tiistai 5. tammikuuta 2016

Synonyymioppia suvakeille ja muille uskovaisille

Päivitys, 7.1. 2016:
Stara, 06.01. 2016: Uskonnottomilla lapsilla on paras moraali
Blogi, 17.11. 2015: Uskonnon kaikkinainen kyseenalaistaminen
Blogi, 16.11. 2015: Uskonnot selitetty lopullisesti

Jos et tykkää synonyymeista, niin voit lopettaa lukemisen just tähän.

PYHÄN OLEMASSAOLOSTA
Ihmisellä ei voi olla aistia, jolla aistii pyhän. Jos ihmisellä olisi aisti, jolla aistia pyhää, niin aistisiko se aisti sitten myös epäpyhää? Samalla tavalla kuin hajuaistilla aistitaan tuoksua ja pierua, joka kuitenkin voi olla ihmisen terveydelle siunaukseksi? Millä aistilla ihminen siis aistii epäpyhää? Luulisin, että pyhyysaisti olisi kovin epäpyhä, jos se aistisi epäpyhää.

Pyhä on ainoastaan typeryyden synonyymi. Mitään eroa ei ole uskonnon pyhällä tai esimerkiksi ammattiliittojen saavuteilla eduilla; niiden molempien arvostelu saa aikaan saman reaktion: -- Jos otus vaakkuu kuin ankka ja vaappuu kun ankka, niin kyseessä on ankka. Eli uskonnot ja ideologiat ovat yks' paskantärkeä ankkalauma, joka tunkeutuu järkevien ihmisten rakentamille paikoille paskomaan ne asuinkelvottomiksi.

Uskovaiset käyttävät pyhää keppihevosenaan, jotta heidän ei tarvitse käyttää Jumalan antamaa järkeä. Erityisen kompurajalkaisia keppihevosia käyttävät muslimit, jotka vollottavat lähes kaikista länsimaiden jutskista, miten ne loukkaavat heidän pyhyysaistiaan:
The Amboy Times, 12.2. 2007: The List of Things That Offend Muslims

PYHÄ TUNNETAAN VAIN LOUKKAUSMOODISSA
Uskonnon pyhyyden voi tuntea vain ammattiloukkaantujana. Jokainen mielensäpahoittaja "tietää", mitä on pyhä. Ihminen on pyhyyden tilassa vain silloin, kun hän ulvoo loukkaantumistaan. Pyhyyden tunteilu on tahallista itsensä loukkaamista; Pyhyyttä janoavat ovat tunnejuoppoja mielensäpahoittajia, jotka tuntevat olevansa aitoja uskovaisia vain silloin, kun ovat oikein loukkaantuneita.

On kertakaikkisen mieletöntä, että lainsäätäjät suojelevat heikkomielisyyttä (kaikenmaailman loukkaantujia) ja jopa vaativat ihmisiä kehittämään lisää ja lisää mielenheikkouttaan. Kaikenlaiset lait heikkojen suojelusta lisäävät ihmiskuntaan heikkomielisyyttä. Uskovaisten pitäisi olla henkisesti kaikkein vahvimpia, mutta juuri uskovaiset vollottavat kaikkein eniten.
Järjen mukaan uskovaisten tuntema pyhä ei voi olla todellista, Pyhä on ainoastaan synonyymi ajattelemattomuudelle ja himoitsemiselle ja omahyväisyydelle, joten Jumalan asettama esivalta ei toimi järjellisesti, jos se suojelee ihmisiä järjen käytöltä.

Laki uskonrauhasta on puhtaasti pelkkää järjettömyyttä, sillä tuollainen laki itse asiassa estää ihmisiä tulemasta pimeydestä valoon, kivikaudesta nykyaikaan.

Muslimien pyhä on siitä hauskaa, että he voivat kaikella pyhyydellään raiskata jopa vauvoja, puhumattakaan, että kivittävät pyhällä kiivaudellaan raiskauksen uhrit. Oikein mukavan pyhä asia muslimeille on Luojan luoma paljas iho, jonka näkeminen saa muslimin pyhyysaistin tuottamaan erityisen paljon testosteronia.
IL, 5.1. 2016: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölnissä
Bild, 5.1. 2016: Sex-Meute auf Frauen-Jagd
VU, 5.1. 2016: Ulkomaisten miesten suuret ryhmät ahdistelivat naisia - juhlayön täysi kaaos kuohuttaa Saksaa

Samanlaiseen testosteronituotantoon yltää vain kommunistit, jotka ryntäävät heti kadulle, jos joku edes vihjaa, että saavutetut edut eivät olekaan pyhiä, vaan ihmisten luomuksia kuten uskovaisten kirjatkin. Mutta, kuten muuan valtakunnan syyttäjäkin on jo todennut, niin edes ammattiliittojen etuisuuksia ei voida perustella järjellä, koska valtakunnansyyttäjän pyhyysaisti on ylivertaisen herkkä aistimaan epäpyhää, kuten järkipuhetta.
YLE Puheen iltapäivä, 4.1. 2016: "Olemme ekassa luokassa matkalla kohti maailmanloppua"

Blogi, 16.11. 1015: Uskonnot selitetty lopullisesti
Canada Free Press, 25.10. 2015: The Offense test
Blogi, 4.1. 2016: Muslimien pahuudesta-heikkous johtuu islamista

Ei kommentteja: