keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Suomalian sotalapset

Iltalehti 15.12.2010: Tutkimus: Sotalapsien lähettäminen laajakantoinen erhe; Tapahtui vuonna sika ja koira: Sotalapsien lähettäminen Suomeen oli tutkimuksen mukaan laajakantoinen poliittinen erehdys.

Somalilaisten tavoitteena oli, että kaikki siirretyt lapset palaisivat jälleenrakentamaan kotimaataan. Suomeen jäi kuitenkin lopullisesti useita satoja tuhansia somalilaisia, joista on tullut Suomelle raskas, toraisa taakka.

Siirrot herättivät Somaliassa kriittisiä äänenpainoja varsinkin jatkuvan sodan aikana, mutta arvostelijoiden puheita sensuroitiin. Sensuuriin joutui jopa islaminedustajien puheenvuoroja, kertoo muslimitieteiden monokulttuuriministeri Muhammed.

Sotalapsien Suomeen lähettämistä perusteltiin sillä, että muutoin suomalainen yhteiskunta romahtaa sekä geneettisesti että taloudellisesti. Nyt on huomattu, että Suomi pysyykin pystyssä lähes pelkästään eläkeläisvoimin, vaikka voimille se ottaa, kun on niin monta sotalasta elätettävänä ja kun suurin osa etnisistä suomalaisista on paennut Joulusaarille, jonka nimen maailman islamilaisten neuvosto vaatii muutettavaksi mekkasaariksi.

Pääsiäissaarten nimen muslimit onnistuivat jo muuttamaan ramadansaariksi. Muslimit lähettävät sinne ympärimaailma sotalapsiaan, missä lapset voivat elää ympärivuoden päivät paastoten ja yöt mässäillen, kun etniset on alistettu dhimmeiksi, jotta muslimit voisivat loisia maailmassa.

Sillä välin Suomessa on vielä muutama ihminen, joka vastustaa verissä päin Suomen muuttamista islamilaiseksi diktatuuriksi, kuten ylilääkäri Ashraf Benyamin; Rohkeutta päättäjille

HS: Tutkija: Suurten ikäluokkien eläköityminen piristää taloutta

Hommaforum: 2010-12-12 Ruotsi: Malmöläiskoulujen tulevaisuutta puntaroidaan: "Malmön koulujen, turvallisuuden ja hyvinvoinnin tilasta vastaava kunnan luottamushenkilö Katrin ­Stjernfeldt Jammeh (S) on huolissaan. Ratkaisuksi hän on pohtinut äärimmäisenä keinona huonosti pärjäävien koulujen sulkemista. Pirullisen juonen mukaan niissä haudottavana olleet kultamunat kuljetetaankin parempitasoisiin kouluihin, jolloin kaikki voittavat.

Ilmeisesti Malmössä ollaan havahtumassa siihen, että seinä on tulossa vastaan rahan ja voimavarojen kippaamisessa Rosengårdiin. Nykyiselläänkin haastellisten alueitten opinahjot saavat jo rahnaa jopa kolmanneksen enemmän per oppilas kuin normaalikoulut - ja silti tulokset laskevat kuin lehmän häntä.
"
Sotalapset ennen ja nyt
Oma.kaupunki: Keski-Espoon koululaisista jo puolet on maahanmuuttajia
Kari Suomalainen: (Finland is not only a bisness, but our home)
Ei vain liikeyritys, vaan meitin koti

Iltalehti: Kunnallispoliitikko soluttautui tukholmalaismoskeijaan;
"Itsemurhapommittajat iskevät uudestaan"

Uusi Suomi: Raju tilasto maahanmuuttajista – Tanskassa kiehuu

Bible, Daniel 7:25 "Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat (kuukalenteri) ja lain (sharia), ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi."
Huoh. Meidän pitää kestää sharialakia vain kolme ja puolivuotta :-)

Ei kommentteja: