maanantai 4. tammikuuta 2016

Muslimien heikkous johtuu islamista

IL, 25.1. 2016: "Isis on Koraanin laillinen lapsi"
IL, 25.1. 2016: Saksakin vie pakolaisten rahat ja arvoesineet

Muslimit eivät voi syyttää äärimuslimeja islamin heikkoudesta.
Maltillinen muslimi ei voi syyttää vain islamisteja sharian käytöstä. Maltilliset muslimit vaativat sharialakia voimaan länsimaissa: Suomalainen imaami vaatii sharia-lakia,  P.Tajukangas: Mona Walter: Ruotsissa on jo shariapoliiseja - Ja nuo siis väittävät olevansa hyviksiä, kun haluavat tehdä meille outoja juttuja:

Joku muslimi on päässyt tekemään vuodatusta valtamedian sivuille, jolla hän pyrkii todistelemaan, että muslimit eivät ole pahoja: AL, 4.1. 2016:
"Me muslimit emme ole pahoja" – nuoren irakilaisen koskettava mielipidekirjoitus
Riippumaton media, 24.12. 2015: Tuomas Akvinolainen: Ajatuksia islamista
Turun Sanomat, Esko, 18.9. 2012: Islamin todelliset viholliset
Blogi, 23.9. 2017: Muuan rauhanuskonto, joka ei vaadi paljoa
YLE, 28.9. 2017: Tieteen ahdinko muslimimaissa
Blogi, 7.9. 2017: Puhuvatko ne rauhanuskonnosta?

Ensinnäkin, pahuutta ei voi määritellä viiteryhmänsä sisältä, koska mikä tahansa ryhmä pyrkii vaikuttamaan ryhmästään pois päin, jolloin ryhmän pahuus tai hyvyys tulee lihaksi vain heille, jotka eivät kuulu ryhmään. Esimerkiksi aborttiklinikoiden polttajatkin ovat omasta mielestään hyviksiä. ISIS-sotilaatkaan eivät omasta mielestään varmaankaan ole pahoja.

Minkä tahansa ryhmän hyvyys voidaan havaita vain mittaamalla sen ryhmän vaikutus ihmiskunnan kehitykseen ja sivistyksen kasvuun.
Luonnonihmisten (esimerkiksi Amazonin villien) hyvyys ihmiskuntaan on yhtä suurta kuin minkä tahansa eläinlajin. Mutta jos jokin ryhmä vaatii itselleen ihmisen asemaa ja tasavertaista arvoa, niin silloin meidän on kohdeltava sitä täysin eri tavalla.
Kun puhutaan islamin hyvyydestä, niin me voimme suoraan mitata islamin hyvyyden katsomalla vaikkapa sen, miten monta tieteen nobel-palkintoa muslimit ovat saaneet.
Wikipedia: List of Muslim Nobel laureates
Wikipedia: List of Jewish Nobel laureates
Speisa: A Comparison Of Muslim And Jewish Nobel Prize Winners

Tieteen palkintojen vertailu on siinäkin mielessä objektiivinen, koska tässä vertailussa muslimit eivät voi syyttää äärimuslimeja, vaan jokainen muslimi saa tässä asiassa katsoa vain peiliin.
Youtube: Steven Weinberg : Islam Is the most Frightening religion in the world

Muslimeja on yli sata kertaa enemmän kuin juutalaisia, mutta muslimit ovat tähän mennessä saaneet vain pari luonnontieteen nobel-palkintoa, kun juutalaisilla niitä alkaa olla lähemmäksi kaksi sataa. Tuota eroa on mahdotonta selittää ensisijaisesti mitenkään muutoin kuin uskonnon vaikutuksella ihmisen motivaatioihin ja elämänasenteeseen.

Muistan parinkymmenen vuoden takaa pienen tarinan, jota kerrottiin New Yorkissa: Kun tavallisen amerikkalaisen perheen lapsi tuli kotiin, niin hänen vanhempansa kysyivät: "Mitä opit tänään koulussa?" Kun juutalaisen perheen lapsi tuli koulusta kotiin, niin juutalaisvanhemmat kysyivät: "Kysyitkö tänään hyviä kysymyksiä opettajalta?" Tavislapsilta siis kysytään, mitä pänttäsit päähäsi, kun taasen juutalaisen lapselta kysytään, miten käytit päätäsi.

Kun vielä huomioidaan se, että muslimilapsille opetetaan lähinnä vain koraanin ulkolukua, niin voidaan hyvin objektiivisesti todeta, mikä on islamin hyvyyden taso ja miten paljon muslimit ylipäätään voivat muslimeina auttaa ihmiskuntaa kehittymään. Muslimit ovat todellakin jäävejä itse sanomaan, miten hyviä he ovat. Muslimit ovat uskontonsa uhreja. Kaikki muslimit.

Kaikki muslimit ovat itse syyllisiä islamilaisten valtioidensa huonouteen, sillä ne ovat ihan niitä tavallisia (ns. maltillisia) muslimeja, jotka kivittävät aviorikkojia, pakottavat naisia, pitävät orjia, pahoinpitelevät lapsia, kunniamurhaavat ja pitävät shariasta enemmän kuin demokratiasta. Jne. Tavallinen muslimi ei todellakaan voi syyttää ääri-islamisteja kaikesta siitä barbaarisuudesta, jota he kutsuvat shariaksi, koska sharia on myös tavismuslimeille kaikki kaikessa.

Suomessa etsitään pakolaisten joukosta päänleikkaajia, mutta on voitava kysyä, moniko pakolaisista on osallistunut avionrikkojien kivittämiseen, kunniamurhaamiseen jne; Sharian toteuttamiseen. M-mamuthan vaativat shariaa aina siellä, minne ne ovat tunkeutuneet. 11.12. 2015: Saksan oikeuslaitos sallii "Sharia-poliisin" partioida Wuppertalin katuja

Islam kiistatta on saanut aikaan valtavasti pakolaisuutta, ja koska islam on vain muslimien korvien välissä, niin ei se muslimien hyvyys mitenkään kovin ihmeellistä voi olla. On tahditonta tulla toisen ryhmän keskelle todistelemaan hyvyyttään sen uskonnon uskovaisena, jonka vaikutusta on joutunut lähtemään pakoon.
Ylläolevaan viitaten voidaan hyvin huomata, että kaikki muslimit ovat syyllisiä omien maidensa sekasortoon ja pakolaisuuteensa samalla periaatteellisella tavalla, jolla jokainen aikuinen suomalainen esihistoriasta saakka on syyllinen siihen, mitä Suomi on tänään.

Blogi, 13.2. 2011: Islamilainen koulu Suomeen
Lmgtfy: muslim kid reciting quran
Sarastus, 13.10. 2015: Länsimaiden immuunikato
IL, 1.7. 2014: Kuolemaan tuomittu tutkija
Blogi, 5.1. 2016: Synonyymioppia suvakeille ja muille uskovaisille
IS, 5.1. 2016: Satojen nuorten miesten aggressiivinen uusivuosi yllätti Kölnin poliisin täysin
IL, Alan Salehzadeh, 17.12. 2015: Ovatko Isisin, Al-Qaidan ja muiden ääriliikkeiden edustajat muslimeita?
Wikipedia, Cousin Marriage in Islam
Youtube: Egyptian TV Host Ibrahim Issa: Nobody Dares to Admit That ISIS Crimes Are Based on Islamic Sources.
AL, 23.10. 2015: Huolestuttava fakta islamista: "Tämän vuosisadan suurimpia uhkia"
Google kuvahaku: Refugees pose for a selfie after arrived new shore
TE, 26.11. 2015: Hollannin pääministeri: EU:ta uhkaa Rooman valtakunnan kohtalo pakolaiskriisin vuoksi
LiveLeak, 4.1. 2016: Muslim explains how he lied to European authorities to bring in 4 wives

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laskin noista wikin sivulinkeistä kokonaismäärät:
-muslimit 12 kpl joista 2+7 = 9 kirjallisuudesta ja rauhasta: kolme(!) tieteestä
-juutalaiset 188 kpl joista 14+9 = 23 em 2 aiheesta: loput 165 tieteestä
Mykistävä ero - ilmeisesti koraanikoulua pitäisi hieman kehittää?
-Beowolf-

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitos kommentista. Eiköhän kohtapuoliin uussuomalaisetkin resitoi koraania kuin vettä vain, koska eihän tästä ole kauaa ole, kun radiossa joku suomalainen opettaja valitti sitä, kun muslimilapsen vanhemmat sanoivat, ettei heidän lapselle saa opettaa luonnontiedettä. Jo nyt muslimit vaativat, että heidän lapsilleen tulee olla erityistä oppia.
Englannissa aivan hiljattain joku imaami sentään tuomittiin vankilaan, kun hän lapsia hakkaamalla opetti heitä resitoimaan koraania. Tässä esimerkki eräästä sellaisesta värinästä, jota tänne tietty porukka himoitsee. On huomattava, että tuollainen ei siis ole pahuutta maahanmuuttajien mielestä.

Muslimeja siis kotoutetaan siten, että heidän sallitaan toteuttaa kaikkea sitä, jonka seurauksia pakoon he ovat tulleet. Muutaman vuoden kuluttua Suomessakin on shariapoliiseja, mutta sehän ei ole pahuutta.