keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Suomen ohjaukseton hallitusohjelma

Mihin hallitusohjelmaa voi verrata

Suomalainen hallitusohjelma on kuin pesukoneen ohjelma, jonka pitää pyöriä keskeytyksettyä läpi.
Suomalainen hallitusohjelma on myös kuin auto, missä ei ole ohjausta, ja jarruttaminenkin on kielletty.
Kaasu pitää olla täysillä, eikä hallituksen hallitsemassa suvissuomessa saa olla edes ohjauspyörää, jarruista puhumattakaan, vaan koko hallitusohjelma on vedettävä läpi kuin kerran käynnistetty surkea pesukone, jossa on vain nopeutusnappula, -- mutta sitä saa käyttää vain silloin, kun kuullaan vastalauseita tai jos velkaa ei ole vielä riittävästi.

Suvaitsevaisten hallitusohjelman lopputulokseksi pitää saada monikulttuurinen Suomi, jota muu maailma voi pitää sosiaalitoimistonaan, eikä mikään muu voi tulla kyseeseen, koska hallitus on kieltänyt ohjausliikkeet ja jarrutukset. Hallitusohjelmaa ei voi verrata edes Googlen tekoälykkääseen autoon, koska se pystyy sentään itsenäisesti ohjaamaan ja hallitsemaan itseään, tilanteiden mukaan. Hmmmm... Pitäisikön nörttien tehdä hallituksesta tekoälyllä toimiva senaatti, jotta siinä olisi riittävästi itseohjausta mukana?

15.5. 2012, US-blogi: Miljardit eivät tunnu missään, voivoivoi

Suvaitsevaiset kärsivät suomifobiasta, koska he pelkäävät hysteerisesti suvaitsevaista hallitusohjelmaa. Suvaitsevaisten suomifobia on samanlaista sokeaa pelkoa, mistä kärsivät muslimit; Muslimitkaan eivät uskalla kritisoida islamia, koska muslimi voi olla muslimi vain silloin ja siinä, kun hän pelkää islamia ja sen tuomiota jokaiselle, joka ei sokeasti noudata islamin oppeja. Muslimit ja suvaitsevaiset ovat islamofobiasta kärsiviä, joka johtuu järjettömästä pelosta islamia kohtaan.

Ei sellainen ole pelkuri, joka suhtautuu kriittisesti johonkin asiaan.
Pelko on tunne. Rohkeus ei ole mikään tunne; kun ihminen on kriittinen, niin hän ei tunne mitään tunteita kritiikin kohdetta kohtaan. Ei ole kummoistakaan olla rohkea, kun ei pelkää.
Terve keho kuten terve sielukaan ei tunnu miltään. Tuntemusten etsintä johtuu mielisairaudesta, koska sellainen johtaa vääjäämättä kehon ja sielun kiputiloihin. Jo pelkkä paineen tunne iholla on kipua; jo pelkkä uskonnon puristus on sielullinen sairaus.
Suvaitsevaiset eivät tunne mitään pelkoa kristinuskontoa kohtaan. Siksi he uskaltavat jatkuvasti kritisoida ja rajoittaa kristittyjen toimintaa, kuten kieltää joulun ja suvivirren, ja heittää jopa raamattuja. Eikä Jeesuksenkaan pilkkaaminen ole kummoinenkaan teko suvaitsevaisille. Mutta auta armias, jos suvaitsevainen tai muslimi edes tulkitsee jonkun olevan islamia vastaan, niin johan huudetaan valtion syyttäjää apuun ja vaaditaan jotakin suomalaista ikuiseen velkaorjuuteen. Parhaassa tapauksessa muslimi soittaa Iranin ajatollalle, joka julistaa globaalin fatwan.

PS. Päätin ruveta Mahdiksi, koska Mahdi ei taatusti voisi hyväksyä nykyistä islamia, vaan hän esittäisi siitä uusinnetun version. Olisi islamin ja muslimien pilkkaamista väittää, että se tuleva Mahdi ainoastaan ylistäisi islamia ja sen kaikkia tapoja. Päätin ruveta myös varaJeesukseksi, koska ilmiselvästi kristinuskonnon hyvät arvot ovat vaarassa mennä pesuveden mukana jorpakkoon, enkä oikein näe ketään, jolla olisi tunteetonta rohkeutta ja puhdasta älyä pelastaa pysyvät arvot.

Me, jotka rakastamme islamia, haluamme sen olevan taivaallisen hyvä suomalaisille, joten meidän tulee puhdistaa se kaikesta aavikon pölystä.

Best regards,
Yours, Kristus Mahdi

Ei kommentteja: