sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pelihahmojen tappamisen verottaminen

Väkivaltapelien populaatiot ovat liian suuria; Ne eivät lopu koskaan. Ja asian tekee pahemmaksi se, että väkivaltapelien hahmot eivät kuole koskaan. Ehdotan, että säädetään laki väkivaltapelien populaatioiden rajoittamisesta 69 otukseen, jolloin peli lakkaa toimimasta, kun pelaaja on ampunut kaikki pelin otukset. 

Otuksia saisi lisää vain ostamalla pelin uudestaan tai maksamalla tappoveroa valtiolle. Voitaisiin myös harkita sitä, että ihminen saisi viikon vankeutta jokaisesta pelin hahmon tappamisesta, jolloin ihminen voisi tappaa vain yhden otuksen viikon väliajoin.

Vähintään väkivaltapelin pelaajan pitäisi maksaa jokaisesta tapetusta virtuaaliotuksesta valtiolle 10 reaalista euroa. Tuollainen vero hieman realisoisi pelaajalla todellista maailmaa.
Koska näyttää jo tieteelliseltä tosiasialta, että väkivaltapelit saavat aikaan väkivaltaisuutta, niin silloin pitää pitää paikkansa myös se, että naisia alistavat pyhät kirjoitukset saavat miehet alistamaan naisia. Jos väkivaltapelien pelaamiseen on ikärajoja ja jos niitä kielletään siksi, että lapset saavat niistä vaikutteita, niin silloin myös Koraani, Toora ja Raamattu tulee kieltää, koska myös niiden selailu saa aikaan väkivaltaa, ahneutta ja naisten alistamista.

Pojilta pitää väkivaltapelien lisäksi kieltää uskonto

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska juttu.

Nyt varmaan voit kuitenkin paljastaa kyseessä olleen sarkasmin.

Näinhän asianlaita oli?
Piti varmistaa, koska kaikenlaisia sekopäitä on netti pullollaan.