lauantai 23. tammikuuta 2016

Merkel suvakkeineen upotti Euroopan

MTV-kolumni, 27.1. 2016: Kolumni: Schengen pois päältä ja EU-joukot ulkorajoille
Al-blogi, Heikki Luodon suomennos, 24.1. 2016: Patrick Buchanan: Trumpin aave kummittelee Davosissa?
"... kansankiihottajat, muukalaisviha. Kuka oikeasti on syytettyjen penkillä? Kuka aiheutti tämän poliittisen legitimiteettikriisin, joka on temmannut länsimaat mukaansa?
Onko se Donald Trump, joka antaa äänen niille jotka uskovat tulleensa petetyiksi? Vai onko se eliitti joka petti heidät?"


liberaali VAPAA LIIKKUVUUS TUHOSI VAPAUDEN
Saksan Sosiaalidemokraattinen PuolueSPD, 23.1. 2016:
Motto: „Genug ist genug, Integration hat Grenzen, der Norden ist voll!“

Mail online, 22.1. 2016: Germans must ban ALCOHOL if they want to prevent further sex attacks and help North Africans integrate, says Muslim group

Jostain syystä suvakit uskovat muslimeista vain hyvää. Suvakit eivät usko edes sitä, että islam uskontona on erittäin ekspansiivinen. Kun suvakeille on pari kymmentä vuotta siten sanottu, että islam on rauhanuskonto, niin näköjään se on sen jälkeen heille muutumatonta jumalansanaa, jota mikään ei voi kumota, joten siksi suvakit nimittävät rasisteiksi jokaista, joka tuo esille totuuksia islamista.

Eilen muslimit antoivat ymmärtää,että tuherrus loppuisi, jos vain saksalaiset lopettaisivat alkoholin juomisen. Alkuviikolla muslimit julistivat Saksassa, että he eivät enää harrastaisi taharrush gamaita, jos vain naiset pukeutuisivat säkkiin, eivätkä käyttäisi hajuvesiä: Breitbart, 19.1. 2016: Cologne Imam: Girls Were Raped Because They Were Half Naked And Wore Perfume. Mutta!
Muslimit eivät voi lopettaa islamin levittämistä ja muiden alistamista, koska muutoin he eivät olisi muslimeita. Koraanin mukaan islamia saa levittää millä tavoin tahansa, jopa tappamalla, jos joku ei halua uskoa. Muslimien vaatimukset tulevat jatkuvasti lisääntymään, sillä islam on kulttuuri, joka ei voi integroitua mihinkään.

Ibn Matti, 10.2. 2015: Mitä on islamisaatio? -- Nicolai Sennels blogissa:
"Islamisaatio on ilmiö, joka on ollut olemassa siitä asti, kun Muhammed eli 1400 vuotta sitten. Sana 'islamisaatio' on alunperin muslimien käyttämä termi kafireiden (vääräuskoisten) yhteiskuntien käännyttämisestä 'valaistuneeksi' (islamilaiseksi) yhteiskunnaksi."
Suvakkipoliitikot ovat tuottaneet Eurooppaan miljoonittain muslimeja, joilla ei ole aikomustakaan muuttaa kulttuuriaan, vaan sekä poliitikot että muslimit vaativat uhkailemalla, pelottelulla ja terrorismilla länsimaita luoopumaan demokratiasta ja ihmisarvostaan.

Riikka Purra, 22.1. 2016: Erilaisuuden sietäminen, suvaitseminen ja vastustaminen
IS, 23.1. 2016: ”Suomessa et voi ostaa vaimoa” – Näin BBC raportoi suomalaisista tapakursseista turvapaikanhakijoille

16-year-old German girl Bibi Wilhailm blames Angela Merkel for flooding Germany with Muslims who terrorize, rape, and sexually assault children as young as 3 years old and women as old as 75; with Muslims who express deep hatred for Germans; with Muslims who make it dangerous for girls to go shopping alone; with Muslims who want to shove Islam down your throat; with Muslims who call women bitches and whores for wearing T-shirts.


US, 23.1. 2016: Angela Merkel syrjäytetään pakolla? – Nyt siitä puhutaan ääneen
Finnleaks, 23.1. 2016: Saksalaisten lakimiesten ryhmä nosti syytteen Merkeliä vastaan pakolaispolitiikan vuoksi
Koska Angela Merkel haluaa olla niin rohkea, ettei hänen tarvitse välittää mitään eurooppalaisista, niin eikö olisikin silloin parasta, että hänet siirretään Emma Watsonin kaveriksi Calaisin pakolaisleiriin?
The Independent, 22.1. 2016: Petition calling for Emma Watson to spend week in migrant camp to show refugees are 'feminists'

Suvakeille näytellyn islamilaisen käytöksen ja itse islamin opin välillä on huikea ristiriita, jonka voivat kuroa umpeen vain jakeiden kumoamisoppi (nashk; muslimi voi aina esittää koraanin alusta, jonkun lauseen suvakille ja julistaa, miten islam on rauhanuskonto) ja valehteluoppi (taqiyya), jonka mukaan muslimi saa valehdella, jos vain se jotenkin auttaa muslimia.
Esimerkiksi, islam kieltää kuvien ottamisen, mutta se on muslimeille sallittua, kun sillä edistetään islamin leviämistä: Lmgtfy: images haram in islam
Lmgtfy: Refugees pose for a selfie after arrived new shore

Wikipedia: Jakeiden kumoaminen -- nashk
Oppi Koraanin jakeiden kumoamisesta (نسخ, naskh) käsittää Koraanin sisältämien ristiriitaisten käskyjen keskinäistä suhdetta siten, että vanhemmat käskyt kumotaan uudemmalla tekstillä. Oppi perustuu käsitykseen, että Koraanin ei tarvitse olla joka kohdasta täydellisen ristiriidaton, sillä Allah voi aina muuttaa tai kumota, mitä hän muslimeille ilmoittaa
Monikulturismi: Tal-Taqiyya
Valehteleminen, tees­kentely ja petollisuus vääräuskoisia kohtaan ovat erottamaton osa islamin oppia. Koraanin mu­kaan Allah “punoo par­haat juonet”, ja sunnassa on lukuisia esi­merkkejä siitä, kuinka Mu­ham­mad määräsi käyttämään hyväksi va­lehtelua vastustaji­ensa surmaa­miseksi. Muhammadilla oli tapana korostaa: “Sota on petosta.”

Muslimit raiskaavat, koska he yrittävät hillitä halujaan asettamalla muille vaatimuksia. Suvakit taasen vaativat, että muslimien vaatimuksiin pitää suostua, tai muutoin muslimit suuttuvat. Filosofia, uskonnonhistoria, psykologia ja muut ns. humanistiset oppiaineet eivät ole vielä saavuttanut muslimimaailmaa.
Haastattelussa Nicolai Sennels: Islamista, rikollisuudesta ja maahanmuutosta
Muslimikulttuurissa katse on aina suunnattu ulkomaailmaan: ”Kuka teki tämän minulle, minun elämälleni?”
Tällainen ajattelutapa saa ihmisen pitämään aina itseään uhrina ja jotakuta tai jotakin ulkopuolista syypäänä ongelmiinsa. Professori Bernard Lewis, kuuluisa islam-historioitsija, on tehnyt saman havainnon. Hän muotoili tämän kulttuurieron niin, että länsimaalaiset kysyvät: ”Mitä tein väärin?”, kun taas muslimit kysyvät: ”Kuka teki tämän minulle?”

Tajukangas, 23.1. 2016: Malmössa vuonna 2015 ainakin 59 lapsiavioliittoa

Ei kommentteja: