valtiolta tullakseen juuri ja juuri toimeen, joista esimerkkinä vaikkapa Lilius, Walhroos ja muut pellet; rosvoparonit ja bonusherrat:

Iltasanomat: Tutkimus: Sosiaalityöntekijät tylyimpiä Suomessa: "Suomalaisten sosiaalityöntekijöiden asenteet köyhiä kohtaan ovat tutkimuksen mukaan Pohjoismaiden tylyimmät.
He syyttävät köyhyydestä asiakkaita itseään monin verroin yleisemmin kuin muiden maiden sosiaalityöntekijät, ilmenee Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä julkaistusta tutkimuksesta.
"
YLE: Suomalainen sosiaalityöntekijä syyttää köyhyydestä köyhää itseään: "Suomalaiset eroavat kuitenkin muihin verratessa siinä, että he syyttävät yksilöä ja hänen valintojaan enemmän kuin sosiaalityöntekijät muissa Pohjoismaissa."

Kyllä tosi on; Rikkaat ovat aina julistaneet, että kuka tahansa voisi halutessaan olla rikas. Nyt siitä on sitten tieteellinen todistekin; köyhät saavat syyttää täysin itseään köyhyydestään, koska jos he haluaisivat, niin he voisivat olla yhtä lailla miljonaareja kuin Walhroos tai Lilius.

Hmmmm. Mutta! Nyt tuli tenkka pooooo... Miksi sitten Bror Walhroos ei ole monimiljardööri, jos kerta hänen köyhyytensä on täysin hänen omaa syytään? Sillä taatusti kaikki nallet ja liliukset ovat köyhiä, koska heidän rahan puutteensa on tuhatkertaista verrattuna heihin, joita nuo typerykset kutsuvat köyhiksi! Se on vaan niin, että liliukset ja nallet ovat niin vitun typeriä, että he eivät tajua olevansa köyhistä kaikkein surkeimpia, koska kukaan ei ole heille ennen sanonut, että esimerkiksi EU:n maataloustuet jaetaan sosiaaliluukulta nimeltä EU!

Rikkaiksi kutsutut ovat armottoman typeriä juuri siksi, että he eivät tiedä sosiaalihuoltoluukkujen todellista lukumäärää, joka on moninkertainen siihen lukumäärään nähden, jonka sosiaalitantat tietämättömyyttään pystyvät ilmoittamaan;
RIKKAAT OVAT KAIKKEIN SUURIMPIA AVUSTUKSIEN VASTAANOTTAJIA!
EU:n maataloustuet salaisiksi, koska rikkaat eivät siedä, että heidät nähdään sosiaaliluukulla vollottamassa

Kaikki avustukset jaetaan verovaroista, eli jokainen rikas, joka ottaa vastaan mitä tahansa apua yhteiskunnalta, saa sen sosiaalihuollon luukulta, olkoon sen luukun nimi sitten sosiaalihuolto tai EU!
Suoraan sanoen vituttaa kaikki tuollaiset, jotka luulevat olevansa rikkaita, mutta jotka eivät pysty mihinkään muuhun kuin vollottamiseen, miten saatanan köyhiä he ovat!

Miksi muuten te sosialitantat ette itse ole miljonaareja, jos kerta teidän NYKYINEN ansiotasonnne on täysin teidän oma moka. Saatanan tunarit, eli sosiaalitantat, kun ootte noin pirun typeryksiä. Ei todellakaan ole ihme, että sosiaalitantat ja muut vitun viherpiipertäjät luulevat, että Suomi tarvitsee lisää halpatyövoimaa, koska muutoin sosiaalialan ihmiset eivät voisi rikastua verorahoilla, jos heiltä loppuisi luukutettavat.

Luukuttajien etu on siinäkin, että luukutettavien lukumäärä koko ajan nousee. Koska ennen muinoin sosiaalitanttojen luukuilla kävi vain harva ns. köyhä, sekä kaikki rikkaat, niinpä sosiaalitantat katsoivat, että heidän pitää saada lisää luukutettavia Suomeen, joten he typeryyttään päättivät yhdessä Kokoomuksen, RKP:n, SDP:n Vihreiden ja Keskustan sekopäiden kanssa, että kun vain Suomeen tuotetaan kymmeniätuhansia pakoloisia, niin heille pitää tyhjentää kansan taskut, jolloin suomalaisista saadaan suurin osa sosiaaliluukulle, eikä vain rikkaat, kuten tähän asti on ollut lakina.

Siihen samaan tähtäsi myös kaikki asumiseen liittyvät lait, kuten esimerkiksi laki asunnon vähimmäispinta-alasta, jätevesiasetus sekä energiaverouudistus jolloin suomalaisille ei voi enää rakentaa yksinkertaisia ja halpoja asuntoja, koska muutoin suomalaisia ei voisi luukuttaa, jos heillä menisi elämässään mukavasti.


Sovitaanko sosiaalitantat ja muut vitun rikkaat niin, että käännätte ihan tosta noin vaan valtion kassan KERRALLA omiin taskuihin ja lopetatte kertakaikkisesti vollottamasta, miten saatanan köyhiä te olette.

Onhan se typerää kääntää valtion kassa omiin taskuihin vain pikkuhiljaa, kuten se rahapajan typerys teki, että vei päivittäin vain hitusen kahden euron kolikkoja. Lopputulos on täsmälleen sama käännättekö te valtion kassan pikkuhiljaa tai kerralla.

Te vain luulette olevanne jotakin, kun uskallatte kähmiä verorahoja vain pikkuhiljaa niin, ettei kansa sitä mukamas huomaa.

Ylläolevaan viitaten voin todistaa, että sosiaalitantat yhdessä tuomareiden kanssa kyllä yrittävät ihan kiitettävästi rikastua omin avuin; He jopa perivät kansalaisilta vuokrat kahteen kertaan, kuten tekivät minunkin kohdallani. Näin heillä on tosiaankin kanttia julistaa, että köyhyys on köyhien oma moka, koska sosiaalitantatkin pystyvät tuomareiden avustuksella koska tahansa kääntämään kansalaisten taskut.

Isokallio: Ahneet hillopurkilla

Ei kommentteja: