keskiviikko 9. elokuuta 2017

Uskonasioita, joita ei saa puhua suomalaisille

Flat Earth Societyn kaverit ovat mukavassa porukassa.
Nyt heidän ei enää tarvitse etsiä todisteita litteästä Maasta, koska Jum... eiku Allah sanoo, että Aurinko kiertää ympyrää. Ja kuten suvaceilta olemme saaneet tietää, niin Allah on korkeampi olento kuin Jumala, sillä armollista Jumalaa saa pilkata, mutta Allahia ei saa edes kritisoida, koska vain Allahiin uskovaiset ovat rauhanuskovaisia, joka huomataan vaikkapa Lähi-Idän ja Afrikan muslimimaiden rauhanomaisuudesta, joista virtaa miljoonittain rauhanuskovaisia julistamaan islamin väkevää uustieteellistä sanomaa meille klassisen tieteen ystäville.

Mutta, tuohan on vain sitä paljon kaivattua fundamentaalidiversiteettiä, joka pitää ottaa todesta, koska erilaisuutta on sitä enemmän mitä uskovaisempia ihmiset ovat kaikelle erilaisuudelle: Multikulttuurisuudessa mitään muuta ei saa kyseenalaistaa paitsi järki, koska jos järkeä ei poistettaisi multikulttien kuvioista, niin silloin kulttuurit voisivat elää rauhanomaisessa rinnakkaiselossa omissa lokeroissaan, eli valtioissaan, jolloin pelkkä tuhatvuotinen aika todistaisi, mikä kulttuuri on paras kulttuuri:
Huonous tuppaa luonnostaan kuolemaan siellä, missä sitä ei suvaita.

Youtube, 10.8. 2016: "You drink camel urine" Ex-muslim annihilates TV host with the truth.

Voidaan vain arvailla, minkä eläimen eritettä ovat juoneet ne, jotka rakettiaikakaudella julistavat Maan olevan litteä: Islam Question and Answer:
83423: The benefits of drinking camel urine.
Camel's urine is new milk.

Youtube, 10.2. 2016: Flat Earth Muslims 1

Blogi, 9.8. 2017: Otetaanko Suvaccien rakastamat aikakaudet uudestaan?
Kansalainen, 14.11. 2017: Erdogan vahvisti toistamiseen: Ei ole olemassa maltillista Islamia.

5 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Tarvitaan koko ääretön ja ikuinen universumi, jotta Kuun alisia satelliitteja ja suhteellisteoriaa hyväkseen käyttävät älykännykät osaisivat opastaa litteän maan uskovaisia litteällä pinnalla oikein.

On erinomaisen luova idea juoda kamelin kusta ja uskoa Kuuolentoon, ettei tarvitse ajatella, miten kännykät toimivat. Olen melko varmna siitä, että jos vain suvacitkin siirtyisivät rasistisesta maidon litkimisestä rotuneutraalin kamelikusen juojiksi, niin he osaisivat varmasti koota uustieteelliset polttorovionsa oikeaoppisesti, jolloin he pääsisivät ehkäpä jo ensi vuonna suvaitsevaisuuden horisontissa siintävään aikakauteen, missä kukaan ei enää ajattele niin kusimaisesti kuin maahanmuuttokriittiset.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Joku hyvä lukija katselit ajatuksella nuo Youtuben videot, joissa islamin korkeimmat oppineet julistavat jotain samaa, mitä Vatikaani julisti inkvisitionäärisesti pimeällä keskiajalla?

Oletteko muuten ajatelleet, miten eurooppalaiset vapautuivat oman fundamentaalisen uskontonsa kiduttavasta otteesta? Etteikö se vaan ollut sitä, että ihmiset alkoivat kriittiseksi kristinuskonnon pimeyttä kohtaan ja he jopa pilkkasivat sitä ilman pelkoa, että joku suvacci olisi heitä siitä tuominnut?

Mistä muuten suvacit tietävät, että islam ja sitä kautta koko ihmiskunta ei mitenkään hyötyisi islamin pilkasta ja kritiikistä?
Ai siis siitäkö, koska suvaitsevaisuuttakaan ei saa kritisoida, tai muutoin tule hyvä suvacci, joka nenänvarttaan alentuvasti katsoen haluaisi hieman esitellä uutuuttaan kiiltävää peukaloruuviaan ja kidutuskammiotaan?

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kun eurooppalaiset alkoivat ajattelemaan kriittisesti väkivaltaisesta uskonnosta, joka julisti litteää maata kuolemantuomion uhalla, niin sitä kutsuttiin Valistuksen Ajaksi.

Kun tämän päivän järkevät eurooppalaiset ajattelevat islamista kriittisesti, niin suvacit kutsuvat sitä rasismiksi.

Elämme siis Rasismin Aikakautta,
koska impivaarapelkoiset suvacit kerta niin väittävät suojellakseen kivikausia perinnäistapoja.

Anonyymi kirjoitti...

Saudi-barbariassa johtava imaamihan tässä ei niin kovin montaa vuotta sitten julkaisi fatwan eli uskonnollisen pyhän julistuksen että maa on litteä joten...Kas kun islamissa niitä fatwoja ei voi perua koskaan sillä allah on niin erityisen erehtymätön ja täydellinen.Täysin ristiriitaisia fatwoja toki voi sitten myöhemmin julistella mutta eivät ne sitä maa on litteä fatwaa peru.Ne ovat vain ristiriidassa sen kanssa.Islam ei ole pelkästään rauhan uskonto - se on myös aivan helvetin järkevä uskonto.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Mahtavaa. Kiitoksia, Anonyymi. Onneksi suvaccilauma ei osaa tai halua lukea koraanista jokaista lausetta, koska muutoinhan se jo tietäisi, että Allah sanoo jo koraanissa, miten vain Maa pysyy paikoillaan ja kaikki muu pyörii, mukaan lukien suvaccien päivätajunta.