keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Miesten naisallergian parantaminen

Alla pari US.blogeihin laittamaani keskustelun pätkää:
Marijan: "Fetvoissa uskonto-oppineet suosittelevat säädyllistä pukeutumista
- samoista syistä kuin poliisi täällä Suomessa, vaaratilanteiden välttämiseksi."
.
Nykyään lääketieteessä puhutaan estämisen sijaan siedätyshoidoista;
sen sijaan, että estetään kukkien kukinta, niin ihmisiä oikein kehotetaan asumaan
maan läheisesti, jolloin ihminen ei laisinkaan kehitä itselleen allergiaa.

Sama asia myös kulttuurissa; sen sijaan, että naisia estetään kukkimista, niin tehdäänkin niin, että miehille annetaan siedätyshoitoa, koska miesten naisallérgia vain pahenee, jos miesten seksuaalista himoa hoidetaan pakottamalla naisia käyttäytymään niin, ettei miehet saa oireita.
Impivaarassa miehet ja naiset olivat alasti keskenään, jolloin meillä ei ollut niin paljoa raiskauksiakaan. Suomeen tuli raiskauskulttuuri paavalilaisen häpeäuskonnon myötä, joka pakotti miehet ja naiset häpeämään kaikkein luonnollisinta olotilaansa, eli Jumalan luomaa nahkaansa.
Ja vasta hiljattain suomalaisten raiskaustilastot kääntyivät laskuun, kun me saatiin kristinuskonto kuriin ja herran nuhteeseen esim pakottamalla uskovaiset hyväksymään naisetkin papeiksi. Helppoa se ei ollut, koska uskossa ei ole kyse älystä, vaan pelkästä tyhmyydestä.
Nyt kuitenkin raiskaustilastot ovat taasen nousujohteisia, joka johtuu siitä, että jälleen kerran tänne on tuotu uusi aavikkouskonto, mutta luottakaa hyvät herrat siihen, ettei sekään kauaa täällä kukkoile.

Kyse on siis siitä, mitä tehdään ulkomaalaisten suorittamille sattumuksille. Tässä on esitetty, että tehdään samalla tavalla kuin miten lääketiede näkee muidenkin allergioiden olevan parannettavissa:
Uskonnoissa on aine kyse seksuaalisuudesta ja naisten kehon hallinnasta ja miesten häpeästä. Jumala tuli kuvioon vasta sitten, kun miesten omatunto alkoi heitä soimata ja heidän  piti kehittää omantuntonsa vaimentamiseksi jokin sellainen tarina, jolla naisten hallinta oikeutetaan hamaan ikuisuuteen saakka.

Yhtenäiseen kansakuntaan pitää pyrkiä. Se ei ole edistystä pyrkiä epäyhtenäisyyteen, koska sen lopputulos on kivikausi, välituloksena epäyhtenäisestä kansasta saadaan ulos klaaniyhteiskunta.
City: Reilu meininki

Larry Flynt: "We Have to Tolerate Things We Don’t Necessarily Like”
"Freedom of speech is not freedom for the thought you love,
it’s freedom for the thought you hate the most. You have to get your head around that.”


Emme voi mitenkään seuloa maahanmuuttajia, koska islamistisissa
maissa ei tunneta raiskaus-käsitettä, ammattikorkeakoulun julkaisu:
"Vaimot eivät saa kieltäytyä seksistä ja missään islamin maassa
avioliitossa tapahtuvaa raiskausta ei ole kriminalisoitu"

Edellä olevasta faktasta johtuen mahdollisesti kaikki sukukypsät maahamme muuttaneet muslimimiehet ovat kotimaissaan tehneet tekoja, jotka Suomen laissa on sanktioitu. Edelleen huomautan, ettei minulla ole yhtään mitään sitä vastaan, miten muut valtiot asiansa hoitavat. Senkus vaikka kivittäköön naisensa, minua se ei mitenkään liikuta, mutta täällä pitää olla suomalaista varpaasta hiuskarvaan asti.

Me suomalaiset olemme ihan itse nostaneet Suomen jääkauden päättymisestä (11500 vuotta sitten) lähtien kivikauden, rautakauden ja kristinuskon pimeyttämän keskiajan kautta nykyiselle tasolle, jonne suuri osa maailman ihmisistä halajaa oman maansa pimeyttä pakoon.

Me suomalaiset kesytimme paavalilaisen naisvihamielisen uskonnon, joten eiköhän homma hoideta samalla tavalla muidenkin uskontojen kanssa.

AL, 25.4. 2012:
Karu tilasto: Lähi-idän miehet syyllistyvät Suomessa raiskauksiin hälyttävän usein
Blogi: Ainutkertaisia sattumuksia, 2012a

Itse ainakin tässä blogikirjoituksessa keskustelen siitä avauksesta, pitääkö suomalaisten tosiaan sopeutua kaikkiin mahdollisiin kulttuureihin, mitä tänne on tuloillaan? Blogin kirjoitajan mukaan se ei ole lainkaan järkevää vaatia suomalaisia sopeutumaan, koska silloin pitää vaatia muslimeja myös sopeutumaan kaikkiin kulttuureihin.

Suvaitsevaiset eivät vaadi esimerkiksi muslimeja sopeutumaan kiinalaisiksi, mutta auta armias, jos joku suomalainen haluaisi olla impivaaralainen, niin johan tulee rasistisyytöksiä. Monikulttuurisuudesta veropalkkansa saavat menettäisivätkin työnsä, jos he eivät voisi tukea ja vaalia muslimikulttuurin puhtautta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Impivaarassa miehet ja naiset olivat alasti keskenään, jolloin meillä ei ollut niin paljoa raiskauksiakaan."

En usko, että raiskauksia tilastoitiin tuohon aikaan niin kuin nykyään.

Kommentoijanainen

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Tosiasia kuitenkin on, että muslimimaissa raiskauksia tapahtuu valtavasti enemmän kuin niissä maissa, missä miehet eivät pakota naisia säkkeihin.

Koraanissa lukee selvällä suomen kielellä, että naisten pitää peittää itsensä, jottei miesten tarvitse itse hillitä itseään.

Häpeäkulttuuri on aina naisten alistamisessa ammattimaisella tasolla verrattuna suomalaiseen kulttuuriin, missä alastomuus ei ole rikos.

Kun miehet haluavat hillitä itseään pakottamalla naisia säkkeihin, niin se merkitsee sitä, että sellaiset miehet ovat koko ajan täysin hillittömiä.

Mitä tulee impivaaran raiskaustilastoihin, niin siellä tilastoitiin jopa alkoholin kulutus, joka oli kaksi litraa puhdasta alkoholia henkeä kohden.
Suomalaisten alkoholinkulutus lähti nousuun vasta sitten, kun suvaitsevaiset säätivät kieltolain.

Muslimit ovat suvaitsevaisten esikuvia; kuten muslimit kieltävät alastomuuden ja mielipiteen vapauden, niin myös suvaitsevaiset haluavat kieltää kaiken, jonka seurauksena pahuus lisääntyy, eikä suinkaan vähene, koska ihminen ei ole täysin konellistettavissa suvaitsevaisuuskoneen osaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ole mitään välimuotoa täyden alastomuuden ja "säkittämisen" (niqab ym) välillä? Tottakai on. Se normaali länsimainen vaatetus jota useimmat länsimaalaiset käyttävät ja jota käyttää myös osa musliminaisista.

Kommentoijanainen

Anonyymi kirjoitti...

Paavali ei muuten opettanut mitään häpeäkulttuuria, vaan Paavalista on väärien tulkintojen ja ymmärtämättömyyden takia tehty tällainen naisvastainen hahmo.
Paavali päinvastoin korostaa naisen luontaista heikommuutta siinä mielessä, että tämä tulee miehen ottaa huomioon. Feminismi on vääristänyt monet asiat.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Tähän olen aina vastannut, että ihmisen tulee aina huomioida fyysisen voimansa vaikutus missä tahansa asiassa. Esimerkiksi nainen ei saa käyttää liikaa voimaa ottaessaan kouraansa peukaloisen, joka on tismalleen sama asia kuin mies ei saa käyttää liikaa voimaa puristaessaan pienemmän miehen kättä.

Maailma ei ole mikään mukava paikka kellekään, jos miehet pitävät puolta ihmiskunnasta särkyvinä kohteina. Myös miehen voimille on voittajansa, joten jos niin ajatellaan kuin sinä, niin juuri sinä olet luontaisesti heikompi kuin karhu tai susi. Olet uskonnon uhri, jos uskot, että miehen kuuluu pitää naisia heikkoina, joita pitää suojella. Keltä siis miehen pitää suojella naisia? Mieheltä itseltään, joten eihän tuollaisessa ajattelussa ole mitään järkeä, vaan se on täysin uskonnollista hömppää.

Ihmiskunta käy jatkuvaa sisällissotaa, joka johtuu juuri tuollaista uskomuksista, että vahvempien kuuluu suojella heikkoja. Jos vain niillä vahvoilla olisi vähääkään järkeä, niin silloin he osaisivat hermostollisesti säädellä lihasvoimaansa, kuten kuka ihminen tahansa osaa ottaa sormien/hampaiden väliin vaikka linnun munan niin, ettei se mene rikki.

Jumala ei varmasti ajattele samalla tavalla kuin mies; että Jumalan pitäisi pitää ihmisiä niin heikkoina, että hänen kuuluu suojella ihmistä. Jumala on antanut kaiken mahdollisen ihmiselle niin, ettei ihmisen ole mikään pakko särkeä yhtään mitään eikä ketään. Lihasvoima vaatii aina järjen käyttöä, eikä sellainen ole järjen käyttöä, että pidetään muita ihmisiä heikkoina.

Aina jokaisen ihmisen pitäisi muistaa ja tiedostaa, että ihmisen keho on eläin. Eläimellä on aina oikeus puolustaa itseään millä voimalla tahansa. Vaikeus on vain siinä, että miehet luulevat olevansa jotain muuta kuin eläimiä ja siksi he ovat ylistämällä alistaneet naiset niin, että suurin osa naisista uskoo olevansa heikkoja otuksia, eikä eläimiä. Luonnossakaan urokset eivät uhittele naaraille -- paitsi kiima-aikoina, mutta sellaisen ihmiseläin voisi jättää järjen tehtäväksi, niin vältyttäisiin kaikelta pahalta, sairauksilta, heikkouksilta,...