perjantai 18. toukokuuta 2012

Islamofobiset muslimit pakenevat islamia

Jos/kun Suomesta tulee muslimivaltio, niin silloin tietysti muslimit pakenevat myös Suomesta etsimään jotakin parempaa valtiota. Suomi on muslimien taivas vain niin kauan, kun Suomi ei ole muslimivaltio. Muslimit ovat näinä päivinä erityisen islamofoobisia, eli pelkäävät islamia, ja juuri se pelko saa islamofobiset muslimit pakenemaan Länteen.
Päästyään Länteen, muslimit jostain syystä haluavat muuttaa Lännen islamin maaksi:
16.5. 2012, National Post: East End Madrassah:
"But the school’s curriculum, which it has now taken off its website, referred to “crafty,” “treacherous” Jews and contrasted Islam with “the Jews and the Nazis.” The passages were from two books published by Iranian foundations.

The booklets also told children that Islam was the “best” religion, and provided a list of “unclean things,” including pigs, dogs and “a person who does not believe in Allah.” It said boys should be “healthy and strong” so they would be “ready for jihad whenever the time comes for it.”

Girls, meanwhile, were told to limit their involvement in physical activities and to instead engage in hobbies that would prepare them to become mothers and wives.
"
Jos islam todella olisi niin hieno ja rauhanuskonto kuten muslimit väittävät, silloin he jäisivät asumaan muslimimaihin. Mutta juuri se tosiasia, että muslimit haluavat pois islamistisista maista on eittämätön todiste muslimien pelkotilasta islamia kohtaan. Täten on todistettu, että aitoja islam-pelkoisia ovat vain muslimit ja heitä puolustavat suvaitsevaiset, jotka eivät tiedä islamista hevon kakkaa.

Uusi Suomi: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas -linkistä:
"...ollakseni rehellinen, yritimme asua eräässä arabimaassa eikä meitä kohdeltu kovin hyvin,..."
"Muslimeille ongelmallisina maina nostetaan esiin Ranska ja Italia, joissa muslimipopulaatio on paljon suurempi kuin Suomessa."

MIKSI MUSLIMIT OVAT MUSLIMEILLE ONGELMA?
Muslimilla menisi siis loistavasti, jos hän saisi yksinään asua Impivaarassa.
Jos Impivaarassa olisi kaksi muslimia, niin he molemmat olisivat toisilleen ongelma.

Todella hieno juttu, että suomalaisten nykymuotoinen kriittisyys ei ole mitään sen rinnalla, joka alkaa ilmetä sitten, kun muslimeja on täälläkin enemmän... —Ainiin, mutta Suomen suvaitsevaiset eivät voi tehdä samoja virheitä kuin muiden maiden suvaitsevaiset. Tosi kiva.

"Logiikalla tai niin sanotuilla järkiperusteluilla ei tämän vuoksi ole todellista merkitystä uskonnollisista kysymyksistä käytävässä keskustelussa."
2/2006, Solid:Tampereen moskeijan imaami: "Koraania pitäisi tulkita kirjaimellisesti—Musliminaisella on vapaus olla olematta miesten katseiden alla—Koraanin mukaan muut uskonnot ovat uskonnottomia—toisen uskonnon harjoittajaa minun ei tarvitse kunnioittaa, sillä hän on valinnut väärin"
E.Toivanen: Hyödylliset idiootit islamismin asialla
18.5. 2012, Afton Bladet: Imamdebatten slutade i kaos
17.5. 2012, SVT.se: Kvinnan bakom slöjan: "Hoppas politikerna vaknar"
16.5. 2012, Afron Bladet: Imamerna avslöjas – med dold kamera
17.5. 2012 Blogi: Kuka on aito islamofobinen

Ei kommentteja: