tiistai 12. tammikuuta 2016

Poliisi-Valtion immuunipuolustus on sairas

Edelliset valtion vertaamiseni ihmisen biologisiin prosesseihin eivät oikein ole uponneet kansalliseen tajuntaan, joten jatkan tietysti samalla linjalla. Muslimit ovat Suomi-organismiin tunkeutuneita haitallisia aineita, jotka ovat saaneet Suomi-organismin pahaan tulehdustilaan.
Blogi, 11.1. 2016: Valtion haavan biologinen paraneminen

Terve valtio on kosmoksen faunaan kuuluva kasvilaji
Mitä pidemmälle valtio kehittyy sitä enemmän sen
toiminnot ovat suoraan verrattavissa biologiseen kehoon;
Totuus, joka johtuu suoraan kosmoksen perusrakenteesta.
Tämän planeetan valtiot eivät voi saada ulkoavaruudesta vierailijoita niin kauan, kun valtioita johtavat ahneet ja naristiset yksilöt, jotka vähät välittävät kestävästä kehityksestä. Valtio on sairas ja epämuodostunut, jos päätöksen tekijät, asiantuntijat ja viranomaiset katsovat,että heidän pitää kuulua rikkaisiin tai tukea rikkaita, jolloin tuollainen mielipuolinen uskomuksellinen toiminta saa aikaan sen, että edellä mainitut pitävät valtiota pelkästään yksityisenä rahantekokoneenaan:
Blogi, 6.1. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa
Blogi, 21.12. 2012: Poliitikoiden sopeutuminen siviiliin
Geocities.ws/sinenmaa: Ajankohtainen syksy 2004
Geocities.ws/sinenmaa: Kesä 2003: Rikkaat eivät ole kuluttajia
Geocities.ws/sinenmaa: Valtion köyhyydenpoisto-ohjelma
US-blogi, 30.11. 2011: Maksimipalkka rikkaille ja poliitikoilta palkka pois
( lisäys, US, 12.8. 2015: Nyt lyötiin pöytään kylmäävät Suomi-luvut: ”Puolikas kansasta omistaa 94 % kaikesta” )

Poliisin pitäisi hoitaa valtiossa samankaltaista virkaa mitä valkosolut hoitavat ihmisessä: Valkosolut (jyvässolut ja monosyytit) partioivat kehon valtateillä ja maanteille aina kapeimpia polkuja myöten; verisuonistossa ja imusuonissa.
Valtioon vertautuvasti valkosolut ovat kuin edesmennyt liikkuva poliisi, joka liikkui valtion suonistoissa, liikenneteillä ottaen sieltä pois sellaista, joka haittasi muuta liikennettä.

Poliisin pitäisi toimia kuin syöjäsolut, jotka syövät kehosta pois sinne kuulumattomia aineita, kuten mikrobeja ja pienhiukkasia. Syöjäsoluille on annettu oikeus syödä jopa kehon soluja, jos ne käyttäytyvät epänormaalisti.

Auranet: Kehon sisiänen puolustusjärjestelmä
Youtube: Opetus.tv: Syöjäsolut

Viimepäivien uutisoinnista on havaittu, että poliisille on jopa annettu ohjeet olemaan puuttumatta valtioon ulkoa tulleiden olioiden tekemisiin. Jopa poliisi on itse ohjeistanut itseään olemaan välittämättä ulkomaan eläjien rötöstelyistä, jotta sillä estettäisiin kansalaisten vapaa tiedonsaanti, ja valtion kehittyminen oikeaan suuntaan. Tätä menoa valtiosta kasvaa (tai on jo kasvanut) jokin hirviömäinen epämuodostunut anenkefaalinen mutantti, jolla ei ole kykyä itselliseen elämään.

Elinkyvytön, anenkefaalinen valtio on rikkaiden yksityinen rahantekokone, ja lainsäädäntä on sen koneen viritin, jolla valtio säädetään tuottamaan optimaalinen määrä rahaa rikkaiden sietokyvyn parantamiseen. Erikoislääkärinä ennustan Suomi-valtiolle enää muutaman vuoden elinaikaa, jollei sille tehdä pikaisesti päänsiirtoa.

Rikkaat ovat ruumiinsyöjiä, hirviöitä, jotka nauttivat epämuodostumista.

Koska poliisi ilmiselvästi ei ole riittävä instanssi pitämään valtio-organismia puhtaana, niin huomataan selvästi, että valtiosta on tähän mennessä puuttunut jotakin sellaista, joka toimisi poliisitoimen kanssa ja sen ohella valtion hyväksi, mutta olisi silti erilainen toiminnaltaan kuin poliisi.
Poliisin kehittymättömyys on selvästi havaittavissa alla olevasta linkistä, missä poliisi ei ymmärrä edes niin alkeellista faktaa, ettei ulkomaan kulttuurista ja islamin uskonnosta kumpuavan toiminnan vastustus voi mitenkään olla rasismia. Selvästi huomataan, että poliisisolun tumassa ei ole suomalaisuutta ...; AL, 11.1. 2016: Poliisiylijohtaja Ylellä: Poliisi ei missään tapauksessa hyväksy rasistisia katupartioita
Koska poliisikin on kääntymässä Suomi-valtion viholliseksi, niin sekin todistaa, että valtio tarvitsee kipeästi lisää erikoissoluja. Vertaan katupartioita neutrofiileihin, joita tarvitaan siellä, missä valtio-organismissa on tulehdus:
Neutrofiilit ovatkin verenkierrossa olevista leukosyyteistä yleisimpiä. Koska ne ovat hyvin liikkuvia ja fagosytoivia soluja, niiden pääasiallinen tehtävä on akuutti tulehdusvaste kudosvaurioon jossa ne syövät ja tuhoavat vaurioituneen kudoksen ja kehoon tunkeutuvat mikrobit, erityisesti bakteerit.
Katupartioista voisi muodostua uudenlainen valtion siivouselin, jos vain valtion pää ja sen omatunto olisi riittävän kehittynyt. Katupartiot olisivat tavallisia ihmisiä, jotka nopeasti olisivat paikalla, jos valtiossa havaitaan tulehduksellista toimintaa, kuten  taharrush gamae:ta.
Joukkoahdistelu (taharrush gamae) ei kuulu valtio-organismin normaaliin/luonnolliseen toimintaan, joten koska poliisi on voimaton tuollaisen toiminnan ehkäisemisessä, niin silloin on vain luonnollista, että tavalliset ihmiset muuntuvat väliaikaisesti syöjäsoluiksi, jotka parantavat valtioon tulleen tulehduksen, jonka jälkeen katupartion muodostaneet ihmiset tietysti palaavat takaisin normaaleiksi valtion soluiksi.
Nyt selvästi huomataan, että jopa valtion omatunto, eli Media, ei vielä ole kovinkaan kummoisessa kondiksessa. Valtion pää on yhtä kehittymätön kuin muutkin valtion yläpään osat poliisia myöten, tai sitten valtion päähän on kehittynyt syöpä, jolloin Media ja poliitikot eivät enää toimi kansalaisten eli valtion parhaaksi.
Vasemmisto on valtion päähän tunkeutunut toksoplasmoosi -zombie loinen-, joka on saanut valtion pään kääntymään valtiota vastaan. Vasemmisto haluaa tuhota valtion, koska vasemmisto voi lisääntyä vain siellä, missä valtiot eivät ole vahvoja:
Vasemmisto-loinen pyrkii tunkeutumaan vastasyntyneisiin valtioihin, joissa vasemmistolla on kiire tappaa valtio ennen kuin valtio kasvaisi aikuiseksi, sillä aikuinen valtio voisi hävittää vasemmiston koko maailmasta, kuten isorokko hävisi, kun ihmisistä kasvoi omaehtoisesti ajattelevia yksilöitä.
Rähmis, 11.1. 2016: Valtamedia säästää sinut ikäviltä uutisilta
Takkirauta, 12.1. 2016: Tahallista taharrusta
Finnsanity, 12.1. 2016: Sensuuri on vihapuhetta
IL, 11.1. 2016: Taharrush-ahdisteluilmiö tunnettu jo pitkään arabimaissa
IS, 12.1. 2016: Järjestyksenvalvoja 14–15-vuotiaiden ahdistelusta uutenavuotena
VU, 11.1. 2016: Ruotsalainen poliisi: Emme ole uskaltaneet kertoa kaikesta, koska se auttaisi ruotsidemokraatteja
US-blogiX, 11.1. 2016: Totuus tulee Imaamin suusta
Magneetti media: Miksi Afrikka ei menesty?
Locust Blog: Morality and Abstract Thinking – How Africans may differ from Westerners from Amren.com

Voi voi sentään, miten maahamme tunkeutunut herrakansa vollottaa huonoa kohtelua, kuten palvelun puutetta, huonoa ruokaa, käteisen puutetta ja olisi pitänyt pientä työtäkin itse tehdä:
IS, 12.1. 2016: Turvapaikanhakija aikoo lähteä Suomesta huonon kohtelun vuoksi: ”Nyt he pyytävät meitä siivoamaan ja osallistumaan keittiöhommiin…”
"– Kun tulimme Tampereelle, täällä ei ollut edes sänkyjä. Nukuimme lattialla. Kaksi viikkoa sitten sängyt tulivat. Meitä pyydettiin kasaamaan niitä itse, koska se kuulemma maksaisi muuten 50 euroa tai jotain sellaista per sänky, jos joku firma kasaisi ne, turvapaikanhakija sanoo.

HÄTÄMAJOITUSYKSIKÖN asukas kertoo myös yksikössä tarjottavan ruuan olleen pettymys.

– Meille annetaan 92 euroa kuukaudessa. Täällä tarjotaan ruokaa, muttemme pysty syömään sitä. Meidän perhe Irakissa lähettää meille 200–250 euroa kuukaudessa, jotta voimme ostaa ruokaa kaupasta, asukas kertoo.

Huttunen sanoo, että ruoka on pääosin samaa, jota tarjotaan Tampereen kaupungin muissakin yksiköissä, esimerkiksi kouluissa."

Ei kommentteja: