lauantai 16. tammikuuta 2016

MV-Suvakkien suurin valhe paljastettu

Katos kuinka Google voi auttaa: KOD 291
Median vahtikoira, 15.1. 2016: Boikotti MV-lehteä vastaan perustuu härskiin valehteluun

Vainko kommunistit ovat haukanneet tiedonpuun omenaa?
Genesis: "Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te syötte hyvän- ja pahantiedon puusta, teidän silmänne aukenevat ja teistä tulee Jumalan kaltaisia, niin että voitte jokainen ihan itse erottaa hyvän ja pahan."
Liian hygieninen ympäristö kuulemma sairastuttaa ja jopa tappaa ihmisen, mutta kukkahattuämmien mukaan ihmisen mieli on terve, jos siltä estetään likaiset mielipiteet; oma ajattelu. Ööööhhh.. Miten kummassa vihersuvakki-kommari-kukkahattuämmät eivät itse ikinä ole törmänneet vääriin mielipiteisiin? Ainiin! Kuplassa on hyvä elää. Vasemmistolaisuus: Pakko-oireinen mieltymys väärien mielipiteiden keräämiseen
Youtube, 13.1. 2016: Syyrialainen mies: Olette typeryksiä Euroopassa!
- Ette osaa erottaa hyvää pahasta, kuten se Hollanden porsas.
- Non sapete distinguera il bene dal male, come quel maiale di Hollande

Youtube, 17.11. 2015: Islamist terror events1980's to November 2015 Time-lapse.
MTV, 14.1. 2016: Nyt se on sanottu ääneen: Euroopan ulkorajat kiinni!
SK, 15.1. 2016: Joukkoahdistelu tuli länsimaihin: Nainen on saalis, jonka voi raiskata

Kommunistien vihakampanja jatkuu:
IL, 16.1. 2016: MV-lehden vastaisen kampanjan aloittaneen häirintä kiihtyy: "Puhelin soi koko ajan, vastaaja täynnä seksiehdotuksia"

"En hyväksy suvakkien mielipidettä, mutta tulen kuolemaani
saakka puolustamaan heidän oikeuttaan ilmaista se."

Kysyn vaan, että millä oikeudella kommunistit ja heidän perseennuolijansa haluavat estää suomalaisilta oman ajattelun? Suomen oman valtionuskonnon mukaan jokainen täysjärkinen pystyy ihan itse erottamaan hyvän ja pahan, totuuden ja valheen. Jos ihminen pitää lähimmäistään täysjärkisenä, niin silloin on selvää, ettei edes ajatella minkäänmoista sensurointia, sillä sensurointi on aina osoitus siitä, että sensuroijat eivät usko toisen olevan järkevä otus.

Nyt sitten Suomeen on pesiytynyt DDR:läistä porukkaa, joiden mielestä suomalaiset eivät itse pysty erottamaan hyvää ja pahaa toisistaan, joten siksi kommunistien mukaan suomalaisille saa antaa vain oikeita ajatuksia. Kaikki vasemmistolaiset ja heidän perseennuolijansa näyttävät pitävän kaikkia muita idiootteina, joilla ei ole itsessään kapasiteettia erottaa totuutta.

Jos kerta kommunistit voivat tuosta noin vain tietää, että esimerkiksi MV-lehti julkaisee valheita, niin mitä se sitten ketään haittaa, koska vasemmiston juhlapuheiden  mukaan kaikki ovat tasa-arvoisia, jolloin kaikki muutkin voivat ihan itse ilman minkäänlaista apua itsekin erottaa valheen ja totuuden!

LIIKA PUHTAUS TAPPAA IHMISEN

Tyhmyys järjen käyttämättömyyttä. On vähän tyhmää estää ihmisiä itse käyttämästä järkeä ja siten estää ihmisen aivojen erotustoimintaprosessia toimimasta! Ihmisen hermosto vaatii ärsykkeitä, jotta hermosto voisi ihan itse suojella ihmistä -- tarvitsematta siihen vasemmiston apua!

ET VOI VÄITTÄÄ MITÄÄN PASKAKSI,
JOS ET OLE KOSKAAN HAISTANUT PASKAA.

Onko oikeasti niin, että vasemmistokommunistisuvakit katsovat, että vain heillä on oikeus lukea ja ymmärtää valheita, mutta kellään muulla ei voi olla oikeus siihen. Satavarmasti nimittäin nuo suvakkiämmät itse lukevat MitäVittua-lehteä, koska muutoinhan he eivät voisi väittää sen juttuja valheiksi!

Voidaan siis  vain ihmetellä, miksi kommunistiakat ja akkamaiset kommarit haluavat estää muita lukemasta kyseistä julkaisua, jotta myös tavisten aivoissa voisi tapahtua vastaavaa erottelua, mistä kukkahattuämmät ovat itse niin caatanan ylpeitä.

Eikö nimenomaan kaikkien tule antaa vapaasti lukea kaikkea, koska muutoinhan vain vassarivihersuvakkikommarien aivot saavat oikeanlaista virikettä, joka pitää heidän aivonsa terävinä? Ajatelkaas sitä, jos Suomesta poistettaisiin niin sanotut valheita levittävät mediat, niin silloin edes vassarikommarisuvakit eivät voisi erottaa, mikä on valhetta.

Voiko kukaan olla typerämpi kuin sellainen, joka vaatii, ettei ihmisten hermoston aistijärjestelmälle pidä antaa mitään niin sanottua likaa, jotta hermosto ei missään tottuisi siihen likaan, vaan kehittäisi kaikenlaista allergiaa ja sairautta maailmaa kohtaan.

TOTUUTTA EI VOI OLLA ILMAN VALHEITA

Suurin valhe, mitä koskaan voi kukaan esittää, on se, että ihmiset mukamas olisivat terveitä, jos heidän hermostollinen järjestelmänsä pidetään erossa maailmasta. DDR ja muut totalitaariset systeemit ovat yksi toisensa jälkeen romahtaneet siihen, että niiden kansalaiset eivät tykkää steriilistä, ainoasta oikeasta totuudesta.
Kun ihmisessä on vasemmisto-loinen, niin silloin se toimi kuin kissan toxoplasma gondii -loinen, joka tartuttuaan hiireen, saa hiiren rakastamaan kissoja: Vasemmistolaiset ovat saaneet islam-tartunnan, joka saa vasemmistosuvakki-kukkahattutädit rakastamaan muslimeja ja asettumaan kiltisti muslimien leikkikaluiksi, kuten toksoplasmoositartunnan saanut hiiri menee kissan suuhun.
Lisäksi havaitaan, että kommunistit ovat allergisia totuudelle, koska kommunistit eivät koskaan ole altistuneet likaisille mielipiteille, joten siksi kommari-suvakki-kukkahattu-viherämmät toimivat aivan samoin kuin allergiasta kärsivät, jotka vaativat kaikkia allergeeneja hävitettävksi sen sijaan, että he antaisivat tulevalle sukupolvelle mahdollisuuden siedätyshoitoon IS, 28.1. 2013: Kissan zombi-loinen ottaa ihmisaivot haltuunsa

VALHEITA EI TARVITSE PELÄTÄ, koska jokainen täysjärkinen ihminen tajuaa valheen valheeksi vähintään yhtä helposti kuin mitävittua-suvakkiämmätkin. Vain pelkurit haluavat tappaa käärmeet, hävittää ampiaiset, tuhota hait, estää sietokyvyn kehittyminen, ... -- elää kuplassa.

Vasemmisto on ihmiskunnalle yhtä vahingollinen kuin isorokko. Se on nienomaan vasemmisto-ideologia, joka jatkuvasti luo ihmiskuntaan typeryyttä, josta suurenmoisin esimerkki on juuri tuo kommunistien mieletön vimma estää ihmisiä itse erottamasta, mikä on hyvää. Ymmärrys on aivojen virtapiiri, joka tarvitsee erilaisuutta ja vääriä mielipiteitä pysyäkseen virroitettuna.

MITÄ VITTUA-VASEMMISTON TOLERANSSI ON SUURIN VALHE

En enää usko, että vasemmistosuvakkiämmät itse pystyvät järkeilemään, että kuten likainen planeetta on hyväksi lapsen immunteetin kehittymiselle, niin samoin väärät, likaiset ja valheelliset mielipiteet kehittävät ihmisen ajattelun huippuunsa, sillä vasemmisto on aivoloisen saastuttama, joka estää vasemmistolaisia ajattelemasta, miten hyvää kaikki on, kun elämämme planeetalla, jota kohtaan kaikenlaiset käsiään pesevät hihhulit tuntevat suurta pelkoa.

Takkirauta, 16.1. 2016: Punaisia pillereitä jaossa
Riikka P., 14.1. 2016: Seksi, miehet & syylliset
Ulla A., 15.1. 2016: Suomalainen mies, sinä et ole sika
Facebook, 16.1. 2016:  Suomi on kohta kuin Pohjois-Korea...
Blogi, 20.5. 2012: Uskonto-aivomato saa ihmisen zombieksi
Blogi, 12.1. 2016: Poliisi-Valtion immuunipuolustus on sairas
Blogi, 2.9. 2014: Tutkimus rikollisten uskomuksista
Blogi, 15.2. 2010: Ole kiltti ihminen
Blogi label: Likainen planeetta
Tiede.fi, 15.7. 2005: Haiseeko likainen ihminen
Blogi, 10.1. 2015: Poliitikot oikeassa: Islam on absoluuttinen oppi
Blogi, 19.2. 2014: Viisaus nousee virtapiirien harmoniasta
Elie El-Khouri, 13.8. 2015: Moskeija ylivallan symbolina
Blogi, 16.1. 2016: Eurooppa menee tuhoaan kohti

Ei kommentteja: