maanantai 11. tammikuuta 2016

Valtion haavan biologinen paraneminen

Normaalin, terveen valtion vaurioituminen käynnistää valtion paranemisprosessin, jonka tarkoituksena on uudistaa valtiota.
(OSA 2. Blogi, 12.1. 2016: Poliisi-Valtion immuunipuolustus on sairas)

Katupartiot toimivat valtion haavautumisissa samalla tavalla kuin ihmisen ihon haavautumissa toimiva hemostaasi-prosessi, jonka tarkoituksena on tyrehdyttää verenvuoto. Katupartiot pyrkivät tyrehdyttämään kansalaisvallan vuotamisen muodostamalla valtahaavautumaan fibriiniä, joka tukkii valtion saaman haavan ja antaa valtiolle aikaa uudistumiseen.

TIETOA POLIISILLE JA VASEMMISTOLLE 
Katupartio on kuin rupi valtion ihon pinnassa, joka kyllä irtoaisi itsestään, jos tai kun valtio siltä kohtiin paranee. Katupartioiden kieltäminen olisi samaa kuin rupien repiminen, jolloin haava ei todellakaan parane, vaan vain syvenee ja alkaa lopulta märkimään.

Katupartioiden ilmestyminen kertoo erittäin selvästi valtiota kannattavien kansalaisten turhautumisesta. On ymmärrettävää, että myös vasemmisto on turhautunut, koska valtio elää vielä, eikä vasemmisto valtion loisena vielä ole tappanut isäntäeläintään.

Esimerkiksi pakkolait ovat saaneet vasemmistosyövän erittäin agressiivikseksi, ja on pelättävissä, että agressiivineksi käynyt vasemmistosyöpä tappaa valtion yhtä nopeasti kuin se agressiivinen syöpä, joka tappoi Lemmy Kilmisterin.

Vasemmisto AY-liikkeineen oli Impivaaran aikaan arpikudosta, mutta Impivaaran jälkeisessä valtiossa kyseinen arpi on alkanut kasvaa kuin syöpä. Ainoa keino, jolla valtio saataisiin täysin terveeksi ja vapaaksi, on se, että vasemmistokasvain leikkauksella poistetaan valtiosta. Jos kyseistä leikkausta ei tehdä, niin vasemmisto vuodattaa valtion kuiviin.
Vasemmistolaiset ovat itsekin rivien välistä jo ilmaisseet, että vasemmisto oli tarpeellinen vain Impivaaran aikaisessa valtiossa, eli silloin, kun Suomi-valtio oli vielä Venäjä-kohdussaan. Nyt on selvästi näkyvissä, että vasemmisto riippuu valtiossa kuin napanuorassa riippuva istukka, eikä ole ollut lääkäriä, joka olisi uskaltanut napsaista vasemmistoistukan irti ja katkipoikki Suomesta.

Valtiovallan pitää virrata valtiossa, eikä valtiossa kiinniolevassa vasemmisto-istukassa, joka kuulemma oli tarpeellinen Impivaaran aikaan, mutta ei siis nykyaikana. Ei ihme, että vasemmisto vaatii Suomeen esi-impivaaralaista porukkaa, koska silloin Suomi-valtio menisi takaisin kohtuunsa, jolloin vasemmistoistukka voisi julistaa, että taasen vasemmistoa tarvitaan virtauttamaan valtaa Suomi-sikiölle ulkoa päin.

Blogi, 10.1. 2016: Haaste suvakkien ajattelulle
Blogi-label: AY-liike
IS, 9.1. 2016: Lännen Media: Pakkolakeja vastaan voisi syntyä ”ennennäkemätön lakko”
Tajukangas, 10.1. 2016: Tukholman ahdistelukeissit paisuvat entisestään
VU, 11.1. 2016: Ruotsalainen poliisi: Emme ole uskaltaneet kertoa kaikesta, koska se auttaisi ruotsidemokraatteja
- Sitten ihmetellään, miksi kansalaiset muodostavat katupartioita? Eikö se ole täysin selvää, ettei valtio toimi silloin, kun rikoksia ei rangaista, ja kun kansaisilla on vain kärsivän uhrin osa?

Ei kommentteja: