torstai 14. tammikuuta 2016

Sankari-Saurin aktivismi-katupartioiden demonisointi

HU, 13.1. 2016: Äänistä murskaenemmistö: K-kaupan Anna valittiin Vuoden helsinkiläiseksi

"En hyväksy suvakkien mielipidettä, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan heidän oikeuttaan ilmaista se." Ei saa tuomita ketään ilman oikeutta, mutta katupartiot ja kansalaisaktivismi pitää tuomita, koska poliitikoiden mielestä he vievät eliitiltä arvovaltaa.

OVATKO MYÖS KATUPARTIOT PRIORISOINEET RIKOLLISUUDEN?
Poliisit ovat priorisoineet rikollisuuden seuraavasti:
- Kantasuomalaisten seurantaan pitää laittaa puolet poliiseista
- Vastaanottokeskusten turvaamiseen laitetaan kolmasosa poliiseista
- Poliitikoiden turvaamiseen loput poliiseista.
- Polkupyörävarkauksien tutkintaan jmv. ei tarvita yhtään poliisia.
IL, 14.1. 2016: Orpo Reutersille: Katupartiot vievät poliisien vähiä resursseja
Mikko Niskasaari, 15.1. 2016: Katupartioiden varjolla--Kannattaa katsoa pakkiin

Suvakkien mukaan heillä on oikeus ja poliisin lupa ottaa kiinni kantasuomalaisia, ja suvakkien mukaan kantasuomalaisen kiinniottajat ovat sankareita, jotka tekevät vain sitä, mikä poliisin kuuluisi tehdä:
MTV, 10.9. 2011: Rasistin raitiovaunusta poistanut Pekka Sauri: Välinpitämättömyys ärsyttää

Miten kummassa poliitikot voivat samaan aikaan puhua kansalaisten välinpimättömyydestä, kun he julistavat kansalaisten aktiviteetin rasismiksi, vaikka katupartiot eivät ole tehneet yhtään mitään väärää? Näinä päivinä poliisilta on tullut jopa käskynomainen ohje, ettei suomalainen saa käyttää perustuslaillista ja moraalista kansalaisoikeuttaan rikoksen torjumiseksi tai rikollisen kiinniottamiseen.
Uskovatko poliitikot, poliisit ja muut suvakit aikuisten oikeesti, että katupartiot eivät puuttuisi mitenkään suomalaisen (kasun) rötöstelyyn? On aivan kertakaikkisen mieletöntä julistaa kansalaisaktivismi jo ennalta rikolliseksi toiminnaksi. Jokainen, joka puhuu katupartioita vastaan, uskoo kaikessa hölmöydessään, että katupartiot näkisivät vain päivettyneitä ihmisiä, eivätkä toimisi niin kuin Sauri...
Poliitikot ja poliisit haluavat monopolisoida rikosten ehkäisyn, mutta miksi sitten poliisit eivät useimmiten ole siellä, missä rikoksia tapahtuu? Poliisit korjaavat korkeintaan jo rikoksen tehneitä talteen, mutta poliisit ovat jo itsekin priorisoineet rikoksia niin, että esimerkiksi polkupyörävarkauksia ei enää tutkita.
Jos poliisi pitää kansalaisaktivismia rasistisena, niin silloin poliisin ei tule milloinkaan kysyä mitään apua esimerkiksi rikollisten tunnistamiseksi, koska myös se on katupartiointia! Hoitakaa itse tunkkinne.
Poliisien puheista päätellen he jopa uskovat, että aktiivisten kansalaisten katupartioitakaan ei kiinnostaisi mikään muu kuin mamujen kiinniottaminen ja hakkaaminen. Poliisit kiistattomasti luulevat, että katupartiot ovat myös priorisoineet toimenkuvansa, eikä kansalaisten katupartioita esimerkiksi kiinnostaisi pätkääkään polkupyörävarkaat tai muu rikollisuus, johon ei liity maahanmuuttajia!
Missä poliisit olivat uudenvuoden yönä? Missä poliisit olivat, kun Suomen kymmenissä vastaanottokeskuksissa on ollut Sauli Niinistön mukaisia murhapolttoja ja raiskauksia ja muuta rikollisuutta?
US-pv.X, 13.1. 2016: Missä on suvaitsevaisten kauhistelu nyt?
Uutismaailma, 13.1. 2016: Tampereen Koukkuniemen vastaanottokeskuksessa useita raiskauksia ja seksuaalisia väkivallantekoja?
AL, 13.1. 2016: Poliisi otti kiinni vastaanottokeskuksen asukkaan epäiltynä Rautaharkon palosta
Suvakit ovat heti mediassa syyttämässä suomalaisia, jos maahanmuuttaja vaikka kompastuu, mutta yhtä ainutta väärän uutisoinnin korjausta ei ole tullut julki, kun suvakit itse paljastuvat valehtelijoiksi. Mamu-uutisointi on erittäin pahasti vääristynyt valheelliseen suuntaan juuri siksi, että suvakit eivät ikinä tunnusta olleensa väärässä.
VU, 14.1. 2016: Saksalainen poliisi purkaa harmiaan: Emme saa edes ottaa kiinni turvapaikanhakijoita: "Poliisimies sanoo, ettei yleisö saa oikeaa kuvaa pakolaisten rikoksista."
Blogi, 13.1. 2016: Miten poliitikoiden avoin vihapuhe saadaan kuriin
Saksan poliisille on annettu käsky olla kertomatta totuutta mamujen rikoksista:
Bild.de, 11.1. 2016: Wir dürfen Flüchtlinge nicht mal festhalten
Bildin haastatteleman poliisi "Bernd K.:n" mukaan pakolaisiin liittyvät rikokset raportoidaan väärin "raivon estämiseksi".
– Jos turvapaikanhakija viiltää toiselta kurkun, me saatamme sanoa raportissa että kyseessä on vakavien vammojen aiheuttaminen murhayrityksen sijaan, hän kuvailee.
Saksan Itävallan-rajalle komennetun poliisimiehen mukaan hän on viime kuukausina joutunut vain kerran pidättämän Saksan kansalaisen.
Muut kiinniotetut ovat olleet pakolaisia, jotka hänen mukaansa häiritsevät seksuaalisesti naisia paikallisella rautatieasemalla.
– Kun sanomme sen olevan kiellettyä, he sanovat meitä rasisteiksi.
– Jos pakolainen yrittää paeta kontrollistamme, emme saa edes pidättää häntä. Näin on ohjeistettu. Niin tekeminen olisi fyysistä väkivaltaa.
"Berndin" mukaan poliisilla ei ole tällä hetkellä poliitikkojen tukea. Hän varoittaa pahempaa olevan tulossa.


YLE, 12.1. 2016: Marseillessa puukotettiin juutalaista opettajaa – nyt kehotetaan jättämään uskonnollinen lakki kotiin:
When Golda Meir was Prime Minister of Israel, she was asked to place a curfew on women to end a series of rapes. However, she refused, saying: "But it is the men who are attacking the women. If there is to be a curfew, let the men stay at home."

YLE, 13.1. 2016: Hallitus keskustelee ratikkapartioiden kieltämisestä
SVT, 13.1. 2016: Suomalaiset lähtevät kaduille partioimaan

1 kommentti:

Nyreä kirjoitti...

Vv. mininisteri Stubb: "Eniten huolestuttaa naisten asema. Avoimessa kansainvälisessä Suomessa vuonna 2016 näin ei voi tapahtua."

Miten Cai-Göran Alexander aikoo naisia suojella? Laukomalla Wittgenstein-tyylisiä filosofisia huomautuksia, vaiko vain kieltäytymällä uskomasta?

ps. Onko noita nk. katupartiota joku oikeasti nähnyt TOSITOIMISSA, vai ainoastaan paljon melua tyhjästä?